• jedan u nizu
    10k

''A vidi ovog debelog Kolara kako se baca''

''Baca se, baca se, Dario jebote. Odite u kurac svi skupa''
  • NORTE
    12.8k
    radile su se ankete

Danas, pogađate, nema govora nigdje o guranju od strane Sigura, dapače jedini upitnik je je li bio penal za Hajduk u 32. minuti.
    Kepec

Oni su dio PRopagandne mašinerije i provoditelji cenzure protiv dinama.
    O da, činjenica.

Riječ je o neprijateljima dinama koji to dokazuju iz dana u dan.

Nisu imali vijest (ni anketu) o potezu nogometaša Rijeke koji je u Maksimiru rukom izbacio loptu iz 16-erca dok se pored njega igrač dinama borio za loptu.
    Zamislite da se ta situacija dogodila na štetu Hajduka u utakmici s Rijekom, portali bi gorili.

Svaka suradnja kluba s takvim portalima u bilo kojem obliku je izdaja dinama.
  • badjibadara
    4.1k
    Ne kuzim ni Bela. Lopta u padu, igrac hajduka glavom spusti loptu na rame igraca Gorice, sve vidljivo golim okom i sudac se ide blamirati ovakvim kaznenim udarcem u sudackoj nadoknadi.

H491yek.jpeg

Kad se sjetim nase tekme tamo prije koji tjedan, kriterija, nadoknade i cirkusa...
  • Zagi
    8.7k
    Nisam gledao tekmu ali vidim da je Gurlica startao.
    Kako je odigrao? On mi je od svih tih mladih stopera (Katinić,Živković,Cvetko,Braum, Gurlica) daleko najbolje izgledao ali izgleda da sam ih sve debelo precijenio.

A sam Gurlica, kao da nema jako zaleđe. Nikada u mladim repkama , a igrači koji su bili u prvoj sigurno nisu bili bolji.

Ne znam, očekivao sam puno od njega...
  • The Undertaker
    6.2k
    Ruke su iznad ramena, ne postoji opravdanje (u kretnji) za taj položaj ruku i to je penal.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ali ta ruka koja se nasla iznad ramena je u toj poziciji jer ju je Prpic svojim skokom pogurnuo.
  • Paggini
    29k

Stoji sve, ali mi je premršavo nekako sve skupa, jos je lopta samo liznula nadlakticu kod ramena...

Da to nije svirao za Dinamo, ne bih radio dramu jel.
  • The Undertaker
    6.2k
    Bili su u duelu, nije mu Prpić nepropisnim startom podigao ruke iznad. Realno, za ovaj položaj ruke nema opravdanja, nepotrebna glupost Pavlovića.
    Edit: Za procjenu prekršaj je nebitno da li je lopta okrznula ruku ili je pogodila direktno. Bitno je samo da li dodir postoji ili ne postoji.
  • badjibadara
    4.1k
    ne postoji opravdanje (u kretnji) za taj položaj ruku i to je penal.The Undertaker

Vjerujem da je u slucaju da je igrac Gorice igrao rukom.

d4zQSBe.jpeg
  • The Undertaker
    6.2k
    Procjena suca je da je igrano rukom. Meni se isto čini da je ruka.
    Po meni, ovako ići na loptu u 90. minuti je za ozbiljno propitivanje namjere i/ili inteligencije igrača.
  • Hectorharatti
    175
    jogurtu i nama se opcenito sude najlaganiji penali.. treba bit realan.. al tako je u njemackoj bayernu, u francuskoj psgu, u spanjolskoj realu/barceloni.. u italiji juventusu..
  • Paggini
    29k

Koji je točno nama lagan penal sviran?
  • badjibadara
    4.1k
    Ne znam tu postaviti video, uglavnom pustio sam frame po frame, i lopta od glave igraca hajduka skrene na rame igraca gorice (bez da ulazim u namjeru i inteligenciju istog). Ni na jednom frameu ne vidim ruku igraca gorice. Ali slazem se da je bel iskusniji i zna kada je ruka a kada ne.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Pitanje za moderaturu foruma

Postoji li mogucnost da se otvori nova tema u kojoj ce se pisati i analizirati samo suđenje? Moze i HNL i Europa, ali samo striktna diskusija o suđenju,greskama, oku sokolovom, Skomini...

Ova postojeca HNL tema postaje bizarna jer se 70% vremena pise o suđenju. Nogomet je tu sporedna stvar izgleda. Vjerujem da ima dovoljno forumasa koje vise zanimaju akcije,golovi,obrane od analiziranja screenova i tumacenja pravila na 101 nacin.
  • San Lorenzo
    17.7k

A procjena sudaca dvadesetak minuta ranije je valjda da hajduk gubi i da nema vremena za gubljenje gledanjem vara za situaciju sa Sigurom i Kolarom koja je nekoliko puta čišća od ove...vjera u dobre namjere i nenamjerne greške sudaca je odavno isparila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.