• znajdatevolimja
    178
    Može li netko složiti što se sve mora poklopiti da nam pobjeda protiv Celtica bude dovoljna za prolaz?
  • pencilneck
    708

Sve se svodi na Feyenoord, Stuttgart, Club Brugge i PSG.

Dva od ta četiri kluba ne smiju doći do 10 bodova.

Dakle Feyenoord i Club Brugge ne bi smjeli uzeti više od 2 boda, a Stuttgart i PSG više od 5 bodova.

Ako se dvoje od toga dogodi, gotovo sigurno smo unutra s 10 bodova.
  • znajdatevolimja
    178

Ovo sve mi se čini kao nažalost jako teško ostvarivo..
  • pencilneck
    708

Nikoga nije lako dobiti u Ligi prvaka, tako da nisu nam loše šanse da netko od ove četvorke kiksne. Mene više brine to kako ćemo mi proći protiv Celtica.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    PSG i Brugge po meni neće imati 10...pitanje je dal ćemo mi uspjeti
  • Dani Olmić
    588
    Po meni isto Paris i Brugge mozda nece doc do 10 boda. Sa malo srece mozda i VfB ne uspije. Trenutno su u padu forme.

Al kako velis, sve pada u vodu ako mi ne uzmemo Celtic
  • blue heart 72
    1.9k
    Čekaj malo, pa zar zaista ovdje ima ljudi nebitno u kojem kontekstu da uoči naše tekme u LP pišu da priželjkuju naš poraz???

Mi smo još uvijek "živi" u LP za prolaz, a i da nismo ja želim pobjedu u svakoj utakmici. To pišem zaista iskreno, ne zanima me da li je riječ o prvenstvu, kupu, europskoj tekmi, prijateljskoj ili je čak neka humanitarka u pitanju. Jasno je da svaka tekme ima drugačiji značaj, ali ja želim uvijek pobjede. Kao što jedan moj prijatelj kaže:"da igram u govno, volim da pobijedim"

Daj mi samo pobjede,.....
  • mlinchica
    2.3k
    S Indexa:

“DINAMO i Celtic u utorak u 18:45 na Maksimiru će igrati utakmicu šestog kola Lige prvaka. Pratit će ju Golazo, popularni nogometni show CBS-a koji na X-u ima više od 350 tisuća pratitelja. Ovo će biti prvi put da američka televizija prenosi nogometnu utakmicu iz Zagreba.

Stručni komentator bit će Peter Schmeichel (61), legendarni golman Manchester Uniteda i Danske. Uz njega će biti Pete Radovich, kreativni direktor sportskog programa CBS-a,….”
  • criticus
    2.7k
    Uz njega će biti Pete Radovich, kreativni direktor sportskog programa CBS-a,….mlinchica

62740181-pete-radovich.jpg

Čisto da znamo prepoznat čovika. Lipo je kad dijaspora dođe.
  • NitkoBitan
    20.6k
    I kaj je to bitno za nas da zasluzuje informacija zavrsit na Zoni? :sweat:

Vise ljudi prati Lidiju Bacic.
  • mlinchica
    2.3k
    Eto jedna zanimljivost oko utakmice.
    Ako ne zaslužuje biti na Zoni, slobodno nek moderatori izbrišu.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ako ne zaslužuje biti na Zoni, slobodno nek moderatori izbrišu.mlinchica

Iskreno ne vidim razlog tome.
  • Bosskovitz
    13.1k
    I kaj je to bitno za nas da zasluzuje informacija zavrsit na Zoni?NitkoBitan

Pa zanimljiva je informacija. Golazo je jedna od najpopularnijih, ako ne i najpopularnija nogometna emisija na svijetu. Na Instagramu imaju nešto manje od 2 milijuna followera, na TikToku gore nakon svakog kola LP, prošle godine su imali gledanost milijardu i pol gledatelja, a i sama činjenica da će se prvi put ikada utakmica s Maksimira uživo prenositi u SAD-u, najbogatijem tržištu na svijetu, definitivno je fun fact.

Tako da - prilično dobra fora.
  • Robi T
    268
    Možda post nije za ovu temu ali je najbliže tome.
    Na današnji dan 2020. Dinamo je oborio europski rekord u SVIM natjecanjima pod okriljem UEFAe.

527 minuta u europskim natjecanjima u grupnoj fazi,bez primljenog gola!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.