• Sibirski plavac
    2.4k
    Nisam pratio drugo poluvrijeme, odkud 10 minuta nadoknade? :gasp:
  • San Lorenzo
    17.7k

Bio je ozlijeđen i nitko nije zazivao 5 milijuna za njega...inače smo se mi jako usrećili sa onom dvojicom koje smo uvezli preko granice.
  • Orc123
    9.3k
    pa kako god ispali vece zlo od ovoga ne mogu biti.....heheh prevara od igraca
  • Paggini
    29k
    iQI9H1r.jpeg

Da ne prođe ova izjava GOSPODINA Kovačevića bez da se osvrnemo na nju.

Jednog dana, uz znanje koje ima te dovoljno iskustva i renomea kojeg će skupiti u budućnosti, nadam se da ćemo ga vidjeti i na klupi Dinama.
  • NitkoBitan
    20.6k
    HNL ljepotica... Briem da je u jednom trenutku pred kraj tekme tezak pljusak bio samo na polovici Rijeke :rofl:
  • Noel
    7.4k
    Nisam stigao pa ću napisat osvrt na jučerašnji kiks tovara.

Očekivano. Uvijek ista priča. Svake godine. Njihovim navijačima nadu u titulu daje Dinamo svojom lošom igrom i bolikurčinom a ne dobra igra njihovog kluba.
    Dobrim prijelaznim rokom ,dobrim pripremama i ozbiljnim shvaćanjem utakmice HNLa na kraju sezone ćemo opet bit na najmanje +10 od svih.. Veći su nam konkurentni momci sa Rujevice ali medijskoj mašineriji je u interesu gurat da je to Hajduk.

Smiješna konkurencija ne znači da uprava Dinama i sportski sektor te igrači smiju mirno spavat. I ne briše loše odluke do sad i ne briše kriminalno loš prvi dio sezone u HNLu. Pobjeda protiv Celtica. Dobit i Lokomotivu i Varaždin. Nakon toga dolazi prijelazni rok. Nadam se ozbiljnom poslu. Vrijeme je.
  • Crni86
    6.4k
    Vidovic i dva pomocnika dobili crvene, pitanje je tko ce vodit ekipu u iducoj tekmi :rofl:
  • rioda
    5.7k
    Nisam pratio drugo poluvrijeme, odkud 10 minuta nadoknade?Sibirski plavac

Ja nisam gledao cijelo, ali bila je prilično duga bakljada sredinom poluvremena. Tj., dim se dugo zadržao :grin:
  • Blueshadow86
    2k
    Rijeka, rekao bih, klasično 0:1. Gore će već uletiti neki zalutali metak, a nazad su beton. Šibenik ne bi zabio gol da se igralo do Nove godine.
  • plavi72
    1.1k
    Dao bi Šibenik da je sudac svirao kazneni,ali suđenje,var jadno,smiješno i sve gore i gore.
  • rioda
    5.7k
    da je sudac svirao kazneniplavi72

Koji? Onaj faul Smolčića na Santiniju? Po meni je bilo izvan 16m
  • ElDorado
    717
    Mora se priznati da ovaj Osijek izgleda sve bolje i bolje. Taj Boto, koji je meni osobno iznimno antipatičan lik, imao je ideju i hrabrost da smjeni Zekića, najprije dovede polovnjake i kad je brzo shvatio da je pogrijesio dovede tri vrhunska pojacanja za Osijek.
  • Gringo
    245
    Kaj ovo nije faul na Mudrom??
  • Jurki
    13.4k
    sve je to ok, al kad bi sva 4 kluba igrala Europu.. tablica bi izgledala puno drugacije.
    Mi igramo ocajno, al bi bilo interesantno vidjeti kolko bi ti klubovi skupili bodova u polusezoni.
    Tak se da igrati kad imas vremena za regeneraciju, treninge, takticku pripremu za sljedecu utakmicu.
    Dapace, dal bi se okladiti da bi spomenuta trojka bila blize sredini tablice nego vrhu.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Vidin da je jucer Banic pokaziva “pricaj ti pricaj” nakon obranjenog penala. Na koga se to odnosilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.