• Krizy
    48k
    A koje su to patke bile? Ajde mi nabroji 9 pataka za svakog igrača kojeg su mediji ispravno povezali s nama.Daliban

Pametnjakoviću, evo ti solidan broj

Golmani: 1/9
    Filipović, Moldovan, Grbić, Čavlina, Labrović, Ivušić, Horkaš, Vidovšek, Zelenika

Desni bekovi: 1/8
    Pierre-Gabriel, Tudor, Kouao, Silva, Gazibegović, Hashioka, Manea, Karačić

Stoperi: 4/34
    Bernauer, Sosa, Torrente, Mmaee, Morrison, Lochoshvili, Pongračić, Drkušić, Ghram, Galešić, Mitrović, Radeljić, Lovren, Laifis, Batagov, Ghiță, Kim, Günter, Sazonov, Erlić, Jedvaj, Barišić, Jelenić, Ratnik, Sviatchenko, Omeragić, Dulanto, Arboleda, Satka, Franco, Faye, Iorfa, Santos, Jelenić

Lijevi bekovi: 3/22
    Mykhaylichenko, Ogiwara, Oliveras, Williams, Barišić, Wdowik, Dahl, Alioski, Mitaj, Frese, Mensah, Pires, Ramirez, Auer, Wagner, Björkan, Kornienko, Amavi, Sinkgraven, Azarovi, Schulz, Jurišić

Zadnji vezni: 1/18
    Ademi, Selahi, Kamara, Colombatto, Titraoui, Agoume, Kaba, Žaper, Šunjić, Hodža, Cokaj, Gbane, Colorado, Belić, Haye, Sissoko, Romão, Bistrović

Središnji vezni: 2/11
    T. Halilović, Rog, Kochorashvili, Elšnik, Gnezda Čerin, Modrić, Zajc, Gojak, Vencedor, Adeline, Toköz

Ofenzivni vezni: 2/11
    Stojković, Kačavenda, Asano, Krivak, Khaoui, Verschueren, Kleinheisler, Fruk, Sasaki, Wakizaka, Putra

Desna krila: 2/10
    Kaneko, Córdoba, Florucz, Sylla, Barjaktarević, Šotiček, Bouzida, Tekpetey, Pašalić, Parris

Lijeva krila: 4/15
    Vidović, Hoxha, Pjaca, Mbuku, Samorodov, Milanović, Kent, Brekalo, Kabadayi, Kryeziu, Wolf, Boulbina, Oršić, Almazbekov, Kramarič

Napadači: 1/29
    Brodić, Mulahusejnović, Matanović, Kevin, Buksa, Beljo, Šimić, Celar, Šporar, Mounié, Mierez, Matković, Ivanović, Pohjanpalo, Okereke, Morelos, Pierrot, Frey, Satriano, Vipotnik, Frigan, Sissoko, Bakrar, Ikwuemesi, Latte Lath, Rrahmani, Robertha, Isaac, Ramsak
  • E46
    767
    Klasicno nabadanje bezveznih imena samo i svake godine isto. Kao da je covjek upalio rezultate i gleda balkanske lige ko je najbolji strijelac pa eto on je šatro povezan sa Dinamom a za ove druge kao da je neka tajna da bi Dinamo rado kupio Galesica po dobrim uvjetima i cijeni ili, recimo Selahija.

A sto se tice ovog sto daliban prica, ja bi rado volio vidit @Daliban evo da si ti sada sportski direktor kome bi ti to mogao reći igrat ces tocno tu formaciju sa dva napadaca ili dovidenja, pa kad daš otkaz tom treneru tko bi onda došao na to tvoje gdje ti izricito odredujes kako ce se igrat. Ti eventualno mozes birat trenera za kojeg unaprijed znas kojom formacijom igra vecinu utakmica i kakav nogomet gaji ali ne mozes covjeku ako mu fali pola ekipe branit da kombinira kako zna i umije.

Prijedlog:Da se malo ekipa kao ja i Daliban ispucamo, jel može se napravit tema na forumu "Da sam ja SD Dinama.." u kojoj bi svatko tko zeli mogao napisati kako on vidi svoj Dinamo od formacije, stila igre, te kakav kadar bi on sada selektirao u ovom roku. Tu bi se jasno vidjelo onda kolko su neki (ne)realni?
  • ElDorado
    637
    odlično obavljeno!!!
  • vjeko1701
    10k
    Da sam ja SD Dinama..E46

Mislim da scout služba već više - manje ima tu funkciju.

