• Crni86
    5.8k
    MierezIzet Hajrović

Kakav odnos je neno imo s mierezom?
  • Izet Hajrović
    2.5k
    tek je nedavno postao aktualan tako da ne znam, zadnje se sjećam da je pogodio za ponudu PSG-a, rekao je to 2-3 dana prije nego što je izašlo u medijima, iako on je govorio da je to gotov posao tako da je pogodio samo da postoji ponuda PSG-a. Osramotio se ljetos kad je rekao da Rakitić sigurno ne dolazi dolje jer ima info iz prve ruke, navodno mu Rakitićeva majka rekla, kako kaže. Uglavnom, lik je novinar pa ima iste izvore kao i ovi "naši" novinari.

mislim da je bio dobar pod njim.
  • BBB Sibenik
    4.8k
    Onako iz glave koliko se sican Mierez je igra stalno pod Bjelicom. Cinjenica je da ga on jako dobro zna i njegove mogucnosti, voli igrace koji puno trce i igraju obranu a pritom i znaju zabit. Isto tako obostrana simpatija je bila izmedu Dinama i Miereza. On je zavrsija doli samo zato jer ga Osijek nije tija prodat nikome iz HNL i to su vise puta jasno naglasili. Dinamo nije tija dat toliko love za njega je isto istina. Sad je stvar drugacija, ima ugovor jos pola godine a njemu se vjerojatno vise igra u Dinamu i Europi. Sta je arapima platit za nekog pa raskinut ni prvi ni zadnji put, nebi me cudilo da osvane kod nas. Uvik san bija njegov pobornik jer volim igrace koji ostavljaju sve na terenu.
  • Crni86
    5.8k
    ak sam dobro pohvatao mierez ima ugovor do ljeta, znamo da nije slab na nas plus tu je trener kojeg zna iz osijeka, mozda bi se i dalo isforsirat da ga puste za neku manju odstetu iz kluba.

I mierez bi time pokazao da je i dalje gladan, da ga briga da placu vec da zeli i dalje ganjat rezultate sto bi meni predstavljao veliki plus. Po meni bi to bio okej potez. Ne sad neki uvau, ali cisto solidan potez.

Svakako je upgrade u odnosu na kuleta, mnogo je fizicki jaci, bolji u skoku, moze zagradit, a bome zna i zabit.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    čudna je ta situacija s njegovim ugovorom, puno je tu faktora, ali da, ne vjerujem da bi netko imao nešto protiv da on dođe. Trenutno su to samo naklapanja.
  • Crni86
    5.8k
    ma znam zato ovo za bakara nisam ni komentirao.
  • Praskaton
    2.7k
    Kad je bilo aktivno da ce prijec iz Osijek u nas bio sam protiv.Smatrao sam da nije blizu kvalitete koju imamo u Petkovicu.I dalje to mislim al trenutno bi htio da uprava napravi sve što je moguce da ga dovede.

Za drugog napadača ne mozemo bolje.Te famozne prilagodbe nebi bilo što je dodatan plus.
    A i Bruni bi to bilo "upozorenje" da ne moze kako hoće jer više nije sigurno da ga čeka mjesto u prvoj postavi.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Jedan Mierez bi nam puno znacio u utakmicama poput one u Gorici nedavno. Mislim konkretno na napadaca Mierezovih karakteristika.
  • keppi
    215
    Jeli moguće da Mierez ima ugovor samo do ljeta? Nisam baš siguran u to.
  • Ali
    2.3k
    Kakve su to sad gluposti u SN sa trojkom sa Rujevice + Borna Barišić ?
    Cetiri promasaja iz panike.
    Nadam se da su samo novinske izmisljotine.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ma sumnjam ..Pa nije Miško lud da proda 3 igrača u rivala pogotovo sad kad se bore za naslov
  • mali M
    6k
    Nadam se da su samo novinske izmisljotine.Ali

Zbilja? Nadaš se? Nakon svega što smo tu dvijesto puta rekli na novinarske izmišljotine, na dokazane gluposti i Krizyev popis od dvjesto imena spominjanih u novinama, ti se nadaš...
  • Droljo
    9.6k
    :lol:
    A šta ako? Možda. Nikad ne znaš. Jebiga
  • Nogo
    4.2k
    Podsjetimo, Soldo je došao u Osijek iz Dinama za 400 tisuća eura (riječ je o posudbi s obaveznim otkupom) i ima ugovor do 2027. Škoti dakle pišu da bi ga Osijek usprkos tome pustio ako bi za njega dobio sedam puta više nego što ga je platio. No, Dinamo je prilikom Soldinog odlaska u klauzulu ugradio stavku kojom se zaštitio.

Dinamo ima pravo otkupiti Soldu nazad dok god je pod ugovorom s Osijekom. Nije poznato o kojem se iznosu radi, ali Dinamo može u svakom trenutku aktivirati spomenutu klauzulu te ga se, u slučaju da Soldo bude odlazio s Opus Arene, itekako pita.

Index
  • CastAway1986
    1.9k
    definitivno igrač koji je skrenuo pozornost na sebe ove sezone a i lani u Gorici nije bio loš..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions