• CastAway1986
    1.9k
    Kad ste se već dotakli igrača iz Zrinjskog , s obzirom da sam redovan na stadionu pod Bijelim Brijegom reci ću da Narda nije ništa lošiji napadač od Kulenovića čak štoviše ima bolju igru glavom i bolji je killer od Sandra ..S druge strane Kule ima svoje prednosti i atribute u kojima je bolji..Po meni treba dovesti baš klasu za napad a ne nekakvu trecu opciju ili zamjenu..Na kraju krajeva bi se složio sa @Peškaman da je najbolji igrač lige gruzijac Guliashvili i njegov razvoj treba pratiti
  • vjeko1701
    10k
    Slažem se, da smo u drugčijoj poziciji, mogli bi pričati o nekoj trećoj špici. Trenutno bi trebali gledati nekog tko ima mogućnost ravnopravno se poriti za poziciju prve špice. Jednostavno nemamo više manevarski prostor.
  • Orc123
    9.2k
    istina, Gruzijac je daleko najbolji igrac lige!
  • striko
    1.8k
    Probati "zakapariti" Guliashvili-a za normalan iznos jer stvarno obećava.

Treba imati na umu i razlike u kvaliteti lige. Luka Menalo je dvije godine zaredom proglašen najboljim mladim igračem lige pa znamo kako je to ispalo.
  • Zagi
    8.6k
    cijenim neke tvoje procjene ali sori to da nam ne treba 6ca nikako ne kuzim. Pa to je osnova nasih problema. Cijela tranzicija i organizacija igre nam je u kurcu. Sve smo to vec sto put analizirali. Markiras Misica i mi smo mrtvi. — ElDorado

Otvaranja su nam u kurcu jer nam stoperi ne znaju igrat nogom. Nijedan veznjak ili napadač neće perpetualno biti slobodan, pas moraju dobiti u trenutku kada se oslobode i pronađu nešto prostora. Naši stoperi nisu u stanju dostaviti taj pas. Max ih ležerno pronalazi naprijed, ostali stoperi baš i ne.
    Daliban

Ovo.
    Problem naše organizacije nikako nije 6ica nego SVI oko nje. Jedino Mišić i Pavić znaju kaj stvarno napraviti sa loptom.
    Ako (sa loptom u nogama) ispodprosječnim stoperima nadodamo Zagorca, Ogiwaru i Ademija, dobijemo točno ovo kaj imamo. Drek od igre.

Selahi bi , s druge strane, donio više osvojenih lopti u gegenpressingu. Ali onda imamo problem ostalih mekanih igrača u napadačkim linijama koji nisu za takav stil igre. (Petko, Pjaca i Baturina)

Uglavnom, treba nam kompletan revamp. Treba nam već tri godine ali nitko nema muda ni znanja ni ovlasti.
  • hardek
    3.3k
    Treba cijela strategija ali upitno je da li ima netko da je složi i provede u dijelo.

Recimo nama je većina ekipa tehnički elitna za HNL(ili je barem bila) i onda se zaposli trener koji igra reaktivni nogomet - Jakir. Pa onda mi tom treneru ispunjavamo želje i dovodimo "rakete" i malo po malo gubimo na identitetu.

Bjelica je samo korak dalje u tom našem lutanju.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ako ima istine u tome i grama da se orša vraća, iskreno meni i ao ništa protiv ali samo ako želi igrati po prikazanom,broju minuta i golova ,tako neka šema. Otišao je da zaradi,jer mu je san pl . Pa je otišao i u Trabzon predpostavljam zaradio. E sad ako će zaboraviti te ugovore i igrati za neki minimalan plus fer bonusi potpisujem. Uvijek sam za pršut ali koji će igrat iz ljubavi. Ali takvi ne postoje. Plaćati neke lude cifre uz sav respekt prema svemu što nam je dao je suludo. A kad čujem samo za Barišića zlo mi dodje . Nadam se da je to daleko od istine
  • NitkoBitan
    20.3k
    Vracanje Orsica bi bio najgori moguci populisticki potez.
  • Chempers
    318
    A jesmo li toliko sigurni da će Orsic biti lošiji od naših vrlih krila?
  • Droljo
    9.6k
    Baš. Svi se okomili na mislava (koji neće ni doći) a krila nam ubijaju. Ne znaš koje ima više golova i asistencija...
  • Marcinko
    619
    Nikakvu ponudu Dinamo nije poslao za Nardina, provjereno. Gruzijac iako ga nisam gledao puno po meni ne bi bio pojačanje niti se treba voditi statistikom
  • Krizy
    48k
    Ne bih Nardina, ali bih Nordina.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    Kaže "insajder" Kvasina da je od nekog novinara dobio informaciju da se spominju Bakrar i Mierez.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Jel dotični ikad pogodio neki naš transfer?
  • Efes Pilsen
    8.9k
    Ahhaha Bakrar ahhahah jer Bjelica zeli jos jednog stranog mlatimudana koji nije uspio u - Americi :joke: Biuk style!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions