• NitkoBitan
    20.3k
    Bubnuo si da bi dao za igraca do 8 milijuna eura dok Dinamo ima 50-60 milijuna eura prihoda ovisno u europskom rezultatu i prodajama.

Navedi mi jedan klub koji je potrosio 10%+ proracuna kluba za dovodenje jednog igraca. Cekam...
  • ElDorado
    637
    A ja ne znam u kojem svijetu zive oni koji misle da bi sad trebali iskrcati 15 milja na pojacanja. To je 25% naseg proracuna. Niti su te cifre uvijek garancija kvalitete. Eto Real Sociedad je u 2 ili 3 godine digao vrijednost Kuba sa 2 milje na 50. Zato je bitna scoutska sluzba. Pogodili smo s Torrenteom. Lik je španjolac ako nastavi standardno dize mu se vrijednost garant.
    Isto sam siguran i za Galešića a potencijalno i za Selahija. Mi moramo biti klub koji diže vrijednost svojih igrača a ne da tu propadjau i da iskrcavamo milione koje nemamo.
  • San Lorenzo
    17.4k

Kad te se pohvali i prizna da si bio u pravu oko nečega onda te prebaci i počneš divljati s nekim prijedlozima poput ovih 8 milijuna za Pongračića...Dinamo je klub koji u narednih 50 godina sa svim inflacijama neće dovesti nikoga za više od 5 milijuna eura.
  • Orc123
    9.2k
    jesi ti gledao kad Pongracica? Cist ovak informativno....gps podaci su ti kao i statistika nas peotiv Slavena 23 udarca i 1 gol....

I da, Fiorentina je glupa da igraca kojeg je platila 15 mil za pola god da na posudbu sa mogucim otkupom od 8mil eura heheh
  • Daliban
    2.8k
    Ne znam napamet, ali ima ih koliko hoćeš. Vjerojatno možeš nasumično nabadati po ligama poput belgijske, nizozemske, austrijske i slično i konzistentno dolaziti do takvih slučajeva.

Iz glave, kako Rapid može posuditi Belju s opcijom otkupa za 8 milijuna?

Vama uopće nije jasno da nas žešće jebu u zdrav mozak s tom štednjom. Ti mizerni iznosi uopće nisu normalni i ako ove zime opet bude ista priča, onda treba potegnuti pitanje kamo ti jebeni novci uopće odlaze.
  • Omake
    3.8k
    Barcelona je potrošila na tri , sva tri monumentalni greške. Griezman, Coutinho i Dembele.
  • Daliban
    2.8k
    Dinamo je klub koji u narednih 50 godina sa svim inflacijama neće dovesti nikoga za više od 5 milijuna eura.San Lorenzo

Za 5 milijuna smo kupili Roga u vremenu kad si cigarete mogao uzeti maltene za upola današnje cijene i krimos je drmao klubom i izvlačio pare.
  • SAS1987
    15.3k
    Iz glave, kako Rapid može posuditi Belju s opcijom otkupa za 8 milijuna?Daliban

Nikad nisu platili igrača više od 2.5 milje i siguran sam da su im komercijalni prihodi puno veci.
  • Crni86
    5.8k
    ne moraju biti hrvati, mogu biti s podrucja bivse juge. Kljucno ti je u ovom svemu da imas igrace koji znaju sta znaci dinamo i koliku tezinu nosi taj dres, gdje dolaze, da poznaju dio ekipe i da znaju sto se ocekuje od njih. A ne da nam dolaze placenici kak mma i onda placu ko curice.

Sve to super zvuci, ali svim tim igracima je trebalo da se prilagode kad su dolazili. Na kraju Fernandes je tek prodisao za prav nakon posudbe u Turskoj. Cufre nakon tekme s ajaxom isprozivan promasajem i sl. Svi se sjecanu dobrih igraca, a sta je s lromasajim? Sjecas li se famoznog cleytona? Kolko je dugo bio tu? Mjesec dana?Eto rpg je top igrac i koliko mu je trebalo da se uigra, prilagodi i ude u prvih 11?mjesec, mjesec i pol? Uz to je imao olakotnu okolnost sta je imao thea uz sebe kojeg zna jos od prije. Nama trebaju igraci koji ce od prvog dana uc u prvih 11, mi imamo 4 pozicije na kojima trebamo instant pojacanja. Nema sanse da ce odmah u prvu ekipu upast nova 4 stranca. Zato i kazem da ce vrlo vjerojatno 50% transfera bit igraci koji su s ovog podrucja da li porijeklom ili da su igrali/igraju u hnlu.

Mi cemo preplatit bilo kojeg igraca na zimu jer svi znaju da nam se zuri i da nemamo vremena da se pregovori razvuku, znaju da lose stojimo u prvenstvu i znaju da imamo love. Nama su ruke u pregovorima tehnicki vezane. Ne samo s miskom, vec s bilo kim drugim s kim cemo pregovarat. Jedina opcija da prodemo s okej cijenama su otkupne klauzule. I vec vidim da ce to ljudima radit probleme, i bit ce rasprava kako smo sad za xy igraca platili tako puno.

Meni je galesic okej rjesenje, da li vrijedi 3 miljke? Vrlo vjerojatno ne. Da li ima potencijala da uz ktca postane bolji? Ima. Da li ce postat reprezentativac pored sutala, gvardiola, erlica i pongracica? Tesko. Meni bi iz hnla jedino u obzir dolazili selahi i galesic. Ostali ili su nam nedostupni ili nisu kvaliteta za dinamo u ovom trenutku.

U ovom trenutku nema mjesta da razmisljamo uopce da li netko vrijedi x milijuna. Ako za nekog smatramo da ce nam osigurat da osvojimo prvenstvo mi moramo platiti (ako je naravno u nasim mogucnostima). Da li se on zvao Erlic, Pongracic ili Galesic, totalno nebitno. Ali nemojte se samo cudit preplacivanju na zimu.
  • Daliban
    2.8k
    Nikad nisu platili igrača više od 2.5 milje i siguran sam da su im komercijalni prihodi puno veci.SAS1987

Kako je Union uzeo Ivanovića za 4?
  • NitkoBitan
    20.3k
    Za 5 milijuna smo kupili RogaDaliban

krimos je drmao klubom i izvlačio pare.Daliban

Pe eto sam si sebi odgovorio zasto smo ga toliko platili. Jedan krimos dao drugom novce.
  • ElDorado
    637
    rapid je posudbu Belje platio 300k
  • Daliban
    2.8k
    Pe eto sam si sebi odgovorio zasto smo ga toliko platili. Jedan krimos dao drugom novce.NitkoBitan

Pa novci su otišli iz kluba. Gdje su završili je sporedno. Poanta je da je novaca za takav transfer bilo i tada.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Pa novci su otišli iz kluba. Gdje su završili je sporedno. Poanta je da je novaca za takav transfer bilo i tada.Daliban

Odi gledat utakmice i trazit lijevog beka. Logika ti nije jaca strana.
  • ElDorado
    637
    Štedilo se ljeti sad ce se preplatit. Tak je to. Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions