• San Lorenzo
    18.7k

Bio je ozlijeđen i nitko nije zazivao 5 milijuna za njega...inače smo se mi jako usrećili sa onom dvojicom koje smo uvezli preko granice.
  • Orc123
    10.7k
    pa kako god ispali vece zlo od ovoga ne mogu biti.....heheh prevara od igraca
  • Paggini
    39.2k
    iQI9H1r.jpeg

Da ne prođe ova izjava GOSPODINA Kovačevića bez da se osvrnemo na nju.

Jednog dana, uz znanje koje ima te dovoljno iskustva i renomea kojeg će skupiti u budućnosti, nadam se da ćemo ga vidjeti i na klupi Dinama.
  • NitkoBitan
    23.1k
    HNL ljepotica... Briem da je u jednom trenutku pred kraj tekme tezak pljusak bio samo na polovici Rijeke :rofl:
  • Noel
    8.7k
    Nisam stigao pa ću napisat osvrt na jučerašnji kiks tovara.

Očekivano. Uvijek ista priča. Svake godine. Njihovim navijačima nadu u titulu daje Dinamo svojom lošom igrom i bolikurčinom a ne dobra igra njihovog kluba.
    Dobrim prijelaznim rokom ,dobrim pripremama i ozbiljnim shvaćanjem utakmice HNLa na kraju sezone ćemo opet bit na najmanje +10 od svih.. Veći su nam konkurentni momci sa Rujevice ali medijskoj mašineriji je u interesu gurat da je to Hajduk.

Smiješna konkurencija ne znači da uprava Dinama i sportski sektor te igrači smiju mirno spavat. I ne briše loše odluke do sad i ne briše kriminalno loš prvi dio sezone u HNLu. Pobjeda protiv Celtica. Dobit i Lokomotivu i Varaždin. Nakon toga dolazi prijelazni rok. Nadam se ozbiljnom poslu. Vrijeme je.
  • Crni86
    8.2k
    Vidovic i dva pomocnika dobili crvene, pitanje je tko ce vodit ekipu u iducoj tekmi :rofl:
  • rioda
    7k
    Nisam pratio drugo poluvrijeme, odkud 10 minuta nadoknade?Sibirski plavac

Ja nisam gledao cijelo, ali bila je prilično duga bakljada sredinom poluvremena. Tj., dim se dugo zadržao :grin:
  • Blueshadow86
    2.6k
    Rijeka, rekao bih, klasično 0:1. Gore će već uletiti neki zalutali metak, a nazad su beton. Šibenik ne bi zabio gol da se igralo do Nove godine.
  • plavi72
    1.2k
    Dao bi Šibenik da je sudac svirao kazneni,ali suđenje,var jadno,smiješno i sve gore i gore.
  • rioda
    7k
    da je sudac svirao kazneniplavi72

Koji? Onaj faul Smolčića na Santiniju? Po meni je bilo izvan 16m
  • ElDorado
    2.2k
    Mora se priznati da ovaj Osijek izgleda sve bolje i bolje. Taj Boto, koji je meni osobno iznimno antipatičan lik, imao je ideju i hrabrost da smjeni Zekića, najprije dovede polovnjake i kad je brzo shvatio da je pogrijesio dovede tri vrhunska pojacanja za Osijek.
  • Gringo
    290
    Kaj ovo nije faul na Mudrom??
  • Jurki
    15.8k
    sve je to ok, al kad bi sva 4 kluba igrala Europu.. tablica bi izgledala puno drugacije.
    Mi igramo ocajno, al bi bilo interesantno vidjeti kolko bi ti klubovi skupili bodova u polusezoni.
    Tak se da igrati kad imas vremena za regeneraciju, treninge, takticku pripremu za sljedecu utakmicu.
    Dapace, dal bi se okladiti da bi spomenuta trojka bila blize sredini tablice nego vrhu.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Vidin da je jucer Banic pokaziva “pricaj ti pricaj” nakon obranjenog penala. Na koga se to odnosilo?
  • Neron53
    1.2k

Tocno tako.
    Pa nek ekipa sa foruma i slijedece godine zaziva njihovo ispadanje u kvalifikacijama....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.