• Krizy
    77k
    Zrinjski dobio i Sarajevo i Borac u gostima, dominacija s 14 pobjeda i dvije neriješene. Gol-razlika 36-6 i +6 nad Sarajevom (imaju i utakmicu više) i Borcem.

U nizu su od 33 utakmice bez poraza u domaćim natjecanjima i nevjerojatnu gol-razliku 76-13.

Posljednje 4 sezone:
    Liga: 89-15-11 250-68
    Kup: 16-2-0 43-4
    Ukupno: 105-17-11 293-72
  • Juznjak
    4.7k
    Budimir još jedan gol za Osasunu.
  • Krizy
    77k
    Benzema, Aspas i Lewandowski su jedini igrači s više golova od Budimira u posljednje 4 sezone La Lige.
  • Jay
    3.2k
    Ako je nekome dosadno, upravo se igra zadnje kolo brazilske lige.

Naslov će osvojiti Botafogo, dovoljan im je bod večeras.
    Osim što imaju 1:0 na poluvremenu protivnik im je Sao Paulo, rival drugoplasiranog Palmeirasa (koji usput trenutno gubi od raspalog Fluminensea) i ljudi ni ne pokušavaju, reakcije kod gola su sve ikad.
    Tako da Botafogo osvaja naslov prvaka nakon 29 godina i to samo desetak dana nakon osvajanja prve Cope Libertadores u povijesti kluba
  • Krizy
    77k
    Navijam za ispadanje Atletica
  • Dzoni
    8.3k
    Volio bih tako jako da RB Bragantino ispadne i generalno sve najgore želim svakom RB klubu
  • Jay
    3.2k
    Gol za pobjedu zabije igrač koji je u finalu CL dobio crveni u drugoj minuti :death:
    Bolesna sezona za njih.

Athletico PAR je ispao, ostvarila se jedna želja, ali energetski napitak je ostao u ligi
  • Infinity
    21.6k
    Fran Topić za vodstvo Zrinjskog protiv Borca.
    Pet golova i dvije asistencije u 1000 minuta u BH ligi.
    — Krizy

Ako netko misli da je to super za PL, Menalo je imao bolju statistiku.

Zrinjski dobio i Sarajevo i Borac u gostima — Krizy

Jesi pratio kladionice? Taman oko podne je poceo show. U subotu na Zrinjski kvota 5, kao da je Igman. U 20 minuta je bilo toliko uplata na Borac da je kvota otisla na 10. Vjerojatno se ovima u Mostaru ucinilo kao dobra prilika, pa je pola sata kasnije kvota bila opet 5 :lol:

Zrinjski ne volim, ali sam prelomio i stavio 20KM kad je kvota skocila, pa danas zivim kao Dzajic :lol:
  • Krizy
    77k
    Ako netko misli da je to super za PL, Menalo je imao bolju statistiku. — Infinity

Ma ne, da ima i 12 golova ne bi ništa značilo :grin:
    Išao sam na to da ima lijep početak za Zrinjski, mislio sam da neće biti dovoljno dobar ni za BH ligu.

Jesi pratio kladionice? Taman oko podne je poceo show. U subotu na Zrinjski kvota 5, kao da je Igman. U 20 minuta je bilo toliko uplata na Borac da je kvota otisla na 10. Vjerojatno se ovima u Mostaru ucinilo kao dobra prilika, pa je pola sata kasnije kvota bila opet 5 :lol:

Zrinjski ne volim, ali sam prelomio i stavio 20KM kad je kvota skocila, pa danas zivim kao Dzajic :lol:
    — Infinity

Bila je čak 8.5 kratko :lol:
    Onda dosta dugo 6.5 pa je pala na 4
  • Infinity
    21.6k
    Bila je čak 8.5 kratko — Krizy

Ja sam ulovio 10, ali nije dugo trajalo. Nekih sat do dva je trajalo hodanje kvota. Mislio sam da ce blokirati par, ali ipak nisu.
  • Marcinko
    809
    Ma ne, da ima i 12 golova ne bi ništa značilo :grin:
    Išao sam na to da ima lijep početak za Zrinjski, mislio sam da neće biti dovoljno dobar ni za BH ligu.
    — Krizy

Samo da naši ne budu kemijali i vraćali ga, iako je kao raskinuo ugovor, dole kažu da nije to sve čisto da su to neke sheme i da ga Zrinjski planira u cijelosti otkupiti na zimu. On igra kao zaštićeno godište i spada u tu kategoriju i sljedeće sezone, sve osim ostanka u Mostaru bi za njega bilo loše rješenje.
  • Jaro
    13k
    Blattere vrati se, sve ti je oprosteno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.