• Jurki
    13.4k
    HNL je čudo, kakav Premiership, Primera, Serie A!Sajla

Gledam malo rezultate ostalih liga.. i da sam zloban mogel bi reci da je sve to namjesteno kolko kikseva favorita ima.
    I kako je nemoguce kak nitko kurca nis ne igra i nema nikakvih rezultata.
  • Ali
    2.3k

Ma suci su bili teski kriminal danas.

1. Kolar ide sam na golmana pri pripremi za udarac sa obje ruke u leđa ga Sigur gurne, igrač pada i nitko nista, VAR cak ni ne kaze sacwkaj da pogledamo iz par kuteva. Unutar 16m izgledna prilika i igrač gurne loptu u gol-aut i nikom ništa.
    2. Skok za loptu na centru Šarlija lijevu ruku nasloni na leđa mislim istom tom Kolaru a desnom mu gurne glavu dolje, sudac svira faul a Šarlija se čudi i gestikuli sucu rukama , naravno nema žutog kartona? Ovo je bitno jer je kasnije dobio zuti za ostar klizeći dakle bio bi mu to crveni.
    3. Kod svakog ubačaja u 16m svi pritiscu i traze penal radi bacanja hajdukovaca, smjesnih je padova bilo. A penal je bio takav da cak ni oni nisu trazili ni Prpić koji je bio u skoku je trazio ajde daj korner brze malo... ali ne VAR zove i pokaze samo jedan kadar i kut, i naravno Bel 15sek gledanja i penal.
    4. Ovih 15sek sam naglasio jer je na 6 minuta nadoknade dodao još i dvije dodatne...
  • Svi na Sjever
    2.5k
    . A penal je bio takav da cak ni oni nisu trazili ni Prpić koji je bio u skoku je trazio ajde daj korner brze malo... ali ne VAR zove i pokazeAli

Da čak se Rakitić ljutio na Bela šta se sad zaustavlja igra, da se brže izvede korner.
  • NORTE
    12.8k
    Praktički sigurno Gattuso osvaja nova tri boda u domaćinskoj atmosferi kod Gorice.

Maloča, Mikanović i Banić će pružit minimalan "otpor", a Carević će to s klupe ordinirati.
    I više nego dovoljno za laganu pobjedu.

Livaja, Rakitić, Biuk, Sigur, Lučić imaju po dva žuta kartona i neće si pred Rijeku u trening utakmici dozvolit treći, a tu je i Hns da to spriječi barem za dvije najveće zvijezde.
    NORTE

Povlačim sve napisano o Baniću, donekle i ostalim nabrojanim hajdukovcima iz Gorice, iako mi se čini da Carević uopće nije proslavio obranjeni penal.

Svaka čast Gorici. Veliko iznenađenje.
    Pokazali su svima drugima da se itekako može protiv Hajduka i protiv sudaca.

Sad neka tovarima ovo napravi i Rijeka!
  • dinamo u srcu
    1.8k
    Uljepšali su mi vikend Goričani, sretan sam kao malo dijete! Još da dinamo dobije Celtic u utorak i nikom nije lepše nego nam.
  • ShanKu
    1.1k
    Ja sam zadovoljan i sa bodom na utakmici hajduk-reka
  • Boycie
    1.6k
    Ne znam bas da ovo nije ni p od penala, kak je neko napisal...

https://streamable.com/iiykaj
  • FelceAzzurro
    37
    Pogledao sažetke. Ne znam na koji način su iz VAR sobe došli do toga da se ovo uopće gleda i tko je inzistorao da bude penal pošto Bel nije samouvjereno dosudio i vidilo se kako se dvoumio. Kako je netko rekao, ni magarci nisu trazili penal. Sramotno natezanje za magarce koje mediji neće uopće dovoditi pod pitanje " zašto kako". Istanbulska plavuša brza ko blato, pitanje je koliko on može izgurati tempo hnl-a, još kada im uleti kup, bit će veselo.
  • Simpatizer
    583
    Najbolje od svega je da kad bi mi jučer dobili Slaven, ovi luzeri bi danas vjerojatno dobili
  • Peškaman
    5.4k
    Advent u blizini Širokog,točnije Mokro.
    Nakon poraza južnjaka čitav šator skače na fosile :razz:
  • Carrasco
    4.5k
    u trenutku upucivanja udarca odgurnut sa obje rukom s leda od igraca koji nema mogucnost igrati s loptom... cekamo strucnjake da nam objasne da iz nekog razloga ovo nije penal
  • Boycie
    1.6k
    vjerojatno ce proci ispod tepiha bez analize.
  • Dudu 9
    393
    I onda se netko plaši ovakvog Hajduka. Realno sve je do nas, da smo mi pravi imali bi već 10 bodova prednosti nad njima.

Sljedeće 2 utakmice imaju dobiti kako god znaju, makar golom guzicom u 90. minuti.
    I onda na proljeće s povratkom ozljeđenih igrača, i bar dva pojačanja pomesti sve kao prošle sezone
  • Paggini
    29k
    cekamo strucnjake da nam objasne da iz nekog razloga ovo nije penalCarrasco

Nije penal jer su stavili PEČAT!!!
  • Kaiser
    85
    ma neće ni spomenuti, a ista jebena var soba zove ćelavca za ono u nadoknadi, a za ovo guranje nema oglašavanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.