• masacusec
    4.1k
    Kognitivno sofisticiran ili ne želiš to biti.Marquis Manners

Ufff, da je meni ovo rekao, šljagu bi mu zveknul!
  • vjeko1701
    10k
    Nema potrebe, kazne su tu a drugi modovi mogu revidirati na više...
  • ElDorado
    637
    Znači prelazni rok počinje 10.1. Imaćemo mjesec dana lupetanja imena i imena i imena. Krenulo je. Najbolje bi bilo suzdržat se komentiranja naklapanja, pogotovo od likova kao što je Kvasina ili Denis. Klasična priča je uvijek ista: izlupetaš 10 imena i tu i tamo ubodeš i onda kažeš 'aha vidiš kak sam bio u pravu kakve izvore imam'. Ti ljudi, uključujući novinare hrane svoj ego na tim igricama. a mi se palimo i kae najgore onda razvijemo cijelu priču oko neke poluistine.
  • vjeko1701
    10k
    Klasična priča ke uvijek ista: izlupetaš 10 imena i tu i tamo ubodeš i onda kažeš 'aha vidiš kak sam bio u pravu kakve izvore imam'. Ti ljudi, uključujući novinare hrane svoj ego na tim igricama. a mi se palimo i kae najgore onda razvijemo cijelu priču oko neke poluistine.ElDorado

Ovaj prijelazni rok će se takve stvari više paziti. Neće se opet ponavljati kaos kao što je bio do sad. Osobno mi nije jasno kako neki i dalje mogu tako zdravo za gotovo to sve uzimati al eto....to sam ja.
  • NKDZ86
    2.3k
    nema kruha ak se misli dovest 5 igrača i sad ćemo se pojačat. frende, ekipa se treba uigrat, prilagodit, itd.
    nadam se u što kraći proces pa da se posložimo i napokon igramo, al sam sve skeptičan po pitanju trenera i vrsnog sd koji priča 25 jezika i fura talijanku s početka 2000.-ih
  • Daliban
    2.8k
    Ovo je ko zona sumraka. Svaki prijelazni rok krenu članci s poluigračima, standardna ekipa uvjerava sve na Zoni da se ne treba kačiti na članke jer novinari nemaju pojma, a onda na kraju dovedemo još gore igrače od tih koji se spominju po medijima. I onda opet u krug početkom novog roka. Iste spike, isti akteri.
  • vjeko1701
    10k
    Ti isto stavi malo nogu na kočnicu jer si si opet uzeo maha.

"Standardna ekipa" govori istinu a to je da će 9/10 imena puštenih u javnost biti najobičnija patka koju guraju svakojake persone sa interesima, bilo u klikovima bilo u tome da se gura neki narativ.

Ovaj rok se neće dnevno ispisati 50 stranica svađe o svakom mogućem spomenutom igraču samo zato jer je neki Olivari ispunjavao kvotu ili neki Denis tražio pogled više.
  • Daliban
    2.8k
    Ti isto stavi malo nogu na kočnicu jer si si opet uzeo maha.vjeko1701

Stavi ti nogu na kočnicu, to kaj si mod ne znači da se trebaš iživljavat nad ljudima jer, pazi, komentiraju što se piše po medijima u tome prikladnoj temi.

Još si se sa mnom ničim izazvan našao sad svadit.

"Standardna ekipa" govori istinu a to je da će 9/10 imena puštenih u javnost biti najobičnija patka koju guraju svakojake persone sa interesima, bilo u klikovima bilo u tome da se gura neki narativ.vjeko1701

A koje su to patke bile? Ajde mi nabroji 9 pataka za svakog igrača kojeg su mediji ispravno povezali s nama.

Jesi i ti neki insajder pa znaš da mediji lažu oko svega i izmišljaju sve što objave?
  • Juznjak
    3.9k
    komentiraju što se piše po medijima u tome prikladnoj temi.Daliban

Komentiranje bi bilo kad bi se napisalo ,,nadam se da se ovo neće dogodit, ovo bi bilo jako loše, taj i taj igrač je užasan zbog tog i tog razloga i Dinamo ne bi ništa dobio s tim igračem”.
    Nije komentiranje kad nekoliko vas tu uzme novinski članak i na temelju njega napiše ,,ovi u upravi ništa ne rade, oni nisu normalni, oni nemaju pojma, bolje bi nam bilo da već sad predamo titulu nekom drugom, ovo je sramota, što radite od Dinama itd itd”.
    Ukratko, na forumu se treba naučit radit osnovnu stvar, a to je komentirat. :smile:
  • Daliban
    2.8k
    Sve je to komentiranje.
  • Paggini
    28.6k

Nije sve to komentiranje, dobro je napisao @Juznjak.

Komentiranje novinarskih gluposti kao da su bogomdana istina u stilu "sta nam radi uprava, odlazite svi, ovo je sramota" i slično doprinosi stvaranju šizofrenije cijelog foruma, a ne kvalitetne rasprave.

"Transferi rasprave" je tema slučaj i ako ta šizofrenija ostane samo ovdje - ok. Ali se ta šizofrenija prelije i na sve ostale teme na forumu i to postane cirkus.
  • vjeko1701
    10k
    Jel se netko sjeća gdje smo ono vodili evidenciju igrača koju su dovođeni u vezu s Dinamom u javnosti u odnosu na ove koji su zbilja i dovedeni?
  • ElDorado
    637
    Evo primjera:

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/bomba-iz-engleske-za-baturinu-su-pripremili-25-milijuna-eura-pokusat-ce-slomiti-dinamovu-odlucnost-15530862

Korektno prevedeno ali citaj naslov i prvu rečenicu koja je čista izmišljotina. Nakon što je Skender jasno rekao da do ljeta nema prodaje i nakon što to i u engleskom izvorniku piše jedna rečenica SN potpuno proizvoljna pokrenula bi ovdje raspravu na 5 stranica sa zakljuckom da je uprava u kurcu, nesposobna a da je baturina kurac od igraca i da bolje da ode.

To nije komentiranje, to je trolanje.
  • Ivdzo11
    4.5k
    Već od ranije na potencijalnoj listi pojačanja nalazi se i Niko Galešić, no on, navodno, ima ponudu iz Španjolske, a Toni Fruk još je ljetos čekao u niskom startu u slučaju transfera Baturine. Ode li Martin, Fruk bi od svih njih mogao biti i najbliži Dinamu.

Od napadača, jedno je ime zadnjih dana u eteru, priča se da je Dinamo bacio oko na Nardina Mulahusejnovića, prvog napadača Zrinjskog, koji je zabio ukupno 13 golova u svim natjecanjima. Voljeli bi u Dinamu, ali teško je to izvesti, vratiti Roka Jurišića i Luku Jelenića iz Osijeka... A svakim danom tih će imena biti sve više.

Basanje Germanijaka
  • Crni86
    5.8k
    Najbolje ne citat medije iduca dva mjeseca.

Kad se sjetim olivarija i drame frigan. Ponedjeljak u dinamu, utorak ipak ne, srijeda opet u dinamo doslo do preokreta, cetvrtak ipak ne nisu se dogovorili ipak, petak pauza. I tako u krug mjesec i po dana svaki tjedan….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions