• Neron53
    1.1k

Tocno tako.
    Pa nek ekipa sa foruma i slijedece godine zaziva njihovo ispadanje u kvalifikacijama....
  • ElDorado
    716
    Loksa je u teskom kujcu
  • Jurki
    13.4k
    Loksa je u teskom kujcuElDorado

Taman im dolazimo mi da se iscupaju iz negativnog niza.
    Mi smo vratili u zivot sve jebene klubove u ligi.

Pa nek ekipa sa foruma i slijedece godine zaziva njihovo ispadanje u kvalifikacijama....Neron53

I ja im zelim ispadanje sa navijacke strane.. ali jbg ocito se to pokazuje kao pogresno razmisljanje.
    Cinjenica je da oni svi financijski ne mogu nekaj ekstra profitirati.. a s druge strane bilo bi nam lakse.. al mores se jebat kad je gust gledati njihove posrtaje u Europi.
  • Droljo
    9.7k
    Guramo mi loksu prema drugoj ligi... Napokon
  • Brusa
    1.8k
    pa nisu zato ispali :lol:
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Vjerovatno na sve nas koji smo govorili da ce Banic samo cekat udarac da pusti tovarima gol.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Banic pokaziva “pricaj ti pricaj” nakon obranjenog penala. Na koga se to odnosilo?BBB Sibenik

Na @NORTE
    :rofl:
  • Jurki
    13.4k
    Guramo mi loksu prema drugoj ligi... NapokonDroljo

Shvacam animozitet prema Loksi, znamo svi kakve su se kriminalne radnje radile između Šikića i sotone...
    ali cinjenica je da smo od svih klubova u hnlu sa Loksom najbolje poslovali.. i dovodili od njih odlicne nogometase.
  • Crni86
    6.4k
    neka njih malo u drugoj ligi pa necemo vise davat 3 milijuna eura za igrace nego milju.

Bit ce to grda tekma isuci vikend, jednima i drugima voda dosla do grla…. Mi cemo na krajnci morat stvarno izac s nozem u zubima.
  • ElDorado
    716
    Nemaju niti oni više talenata. Presušilo.
  • marcio amoroso
    38.3k

Loksa ima vrhunsku školu i to što u ovoj sezoni nije iskočio nitko od mladih ne znači da je bilo što presušilo, naprotiv.
  • Crni86
    6.4k
    prema naprijed je lomotiva i dalje opasna. Neka ne vara rezultat od 3:0 za osijek. Lokosi trce, igraju presing, idu bas na noz.

Imat cemo mi dosta problema na krajnci s obzirom da imamo problema s ekipama koje puno trce, igraju agresivno, vuku protivniku u leđa i sl.
  • jakov1
    325
    Vjerojatno dosadašnji gol sezoneKrizy

Mislim da to neće biti ni Rijekin gol sezone, a kamo li cijele lige. Realno, zažmirio je, napucao koliko može, još je lopta malo skakutala i to je to. Rukavina protiv Istre po meni definitivno bolji, trk s centra, tehniči savršen šut iz driblinga u suprotni kut - ništa sreća, čista umjetnost. Pašalić je na istoj utakmici imao fantastičan gol, Janković protiv Gorice...
  • The Undertaker
    6.2k
    Hernani protiv nas je meni i dalje najbolji gol ove sezone.
  • Neron53
    1.1k

Naravno da nisu :) ... ali je 90 posto likovalo nad njihovim ispadanjem i zazivalo ga a 10 posto mudrijih je znalo da ce njihovo neigranje u Europi znaciti ovakav scenarij koji trenutno imamo u HNL-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.