• Carrasco
    4.5k
    da, al ne od istih nego od onih koji vjerojatno pljuju po Baturini trenutno

@Zagi nostradamus

20241210-154626.jpg
  • Sajla
    6.2k
    misliš na tipa koji je doveo i Kemala Ademija? za svakoga možemo naći primjere pogodaka i promašaja. misliš da bi Boto doveo Soldu da je već imao Sučića, Baturinu, Stojkovića i Kačavendu?

vidio sam i taj komentar kad sam tražio :) to i jest poanta, da će se uvijek naći netko tko će pogoditi i netko tko će promašiti kad pričamo o igraču od 20-21 godinu.
    također, nisam siguran da Soldo u Osijeku igra baš šesticu, ali to je možda manje važno.

btw. zanimljivo je i da je Soldi agent Šišić kao i Brodiću, Jeleniću, Jakiru... možda i tu leži dio priče.
  • MarK
    812
    Hrpa mladih odlazi za mali novac ili free u manje klubove. Ako netko smatra da mogu postati igrači za Dinamo dogovoriš buy back opciju. I mi smo tako doveli Vidovića, evo sad i Mbukua. Možda je Soldado sad mogao biti naš, karikiram za 1.5 mil.
  • Jurki
    13.4k
    Znam da nije tema.. ali se opet vrtimo u krug i kaj se tice Crnca, Šakote, Jurisica pa i tog Solde.. (ne velim da bi mozda igracki od njih profitirali.. al sam siguran da financijski bi).
    nama treba ozbiljan projekt razvoja mladih igraca.
    Investirati ozbiljnu lovu u filijalu nebitno u Sloveniji ili picki materinoj.
    Zadnjih par godina je sve teska stihija.
    Baturina je upal u prvu ekipu zbog ozljeda (pitanje je kolko vremena bi proslo da bi krenul u seniorski nogomet).
    Sucic jer se lani nikog nije dovelo, pa i taj Pavic nebi imal vise od 6 seniorskih minuta ove sezone da nas ozljede nisu unistile.
    Znam da je tesko ocekivati da svake godine izbacimo 3 top igraca.. ali ovo kaj se radi zadnjih par godina je jako mršavo i slabo.
    Vratiti Dinamo II i naci ozbiljan partner klub u Sloveniji.
    To je minimum kaj ocekujem od nase struke da rijesi najkasnije do pocetka sljedece sezone.
  • Zagi
    8.7k
    nisam siguran da Soldo u Osijeku igra baš šesticu, ali to je možda manje važno.Sajla

Da, u pravu si . Više je 8ica ali to je ona rasprava o Pirlu i Gattusu.
    Nije ni Jakić 6ica po tome ali isti tip igrača pa gdje ih trener smjesti ...
  • Praskaton
    2.8k
    Možda je Soldado sad mogao biti naš, karikiram za 1.5 mil.MarK

Koliko vas bi ga sad uzelo za te novce? Ja nebi.Solidan igrac za sad i nista vise od toga.Odigrao 15-20 utakmica na nekom ozbiljnijem prvoligaskom nivou.

I onda bi opet kukali kako je roster pretrpan prosjecnim igracima.
  • Crni86
    6.4k
    ne velim da bi mozda igracki od njih profitirali..Jurki

U ovom trenutku bi jer nismo bili sposobni dovest 2 dobra igraca u zadnjih 6 rokova. Ali da, kljucno je pronac filjalu kako bi izbjegli takve slucajeve u buducnosti.
  • Zagi
    8.7k
    Bila je to dobra procjena struke. Bilo je ili on ili Sučić.
    Samo da, bilo bi najbolje da je sada u nekom dinamo_slo pa da kada prodamo Sučića imamo plug-and-play Soldu.

No , nemamo.

Bojim se iste rasprave za 6-12 mjeseci o Gurlici koji mi je u juniorima bio stvarno odličan.
  • mali M
    6k
    sve si rekao.. mislim da je prvi projekt sportskog sektora odraditi ali top topova prijelazni rok, a odma iza toga najveći projekt sportskog sektora kojeg se moraju primiti iste sekunde sa istekom prijelaznog roka, neka filijala. Ali ono podhitno! To nas košta da na vrijeme vidimo, procjenimo i gradimo mlade igrače. Možda bi nam na našoj razini odlično se prilagodili i Janković i Soldo i Šakota, a ovako ih nemamo vremena preispitivati dok ganjamo titulu do kraja, jednostavno nismo u situaciji testirati klince. barem ne na nekoj većoj razini. Filijala podhitno, nadam se da će netko to na tribini staviti pred klub kao pitanje
  • Carrasco
    4.5k
    za Gurlicu imamo buy back klauzulu... i za Rukavinu nadam se.
  • Zagi
    8.7k
    Ne znam, nigdje nisam vidio da je to potvrđeno.
    Nadam se. Imalo bi smisla ali ...
  • Carrasco
    4.5k
    mislim da sam pročitao negdje, mada sad kad tražim piše samo da je raskinuo ugovor i kao slobodan igrac potpisao
  • Jurki
    13.4k
    zadnji igrac koji nije bil clan udarne jedanaestorke i kojeg smo prodali za jebenu lovu je Franjic.
    Da nije bilo Dinama II, Franjica bi utrpali na prvi bus i za Rijeku.
    Ovak smo inkasirali 7 milijuna eura.
    Onda si mozemo zamisliti koliku bi lovu zaradili na svim igracima koje smo poklonili.. a da igraju u Sloveniji....
    Ekipa koja bi imala Jankovica, Soldu, Mikica, Vrbu, Rukavinu, Zivkovica, Crnca, Šakotu itd mogla bi komotno reci da ide pokoriti Sloveniju.

Al ne, dobro je i ovako.. kaj cemo se zajebavat tam s nekim filijalama. Mi smo najpametniji.

Edit: napisal sam Nevistica, a mislil na Cavlinu :rofl:
  • Zagi
    8.7k
    Da toga se i bojim.
    Makar novinari su notorno aljkavi kod takvih stvari. Isto je pisalo i za Crnca pa se ispostavilo drugačije.
  • Carrasco
    4.5k
    Brkljača koji u Primorju ne može igrat ima 250 tisuća eura godišnje, više od Sučića. Znači transferom Solde smo pokrili godinu i pol dana ugovora Marka Brkljače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.