• Cif
    110
    rpg nije lijevi bočni.On je desni bočni
  • Nogo
    4.2k

Samo, činjenica je da je Mierez duplo bolji igrač od većine spomenutih ovdje, osim Petkovića, koji je ipak drugačiji profil napadača. Ne znam na koga misliš kad kažeš da si sam stvori priliku i zabije iz takve situacije. Čini mi se da takvih trenutno nemamo na lageru i pitanje jesu li dostupni.

U svakom slučaju, možda nas sportski sektor iznenadi nečim novim.
  • Majki2111
    3.4k
    Ne zaboravi Bartola Franjića. Dio ekipe koja je srušila Tottenham 3:0. Igrao u prvoj postavi. :)
    tottenham-hotspurs-erik-lamela-left-and-dinamo-zagrebs-bartol-franjic-during-the-uefa-europa-league-round-of-sixteen-match-at-stadion-maksimir-in-zagreb-croatia-picture-date-thursday-march-18-2021-2F41AWT.jpg
  • CastAway1986
    1.9k
    Apsolutno sam za Selahija , fali nam agresivnosti u vezi a ne da nam se ekipe prošetavaju do kaznenog prostora
  • Orc123
    9.2k
    a sta bi Franjic igrao? Nit je za beka rjesenje, nit za zadnjeg veznog a u 3 iza ne igramo cesto a vec imamo 2 igraca koji to mogu igrat...
    Bartol se nigdje nije nametnuo i vjerojatno mu slijedi sudbina Joze Simunovica.....i za jednog i za drugog smo dobili bolesno dobre odstete s obzirom na kvalitetu....
    Nije se razvio kako je planirano, a niti mu znas pravu poziciju...moze pokriti vise toga a nigdje nije za prvih 11...
  • Paggini
    28.6k
    Ja sam za tip igrača kao što je Selahi, ali ne za Selahija.

I još gore, ako smo zapeli za Selahija, a puno, puno bitnije je što prije pikirati lijevog beka i desnog obrambenog, da budu prvi dan priprema s ekipom.

Šestica nije toliko krucijalna za uigravanje kao obrambeni igrači, što je očito i po igri koju prikazujemo u obrani...

Nadam se ambiocioznijem rješenju od Selahija, Barišića, Jurišića, Galesica i ostalih HNL heroja. Šta će nam onda SD? Te igrače može iskopati svatko tko pogleda pola utakmice tjedno, pročita dva članka na Indexu i u pozadini sluša Tribinu...
  • Orc123
    9.2k
    tu se slazem i ja...mislim da mi mozemo sad si priustiti boljeg igraca od Selahija ali ....daleko od toga da je i Selahi los......
    Vidjet cemo na kraju sto cemo i kako cemo...
  • NitkoBitan
    20.3k
    Ma da, Petko navodno ima kronicne probleme koje vuce godinama i pitanje je do kada ce trajat oporavak (a i kada ce opet obnovit ozljedu). Trebamo novog prvog napadaca.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Pridružuje se ekipi i nadam se selahiju, ili nekom sličnih karakteristika. Meni nikako ne sjeda poredjenje mišića i selahija. Ima mjesta za oba. Mišić kad smo mi oni koji diktiraju igru, a selahi kad smo inferiorni i kad treba destrukcija i krv da se piša . I mišić i Sučić pogotovo su po meni dosta ofanzivniji i tu je često naš problem jer nas je lako iskontrirati. Drago mi je što se moha vratio što daje više kombinacije i veću slobodu RPG dok ne nadjeđo lijevog beka koji će biti bolji. Meni je RPG bolji lijevi bek nego bilo koji pravi ljevak kojeg smo imali na poziciji. Rak rana koja nije od jučer. Napadač pod must. Bit će interesantno pratit što nam prijelazni rok donese . Kako je @Haza objasnio onda meni trebao biti problem selahijeva klauzula
  • Marquis Manners
    83
    Ne širim nikakvu paniku, ne znam na temelju čega si to zaključio?
    Tako govorr ljudi koji cijeli život prate klub, neki od njih imaju poznanstva unutar kluba.
    Ja ne tvrdim da je dolazak Teklića gotova stvar, samo kažem da kruže informacije da se ljudi u klubu zanimaju za njega u kontekstu toga da doše kod nas.
  • ElDorado
    638
    Kakav jebeni Teklić pored Stojka, Kača, Mbukua…i još tovarčina. Pored svih deficita da trpamo ofenzivne vezne?! To bi bio vrhunac debilizma.
  • Marquis Manners
    83
    I što sada da ja tebe nazovem klincem od 15 godina i da te optužim da truješ forum jer pišeš da bi za nas bila pojačanja igrači iz kluba koji izgubi 5:0 od Olimpije iz Ljubljane?
    Samo zato jer ja tako mislim za igrače Rijeke.
  • Marquis Manners
    83

