• Izet Hajrović
    3.4k
    čudna je ta situacija s njegovim ugovorom, puno je tu faktora, ali da, ne vjerujem da bi netko imao nešto protiv da on dođe. Trenutno su to samo naklapanja.
  • Crni86
    7.3k
    ma znam zato ovo za bakara nisam ni komentirao.
  • Praskaton
    3.1k
    Kad je bilo aktivno da ce prijec iz Osijek u nas bio sam protiv.Smatrao sam da nije blizu kvalitete koju imamo u Petkovicu.I dalje to mislim al trenutno bi htio da uprava napravi sve što je moguce da ga dovede.

Za drugog napadača ne mozemo bolje.Te famozne prilagodbe nebi bilo što je dodatan plus.
    A i Bruni bi to bilo "upozorenje" da ne moze kako hoće jer više nije sigurno da ga čeka mjesto u prvoj postavi.
  • DiddyGuela
    2.7k
    Jedan Mierez bi nam puno znacio u utakmicama poput one u Gorici nedavno. Mislim konkretno na napadaca Mierezovih karakteristika.
  • keppi
    279
    Jeli moguće da Mierez ima ugovor samo do ljeta? Nisam baš siguran u to.
  • Ali
    2.4k
    Kakve su to sad gluposti u SN sa trojkom sa Rujevice + Borna Barišić ?
    Cetiri promasaja iz panike.
    Nadam se da su samo novinske izmisljotine.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ma sumnjam ..Pa nije Miško lud da proda 3 igrača u rivala pogotovo sad kad se bore za naslov
  • mali M
    6.4k
    Nadam se da su samo novinske izmisljotine.Ali

Zbilja? Nadaš se? Nakon svega što smo tu dvijesto puta rekli na novinarske izmišljotine, na dokazane gluposti i Krizyev popis od dvjesto imena spominjanih u novinama, ti se nadaš...
  • Droljo
    11.3k
    :lol:
    A šta ako? Možda. Nikad ne znaš. Jebiga
  • Nogo
    4.8k
    Podsjetimo, Soldo je došao u Osijek iz Dinama za 400 tisuća eura (riječ je o posudbi s obaveznim otkupom) i ima ugovor do 2027. Škoti dakle pišu da bi ga Osijek usprkos tome pustio ako bi za njega dobio sedam puta više nego što ga je platio. No, Dinamo je prilikom Soldinog odlaska u klauzulu ugradio stavku kojom se zaštitio.

Dinamo ima pravo otkupiti Soldu nazad dok god je pod ugovorom s Osijekom. Nije poznato o kojem se iznosu radi, ali Dinamo može u svakom trenutku aktivirati spomenutu klauzulu te ga se, u slučaju da Soldo bude odlazio s Opus Arene, itekako pita.

Index
  • CastAway1986
    2.4k
    definitivno igrač koji je skrenuo pozornost na sebe ove sezone a i lani u Gorici nije bio loš..
  • NitkoBitan
    22k
    Kako je Zona podivljala sto smo se olako "rijesili" igraca, pa se i govorilo kako su nasi glupi sto nisu ugradili buy back klauzulu...

Vidi cuda, ta klauzula ipak postoji. I nakon objavljene vijesti o postojanju iste na Zoni mir i tisina, nitko ni da spomene kako tu opciju treba iskoristit.

Jedan lijep primjer kako neki pljuju samo da bi pljuvali.
  • cibona
    4.2k

Podivljali su jedno te isti dežurni pljuvači koji samo čekaju krivi korak da poseru po nekome. A zanimljivo je da nisu riječ beknuli kada je Soldo odlazio u Osijek, dapače, velika većina je posprdno ismijavala Osijek i Bota jer smo im prodali "panja od igrača" koji ne bi imao mjesta niti u Rudešu.

A sada kada navodno postoji klauzula za otkup ugovora, dežurni dušebrižnici naglo su utihnuli.
  • vjeko1701
    11.5k
    Ajde nemojte kuriti
  • Nogo
    4.8k
    "O prijelaznom roku ćemo mi interno raspraviti. Ajmo poštivati ove dečke tu, želimo osvježiti ekipu, pomladiti ekipu. No želim reći da naši "veterani" sada nose cijelu momčad. Japansko tržište? Sjećate li se Dinama Nenada Bjelice iz 2018.? Momčadi koja je srušila mit europskog proljeća? Od 24 igrača imali smo 20 s hrvatskoga govornog područja. To je put kojim želimo ići", poručio je Bjelica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions