• Tongo Doumbia
    5k
    i to je rubno puno s obzirom na Ligu nacija, ako si ju uvrstio pod reprezentaciju.

Vjerujem da navijačke mase gorljivo čekaju sraz divova RBS - Pachuca! :meh:
  • Paggini
    29k
    Malo zanimljivije od Audi Cupa u Hong Kongu!
  • DrawTube
    5.7k
    Gledanije će biti svjetsko prvenstvo u pikadu ove godine
  • Lihtmašinac
    295
    Neće, gledanje će biti na visokoj razini. Raja traže veselo. Spektakl, kuiš.

A to što se radi o bezveznom napuhavanju jednog smislenog (iako, po mom mišljenju, nedovoljno cijenjenog) natjecanja, to sponzore i ovce ne dira. Još jedan fifin globalistički isprdak koji će najviše koštati igrače kroz narušavanje zdravlja, a nikom neće donijeti ama baš ništa dobrog ili potrebnog.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Ja sam nekidan nakon dugo vremena upalio Premierligu (Arsenal-Manchester) i odmah sam vidio na ramenu igrača homoseksualnu traku oko ruke. Nastavim gledati, padne gol kad ono iza gola ogromna gay zastava 10x10 metara se diže i viori preko pola ekrana.

Ko to može pratit? Ko može navijati za taj Arsenal, Tottenham a i ostale klubove (jer se praktički svi ponašaju kao da su reprezentacija Gay Pridea) osim možda Gordana Bosanca i sličnih tipova?

Zbog takvih stvari sam prestao pratit tu ligu i često ne poznajem globalno poznate igrače iz Premiershipa koje mnogi znaju. Neću bogami navijat niti se mogu identificirat sa bilo kojim od tih homo klubova. Ako u našoj ligi uvedu te političke gluposti (a sve se bojim da hoće za 10-ak godina) onda ću prestat pratit i HNL jer jednostavno ne mogu navijati za tipa koji ima homoseksualnu globalističku zastavu na sebi. Prebacit ću se na seoske lige ili ću možda počet pratit neke istočnoeuropske, arapske ili dalekoistočne lige koje su još uvijek, za razliku od zapadnoeuropskih liga, muževnije od Eurosonga.
  • Droljo
    9.7k
    Raja traže veseloLihtmašinac

..tko će slušat tuđu muku.. :rofl:
  • Simpatizer
    583
    Zamisli da prestaneš pratiti najbolju ligu na svijetu jer nekolicina klubova pokazuje podršku jednoj društvenoj manjini koja se tebi ne sviđa
  • Ivdzo11
    4.6k
    Naby Keita na posudbi u Ferencvares

Kako se srozao :scream:
  • Brusa
    1.8k
    zašto ti je to čudno? I ne radi se tu o "podršci jednoj društvenoj manjini" , nego su stvari puno šire i dublje.
    Ja na primjer od kad su počeli koristiti transseksualce za reklamiranje ženske odjeće više ne kupujem nike i adidas. Ni Jack Daniels od kad su snimili transseksualne reklame.
  • Simpatizer
    583
    zašto ti je to čudno?Brusa

Kako mi ne bi bilo, premijer liga je najbolji nogometni proizvod na svijetu, najveći export Engleske i cijelog Ujedinjenog kraljevstva, a čovjek je odlučio prestat to gledati jer neki klubovi podržavaju LGBT zajednicu.

Pa bože moj neće svijet propast ako neki klubovi imaju vrijednosti malo drugačije tvojima. I ti ljudi isto ne misle ništa zlo nego žele pomoći onima kojima je u ovom društvu teško i kojima je potrebna podrška.

Meni je drago da klubovi poput Arsenala i Bayerna otvoreno podržavaju LGBT zajednicu jer je to pomoglo brojnim ljudima da izađu iz ormara, da budu otvoreniji, da sebe prikažu na način koji žele a ne da se skrivaju jer se boje nasilja ili negativnih posljedica toga.

Zbilja mi je ružno i tužno vidjet da netko skroz odustane od kluba ili cijele lige jer je oslijepljen mržnjom na taj način
  • Tom Hanks
    3.3k
    Prebaciti u shit of the day
  • Petar86
    978
    2024. je ne 1964.
    Dosadili su i Bogu i vragu s tim mrtvim bojama. Koga boli briga
  • NitkoBitan
    20.6k
    otvoreno podržavaju LGBT zajednicu jer je to pomoglo brojnim ljudima da izađu iz ormara, da budu otvoreniji, da sebe prikažu na način koji žele a ne da se skrivajuSimpatizer

Tako je, trebaju izac iz ormara i otic direkt psihologu/psihijatru jer to ponasanje nije niti normalno niti prirodno.

Neke drzave imaju djelomicno ucinkovite terapije konverzije i nadam se da ce iste usavrsit u buducnosti.
  • Filip 91
    1k
    Gledam Man City protiv Palaca i baš neodoljivo podsjećaju na Dinamo po pitanju neuvjerljivosti i primljenih golova ove sezone...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.