• Krizy
    48.6k
    Zrinjski dobio i Sarajevo i Borac u gostima, dominacija s 14 pobjeda i dvije neriješene. Gol-razlika 36-6 i +6 nad Sarajevom (imaju i utakmicu više) i Borcem.

U nizu su od 33 utakmice bez poraza u domaćim natjecanjima i nevjerojatnu gol-razliku 76-13.

Posljednje 4 sezone:
    Liga: 89-15-11 250-68
    Kup: 16-2-0 43-4
    Ukupno: 105-17-11 293-72
  • Juznjak
    3.9k
    Budimir još jedan gol za Osasunu.
  • Krizy
    48.6k
    Benzema, Aspas i Lewandowski su jedini igrači s više golova od Budimira u posljednje 4 sezone La Lige.
  • Jay
    138
    Ako je nekome dosadno, upravo se igra zadnje kolo brazilske lige.

Naslov će osvojiti Botafogo, dovoljan im je bod večeras.
    Osim što imaju 1:0 na poluvremenu protivnik im je Sao Paulo, rival drugoplasiranog Palmeirasa (koji usput trenutno gubi od raspalog Fluminensea) i ljudi ni ne pokušavaju, reakcije kod gola su sve ikad.
    Tako da Botafogo osvaja naslov prvaka nakon 29 godina i to samo desetak dana nakon osvajanja prve Cope Libertadores u povijesti kluba
  • Krizy
    48.6k
    Navijam za ispadanje Atletica
  • Dzoni
    872
    Volio bih tako jako da RB Bragantino ispadne i generalno sve najgore želim svakom RB klubu
  • Jay
    138
    Gol za pobjedu zabije igrač koji je u finalu CL dobio crveni u drugoj minuti :death:
    Bolesna sezona za njih.

Athletico PAR je ispao, ostvarila se jedna želja, ali energetski napitak je ostao u ligi
  • Infinity
    16.9k
    Fran Topić za vodstvo Zrinjskog protiv Borca.
    Pet golova i dvije asistencije u 1000 minuta u BH ligi.
    Krizy

Ako netko misli da je to super za PL, Menalo je imao bolju statistiku.

Zrinjski dobio i Sarajevo i Borac u gostimaKrizy

Jesi pratio kladionice? Taman oko podne je poceo show. U subotu na Zrinjski kvota 5, kao da je Igman. U 20 minuta je bilo toliko uplata na Borac da je kvota otisla na 10. Vjerojatno se ovima u Mostaru ucinilo kao dobra prilika, pa je pola sata kasnije kvota bila opet 5 :lol:

Zrinjski ne volim, ali sam prelomio i stavio 20KM kad je kvota skocila, pa danas zivim kao Dzajic :lol:
  • Krizy
    48.6k
    Ako netko misli da je to super za PL, Menalo je imao bolju statistiku.Infinity

Ma ne, da ima i 12 golova ne bi ništa značilo :grin:
    Išao sam na to da ima lijep početak za Zrinjski, mislio sam da neće biti dovoljno dobar ni za BH ligu.

Jesi pratio kladionice? Taman oko podne je poceo show. U subotu na Zrinjski kvota 5, kao da je Igman. U 20 minuta je bilo toliko uplata na Borac da je kvota otisla na 10. Vjerojatno se ovima u Mostaru ucinilo kao dobra prilika, pa je pola sata kasnije kvota bila opet 5 :lol:

Zrinjski ne volim, ali sam prelomio i stavio 20KM kad je kvota skocila, pa danas zivim kao Dzajic :lol:
    Infinity

Bila je čak 8.5 kratko :lol:
    Onda dosta dugo 6.5 pa je pala na 4
  • Infinity
    16.9k
    Bila je čak 8.5 kratkoKrizy

Ja sam ulovio 10, ali nije dugo trajalo. Nekih sat do dva je trajalo hodanje kvota. Mislio sam da ce blokirati par, ali ipak nisu.
  • Marcinko
    619
    Ma ne, da ima i 12 golova ne bi ništa značilo :grin:
    Išao sam na to da ima lijep početak za Zrinjski, mislio sam da neće biti dovoljno dobar ni za BH ligu.
    Krizy

Samo da naši ne budu kemijali i vraćali ga, iako je kao raskinuo ugovor, dole kažu da nije to sve čisto da su to neke sheme i da ga Zrinjski planira u cijelosti otkupiti na zimu. On igra kao zaštićeno godište i spada u tu kategoriju i sljedeće sezone, sve osim ostanka u Mostaru bi za njega bilo loše rješenje.
  • Jaro
    8.3k
    Blattere vrati se, sve ti je oprosteno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.