Kaj se tiče otvaranja tema općenito, svatko ima mogućnost otvoriti temu. Ukoliko moderatura smatra da je bespotrebna jer neka druga obavlja istu funkciju ili da je neprimjerena, bit će zatvorena al generalno nema problema s otvaranjem.
  • j00k3r
    23
    Poštovanje, ekipa,

iskreno, prilično sam blizu nekih ljudi iz uprave Mostarskog velikana, Zrinjskog, i nije baš da se takvo što spominje (bar tu), naprotiv.

Zrinjski punom parom ide po titulu, ozbiljan novac se ulaže u klub i oko kluba, a Nardin je jedina klasična, ozbiljna devetka tu, dok je legenda Bilbija na zalasku karijere (uz ozljede), tako da, s planovima igranja grupne faze Konferencijske lige iduće godine, već godinu i više rada na uigravanju ekipe, prilično male šanse su za takvo što (ali, novac probija gdje burgija ne može) pa...

Dalje, ne znam koliko tu ima neke istine (vjerujem da vi dečki imate bolji info), ili se bacaju te patke (standardno), ali ta priča oko potencijalnog povratka Oršića u Dinamo mi se niti malo ne sviđa, jednostavno, ta 'internet' euforija u stilu -> 'uvijek si dobro došao', aaaaaaaa, boli me, vrištim u sebi...

Imamo po dva krila ba obje strane, ista ta krila nam često igraju na suprotnim stranama (polivalentni igrači - SUPER), trener često forsira igru BEZ KRILA :sweat: i sada treba dovesti, koga, SKRŠENO KRILO (bez ozbiljne utakmice u zadnje dvije godine)?

Da, legenda je, ali je u statusu legende s razlogom, i, po meni, tu neka nam i ostane. U slučaju tako ludog poteza, šta učiniti sa Hoxhom i Pjacom (tko će na klupu ladit muda, i crpit nam proračun)?
  • jp23
    2.8k
    Imao je Krizy spisak sa valjda 200 igrača negdje

Edit: isprike nisam vidio zadnju stranicu postova, taman je poslao spisak
  • Simpatizer
    525
    Dinamo da plati nekog igraca 10%+ prihoda kluba u jednoj godini... ne znam u kojem vi svijetu zivite.NitkoBitan

U svijetu u kojem klubovi znaju potrošit oko 10% godišnjoj prihoda na jednog igrača (samo na odštetu)

Navedi mi jedan klub koji je potrosio 10%+ proracuna kluba za dovodenje jednog igracaNitkoBitan

Bayern. Arsenal
  • Ivdzo11
    4.5k
    meni taj Mulahusejinovic jedino ima odlicnu igru glavom i visok je, ali nije mi nista vise od 3 napadaca za Dinamo, ako i to... ( Po meni)
  • Droljo
    9.6k
    MulahusejinovicIvdzo11

Jel trči brže od 34 km/h?
  • NitkoBitan
    20.3k
    I sad usporedi strukturu prihoda tih klubova i Dinama. Oni vjerojatno i bez prodaje igraca i bez igranja Europe imaju 70-80% sadasnjih prihoda.
  • j00k3r
    23

A gle, nije loš napadač u pitanju (jači je od Kulena, vjeruj, kao No.3 u ovakvom Dinamu je poniženje), jer ima u njemu one šaljivosti/vica u igri, zna igrati okrenut leđima, smiriti loptu, nije paničar u završnici, pogleda golmana 'u oči' i realizira, dosta jak šut, pa zna opaliti i sa poludistance, a kad je mučno, može se izvući van i hraniti krilnog napadača loptom, dok si visinu i igru glavom sam spomenuo.

Kada znaš da momak ima 26 godina, mali je to novac, kad bi Dinamo poželio, jel, jerbo, osobno mišljenje mi je da bi vrijednost uloženog i dobivenog bila dobrano na strani Dinama (al, kako i rekoh, gledajući rad i plan Zrinjskog), male šanse su za takvo što.
  • austrijanac
    4.4k
    Kakva crna pojačanja iz te lige u tim godinama.
  • ElDorado
    637
    to je brzina za stopere. Za napadača minimum 50 km/h
  • Droljo
    9.6k
    Za napadača minimum 50ElDorado

Malo si i rekao...
  • Peškaman
    5.3k
    Ako koga Dinamo treba gledati iz BiH lige je Guliashvili,momak igra za Sarajevo.
    U 17 utakmica 12 golova i 4 asistencije, 23 godine, pozvan na prošlo okupljanje reprezentacije Gruzije.
    Narda je ekstra momak i igra super za Zrinjski ali mislim da nije za Dinamo.
    A i upitno je koliko će Bilbija još trpiti da započinje na klupi, tako da mi i nije nezamislivo da Narda ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions