• The Undertaker
    6.2k
    To je dvojbena situacija slična startu KTC nad Matkovićem. Bitan je trenutak i intenzitet ali, generalno, to naši suci ne sude kao prekršaj.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pa mozes i sam otvorit novu temu. Ako ima imalo smisla i posten uvod/objasnjenje moderatura ju nece obrisat i to je to.

Sport net forum ima temu za sudenje i bome obiluje upisima.
  • NORTE
    12.8k
    Ne znam tu postaviti video, uglavnom pustio sam frame po frame, i lopta od glave igraca hajduka skrene na rame igraca gorice (bez da ulazim u namjeru i inteligenciju istog). Ni na jednom frameu ne vidim ruku igraca gorice.badjibadara

Utjecaj na igru realno NIKAKAV.
    To svirati kao penal je blamaža žešća.
    Poklon za Hajduk samo takav.

Da je pao gol iz "penala" to bi bila definicija sudačkog utjecaja na rezultat.
  • Niko1986
    329
    Sad ako tovari i Rijeka odigraju (vrlo mogućih) neriješeno u Splitu a mi dobijemo Lokomotivu, onda smo na vrlo prihvatljivih -4 u stanci.IceMan

Možda nepopularno mišljenje, ali radije bih da Rijeka dobije i danas Šibenik i na Poljudu. Njih će se puno lakše stići, a i Hajduk bi onda imao pet osvojenih bodova u šest kola.
  • plavi72
    1.1k
    Kako pretrča Rakitića Gaši pred kraj utakmice(vidim u sažetku upravo) kad je išao sam prema golu hahahahahaha...došao je tu i Rakitić pomoći kaže komentator hahahaha...
    "Dječačić plavi"je potrošen i trenutno smiješan igrač i ozbiljan nogomet više ne može igrati,nadam se i želim da osvoji sve ono što je osvojio i Brekalo s Hajdukom !
  • Omake
    4k
    Ej moj Jankoviću
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    kolo promasenih penala.
  • eol12
    640
    ma nema rasprave, apsolutno navijam za Rijeku već danas, čime preskače tovare i pobjeda Rijeke na Poljudu bi ih poprilično gadno sjebala pred kraj polusezone, tako da se ja iskreno nadam da će tako biti.
  • Omake
    4k
    Nevjerojatno kakav gol Devetka
  • Crni86
    6.4k
    Ono kad na prijenosu na max sportu imas za komentatora cmrecnjaka i vikija. Na svim aspektima ova liga je na razini seoske.

Kaj nije sibenik mjenjao u nedavno vrijeme travnjak?
  • Krizy
    48.6k
    Vjerojatno dosadašnji gol sezone
  • The Undertaker
    6.2k
    Odbrana Šibenika je stvarno drugoligaška, sve šanse su posljedica kardinalnih grešaka.
  • Ludovic IX
    7.6k
    za mene je ovo čisti penal. Što bi trebao igrač gorice. Ostat na nogama dok ga netko gura s leđa a on usporava jer želi pucati po golu. Ma tovarska posla
  • NitkoBitan
    20.6k
    i ovakav Sibenik ce napravit problem Hajduku zadnje kolo. Ne bih ja tu olako upisivao tovarima bodove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.