Aposlutno se slažem i ne samo to, mislim da čovjek grije klupu u drugoj turskoj ligi.
  • Haza
    6.6k
    Nadam se ambiocioznijem rješenju od Selahija, Barišića, Jurišića, Galesica i ostalih HNL heroja. Šta će nam onda SD? Te igrače može iskopati svatko tko pogleda pola utakmice tjedno, pročita dva članka na Indexu i u pozadini sluša Tribinu...Paggini

Tvoj opis da bi igrača tipa Selahija, ali ne Selahi mi se sviđa, načelno i ja tako razmišljam, ovako, sad kad gledam Osijek, dojma sam i da smo se Solde olako riješili.
    Međutim, Dinamo je najveće rezultate u povijesti imao sa HNL pojačanjima, koje smo vezali na igrače iz svoje škole, najviše love je na njima zaradio, i to redom, Pjaca, Rog, Ivanušec, Jakić, Majer, Šunjić itd.
    Ne bi baš išao u takve paralele da nam je SD nesposoban ako dovede dva od četiri pojačanja iz HNL. Prednost HNL pojačanja je poznavanje lige, da im znaš karakterne crte (lakše je saznati nešto o Galešiću nego o Mmaeeu), ali i jer HNL, naši HR igrači, imaju veću preprodajnu mogućnost, posebice ako zaigraju za repku.
    Dakle, ne naginjem previše za Selahija, niti za Galešića i Jurišića, ali dojma sam da smo umjesto Ogiware i Bernauera doveli zadnju dvojicu, da bi danas imali dva vrlo dobra igrača koji vrijede zajedno barem 10 mil eura.
    Meni je stranac u Dinamu poželjan samo, i samo ako je to istinsko pojačanje, kao nekad Soudani, Cufre, Tonel, Teofil i slični, ali ove zadnje koje smo doveli, Sosa, Mijahličenko, Mmaee, Bernauer, Kaneko, Ogiwara i slični mi izazivaju želučane tegobe.
  • Haza
    6.6k
    pojačanja igrači iz kluba koji izgubi 5:0 od Olimpije iz LjubljaneMarquis Manners

Rijeka je u 16 kola primila 5 golova, mi 19 golova, oni su prvi na tablici, mi imamo 6 bodova manje od njih. Gubili smo i mi od Balkanija, pa par mjeseci kasnije dobili Betis, to se zove nogomet. Ako je po tebi ta Rijeka tako jadna, zašto je nismo dobili ove sezone? Vjerojatno bi temeljem forme zaključio niti da nam iz Cityja nitko ne bi bio pojačanje.
    Ponovio si 100 puta da Teklić dolazi, i to ne na temelju saznanja, nego fejs komentara koji si pročitao, i sad da postoje 100 takvih kao ti, onda bi imao na tisuće komentara da Teklić dolazi. Pravila ovog foruma sigurno ne idu u smjeru da osobe sto puta ponavljaju istu stvar, da se razumijemo uvjeren sam da si ex Patrik, koji je tako sto puta zagovarao da dolazi Pašalić.
    Dovoljno je da jednom izraziš bojazan da si pročitao na internetu da dolazi Teklić, ali ako to napišeš 100 puta, onda spamaš forum, onda gušiš forum, a to nije lijepo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions