• E46
    767
    Bit će dobar za tjesno osvajanje lige prvaka sa 5 do 10 poraza u ligi godisnje, slazem se.
  • E46
    767
    Nesuđeni Kevin Carlos briljira u Baselu..
  • Gringo
    230
    Miško je bio u loži na Dinamo - B.Dortmund.
    Očito je da se nešto rola.
  • Marquis Manners
    83

Dosta ljudi o tome govori. Ljudi koji prate Dinamo.

Meni je zanimljiv Lawal, ali očekujem Teklića.
  • Marquis Manners
    83

Neka Ivanušec stoji tamo gdje je.
    Što dalje od Dinama. Htio je na silu otići, i sada kad ne ide da ga vratimo? Klasika rekao bi.
  • Crni86
    5.8k
    Stranica koju sanjin vodi je napisala da petko ima problema s trbusnim zidom, ako je to istina mi na zimu moramo ic po top napadaca. S ovakvim problemima je stvarno upitno kad ce se petko oporaviti.
  • vjeko1701
    10k
    Dosta ljudi o tome govori. Ljudi koji prate Dinamo.Marquis Manners

Svi mi ovdje pratimo Dinamo pa naša riječ tko dolazi na zimu vrijedi isto kolko i njihova.
  • Captain America
    18.6k
    Miško je bio u loži na Dinamo - B.Dortmund.
    Očito je da se nešto rola.
    Gringo

Ne mora niša značiti. Miško je dopredsjednik IO HNSa i mogao je u tom svojstvu biti na utakmici. Prošao sam pola metra od SDa Rijeke Raića-Sudara na Monacu pa sumnjam da se tada već nešto kuhalo.
  • Gringo
    230
    možda ga je Miško poslao da skautira Golovina ;)

Vrijeme će pokazat, sve ćemo vidjeti u narednih mj. dana.
  • Marquis Manners
    83
    Kao da bi ja volio da dođe Teklić. Prije bi prihvatio povratak Kastratija ili da ostanemo na Hoxhi/Špikiću. Mislim da sam dovoljno rekao.
  • vjeko1701
    10k
    Što te ne sprječava da širiš paniku na temelju čega? Od koga si sve to točno čuo/pročitao?
  • rioda
    5.6k
    Stranica koju sanjin vodiCrni86

Vodi sanjin, ali onaj forumski insajder @sanjinlego
  • Crni86
    5.8k
    ma to sam i mislio, nisam uopce mislio da ce neko pomislit na drugig sanjina

Na ovoj temi postoji samo jedan pravi sanjin
  • Haza
    6.6k
    Meni je zanimljiv Lawal, ali očekujem Teklića.Marquis Manners

Inače sam tolerantan, ali stvarno ili si extra trol ili klinac od 15 godina.
    Baš truješ forum.
  • ElDorado
    638
    Mišić je zapravo 8ica i bilo je tekmi jos pod Jakirom kad su oni Sule zamjenili uloge i odigrao je odlično. Mozemo mi o Selahiju pricat kaj hocemo al mi takvog igraca nemamo a trebamo. Ok moze se naci i vani ali ovo je svakako instant rijesenje.
    Znam da su mnogi protiv aki nama bi i Galesic legao ko budali samar. Ima sve sto nama fali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions