• Danko
    1.4k

Da rangersi čitaju zonu spoznali bi da je soldo najobičnije drvo i da nema smisla davat 3 000 eura a ne 3 milijuna.
  • NKDZ86
    3k
    nama niko od naših ne valja, a nikome ne damo priliku. rađe uzmemo mmaee, cordobe, mbukue, oliverase, ogiware, filipoviće i ine.
  • Izet Hajrović
    4k
    a realno, nismo se žalili kad je otišao. Ne zamjeram to nikome, dapače, kod nas ne bi dobio šansu. Ispred Mišića i Sučića sigurno ne bi igrao, a eventualno bi igrao ispred Pavića, a svi znamo koliko on igra. I da, Soldo isto nije klasični zadnji vezni, više je box to box osmica tako da ne vidim prostor za njega niti sada, a kamoli prošlo ljeto.
  • Captain America
    19.6k
    A oni koji su vješto procijenili Soldu puštaju populističke poruke kako su spremni za zimski prijelazni rok. Ne bi prepoznali talent da ih ošamari posred njuške.
  • don
    11.1k
    nama niko od naših ne valja, a nikome ne damo priliku. rađe uzmemo mmaee, cordobe, mbukue, oliverase, ogiware, filipoviće i ine.NKDZ86

da se zove Soldanha, Soldas, Soldaniah ima bi mista u navijačkom Dinamu, a ovako...

ali jebiga, kad je odlazija nije nitko žalija za njim.
  • Jurki
    15.7k
    a kak i kad da damo tim klincima priliku?
    Zadnje 3-4 sezone ganjamo prvenstvo do zadnjih par kola.
    Treba nam filijala jos prekjucer da se tim klincima da puna minutaza.
    Garbage time svakih par utakmica je slabe koristi.
  • NB86
    16k
    Lako je sad pricat o soldi (iako mene nicim nije kupio, stavise bio je kriminalan dok je osijek bio na dnu tablice), al kad se dobilo 400k eura za igraca koji nije bio ni u planu u dinamu i koji je vjerovatno imao preko 200k eura placu vecina foruma nije imala nista protiv, ajmo mi vidjet prvo jesu te price o soldi u rangersu istina
  • ElDorado
    2.2k
    Soldo je vezni igrač koji ima 60% tocnih dodavanja. Hvala.
  • Hnlovac
    1.6k
    Zapad Subicevca protiv Hajduka već standardno samo za stanovnike Šibensko- Kninske županije :cool:
  • Sven
    127
    Za hnl standarde fizicki mocan igrac i bas nista vise od toga, njegov plafon je Osijek
  • Sajla
    7.3k
    baš malo gledam po starim postovima i vidim hrpu upisa prošlog ljeta gdje su zonaši pisali kako Soldo treba dobiti priliku u veznom redu Dinama ispred Sučića, Baturine, Stojkovića i Kačavende. i onda još na njegovu poziciju dovedemo trojicu afrikanaca i latinosa.
    a možda se i sve odigralo sasvim drugačije, a mene sjećanje vara?
    svaka čast Marku Soldi, sretno mu bilo u karijeri i nek osvoji Zlatnu loptu kao reprezentativac Hrvatske. ali onoga tko je prije pola godine znao da će imati ovakav učinak molim da mi posudi kristalnu kuglu na par sati.
  • Carrasco
    5.1k
    Soldo ista priča kao i Crnac. Da se ne zaboravi da je Josip Šutalo bio na korak od Rijeke kad mu je završila posudba u Istri. A spominjao se i Baturina čak, dok je još igrao u drugoj momčadi. Soldo ne bi bio u prvih 11, ali bi bio odličan za rotaciju, a uz to ima 20 godina samo i onaj tko je prihvatio ponudu od 400 tisuća eura vjerujem da nije pogledao nijednu utakmicu dok je bio na posudbi u Gorici kao i onaj koji nije pogledao utakmicu Šutala u Istri pa je skoro poslan u Rijeku u zamjenu za Štefulja i Nevistića.

20241210-152653.jpg
  • Sajla
    7.3k
    I onda odeš dalje po komentarima i nađeš:
    Soldo greška za greškom; Soldo loš na pripremama ,sve kaj je tam igrao bilo je za zaborav; Soldo je igrački drvo od igrača. Spreman je jako, može dosta trčati, ali kvaliteta nogometna je vise nego upitna; Soldo je lani izgledao jako loše. U većini statistika je bio u padu.

ne znam, možda smo mogli zaboraviti na Roga, zahvaliti se Ademiju, a zadržati Soldu i Vrbančića. možda je stvarno rješenje za vezu bilo Mišić + U21. sigurno je jedino da bi nezadovoljnih bilo u oba slučaja i da bi dežurna gunđala ispunila svoju kvotu.
  • Danko
    1.4k

"ali onoga tko je prije pola godine znao da će imati ovakav učinak molim da mi posudi kristalnu kuglu na par sati."

Jose Boto?
  • Carrasco
    5.1k
    da, al ne od istih nego od onih koji vjerojatno pljuju po Baturini trenutno

@Zagi nostradamus

20241210-154626.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.