• Jurki
    13.4k
    a kaj bi trebali plakati zato kaj su ispali?
    Likovalo se svih ovih godina i bude ubuduce isto tak.
    Nije uopce problem nama u prvenstvu kaj su oni ispali rano, vec je problem kaj smo mi losi.
    Prosuti tolko bodova u ovakvoj ligi je blagoreceno sramotno.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Da su igrali Europu dosli bi do novaca (plasman, neki rezultat, 3 rasprodana Poljuda (ulaznice)) i pojacali bi i prosirili kadar. Ne bi se toliko mucili na dva fronta kao sto mi mislimo, a bili bi jaci na proljece.

Ovako nit su dosli do para nit ce osvojit titulu. Za nas je dugorocno najbolje da oni uopce ne igraju europska natjecanja sto bi ih limitiralo u svim segmentima.
  • Neron53
    1.1k

Ako njihovo rano ispadanje znaci nama muku Isusovu...onda biram njihov prolazak.
    Ako njihov debakl pomogne nase pusenje prvenstva, onda biram radje nek odigraju 6 jebenih tekmi i sramote se u grupnoj fazi.
    Ako netko vise njih mrzi nego sto voli Dinamo...onda je taj idiot.
  • Georg Koch
    5k
    Nikad jaci HNL: Najljepsi nogomet igra Varazdin, pa mozda Belupo.
    Marko Soldo 6ica/8ica ima 4g+4a, najvrijednije krilo Pasalic 2+2, Pjaca&Hoxha 2+1, najbolje kako kazu hrvatsko desno krilo 2+0, Biuk 1+1...
    Statistika koja ne znaci nista ali je opet prejaka.
  • Zagi
    8.7k
    Ako njihovo rano ispadanje znaci nama muku IsusovuNeron53

Sami stvaramo svoju muku. Ne treba nam ničija pomoć.
  • Neron53
    1.1k

Zasto bi navijaci po defoltu trebali biti blesavi, kratkovidni .....
    Zar bi tovarina, rijeci, osijeku tih par milja stvarno bilo dosta da nama zapapre?
    Ja sam siguran da ne.
    A mi onda nebi bili jedini koji skapavaju na terenu, ozlijedjuju se
  • Nolifer
    8.8k
    Zanimljivi su mi idalje iz Osijeka Jurišić i Soldo... :ok: :up:
  • Blueshadow86
    2k
    Meni samo nije jasno gdje sve nađu te debile...čuj, Hrvoje Vejić stručni komentator...pazi, stručni :rofl:
  • Omake
    4k
    Net xG tablica nakon 16. kola,

eekocGw.png
  • Krizy
    48.6k
    Istra navodno dovodi:

https://www.transfermarkt.com/logi-hrafn-robertsson/profil/spieler/708879
    Zadnji vezni, 20 godina, 13 utakmica za U-21 reprezentaciju Islanda i debi za A reprezentaciju.

https://www.transfermarkt.com/stipe-ukich/profil/spieler/1137125
    Napadač, 17 godina, 5 utakmica za U-20 reprezentaciju Novog Zelanda, u 41 utakmici za Auckland upisao 10 golova i 3 asistencije.
    Ponajveći talent Novog Zelanda.

I još jednog za kojega se ne zna kako se zove, ali je mladi reprezentativac svoje zemlje.
    Slažu zanimljivu momčad s kombinacijom iskustva i mladosti, pogodili su s dosta igrača u zadnje vrijeme.
  • ShanKu
    1.1k
    Istrina skautska služba uvijek radi punom parom
  • Paggini
    29k

Klub im vode ugari i mafija, pucaju na Botov auto, pucaju u koljena savjetnika kluba, Boto daje ultimatume u nedjelju navečer, a navijačima je bitno samo je li penal za Dinamo neopravdano dosuđen.
  • DrawTube
    5.7k
    Ili se dogovaraju da "apsolutno cijeli stadion" prije utakmice skandira "Uprava odlazi" a nakon što su poveli u 2. minuti i dobro se igra ipak ide 90minuta ide pjevanje Grad na Dravi
  • immerwieder
    1.4k
    Olivari standardno na razini amebe
    "Poraz Splićana u Koprivnici itekako je razveselio plavo društvo jer Majstor s mora nije pobjegao u SHNL-u na velikih devet bodova prednosti."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.