• Daliban
    3k
    Ademi za Dinamo nije bio ni prije nego je otišao put Kine. Njegov povratak je obični populizam i treba ga poslat ćao. Možda je legenda kluba, ali trenutno samo odmaže, što na terenu, što van terena, što financijski. Dok se taj senatorski i zaslužnički čvor ne sasječe mačem, nema naprijed.
  • ElDorado
    715
    A istina da. Mislim sa su on i Rile trenutno glavni smutljivci. Zato mi je frapantna i pomalo gadljiva ona floskuletina od izjave Skendera o velicini kapetana kao da je izrekao neku filozofsku misao. Pomalo alanfordovski
  • Daliban
    3k
    Baš je krindž bilo.

Ja bih volio da ljudi koji vode klub i/ili kreiraju sportsku politiku pristupaju svemu tome malo više "filozofski", ali sumnjam da ću taj film gledati od poslovnjaka ili tipičnih sportskih djelatnika. Da ljudi na vodećim pozicijama imaju malo apstraktniji i opsežniji pristup svojim "poslovima", trendove bi se moglo i preduhitriti pa time i klub dovesti u povoljniji položaj vis a vis europskih konkurenata. Bez vizije si osuđen na slučajan klub.
  • ElDorado
    715
    nažalost ta izjava ne daje puno nade. A i otkriva štošta glede svlačionice i odnosa.
  • Ali
    2.3k
    S obzirom da su moderatori obrisali temu "novi trener Dinama #5"
    Samo tri činjenice koje mi je AI izbacila:

Ante Čačić nije imao niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede kao trener Dinama Zagreb u HNL-u tijekom svojih mandata.

Sergej Jakirević nije imao niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede kao trener Dinama Zagreb.

Igor Bišćan nije imao niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede kao trener Dinama

A zona je trazila promjene...
  • Crni86
    6.4k
    Sergej JakirevićAli

Ko je taj?
  • Marquis Manners
    83
    Hoćete li podržati trenera ako ne dobijem u utorak?
  • SAS1987
    15.3k
    Bjelica je dokazan trener koji sa ekipom nije prošao a u ekipi ima vise ozlijeđenih nego ruska vojska

Hoćete li podržati trenera ako ne dobijem u utorak?Marquis Manners

Da.
  • Majki2111
    3.5k
    Apsolutno. Na neki način sam iracionalan po pitanju trenera Bjelice. Ateist sam ali vjerujem u Nenada Bjelicu.
  • Kepec
    7.1k
    Ante ČačićAli

Od 5.3. 2023. do 5.4. 2023., točno mjesec dana igrao doma x s Osijekom, izgubio od Šibenika i Istre u gostima, pa pobjedio Rijeku, pa x s Goricom pa ispao iz kupa u Šibeniku. 6 utakmica, od čega 3 poraza i 2 remija uključujući ispadanje iz kupa.

Sergej JakirevićAli

Jakirović*, u tjedan dana od 5.11.2023. do 12.11.2023. jedva izvukao x u Varaždinu golom u 94., izgubio od Viktorie i odigrao x u Rijeci. Igre nije bilo, uspio je izvući prvenstvo i kup i svaka mu čast na tome. Ovu sezonu započeo je dobro, prve 4 utakmice pobjede, pa x u Rijeci, plus pobjeda protiv Qarabaga i ulazak u Ligu prvaka, iako je protiv njih moglo biti svega bitna je pobjeda i prolaz. Nakon toga malo jači kamen, prvo poraz u Splitu, a zatim Munchen i 9 komada.

Igor BišćanAli

17 utakmica, 10 pobjeda, 5 remija, 2 poraza bez naznake za boljim sutra. Dvije pobjede na početku, pa 3 remija u 4 utakmice, pa opet 3 pobjede. Osvajanje superkupa, pa tjedan dana nakon poraz od tog istog Hajduka. Pa u tjedan dana prolazak protiv Astane i pobjeda u Istri i onda x protiv Gorice i debakl protiv grka.

A zona je trazila promjene...Ali

Zona je tražila promjene jer niti u jednom od ovih trenera nije vidjela napredak, dobru funkciju i bolje sutra. Razlika između njih i Bjelice je rezultat koji je on ostvario prije i koji daje navijačima nadu da uz par pojačanja može posložiti ovu momčad kako treba. On je svoje znanje u Dinamu već pokazao, svoje rezultate je ostvario i za njega se može reći da razumije neke stvari, dok za trojac gore to ne možeš reći.

Trenutno je apsolutno bolje rješenje od bilo koga, pogotovo hnl trenera koje se ovdje zaziva, a koji bi se pogubili nakon tjedan dana jer jedno je trenirati Varaždin, Goricu ili Rijeku, a druga stvar je Dinamo.

Jedni ga opasno brane, drugi ga opasno napadaju. Treba prestati i jedno i drugo, pustiti da se odradi prijelazni rok, vratiti igrače koji su ozljeđeni, pa će onda to sa Sučićem, Mišićem, Petkovićem, Nevistićem, poptuno zdravim Baturinom, novim pojačanjima i ostalima koji su trenutno načeti izgledati puno bolje nego sada.
  • ZgDLions
    571
    https://www.vecernji.hr/sport/bjelica-zasluge-idu-jakirovicu-on-je-sastavio-ovaku-momcad-ne-bih-mogao-bez-njega-1804850

Kao svi inteligentni, super selekcija, divno i krasno, kaj su postali glupani pod njime.
    Ta šatro gospodština mi ide na živce, tako i liga i novinari drukaju za bile i nas cipelare, a mi kao fini.
    Bilo bi super da se Bjelica izjasni nakon malog odmaka, jel sve bilo koma ili je i on kumovao srozavanju inteligencije i spreme igrača.
    Toliko povreda nije samo nesreća.
    Ili se krivo trenira ili stavljaš načete da obnove ozljede i budu aut duže vrijeme.
    O uigranosti i taktici je glupo govoriti, ko je bio na par tekmi puno bolje se vidi nego na tv-u.
    Nisam za oproštaj, ali u ovako raspadnutoj ligi bez para i talenta boriti se sa Varaždinom za treće mjesto na pola prvenstva je neka bolesna šala.
    Ko ne umre, preživjet će.
  • Ali
    2.3k

niz od četiri prvenstvene utakmice bez pobjede

Napisao si mi podugacak odgovor, a ja ti ponovo postavljam osnovni dio mog posta.

Poanta je da niti jedan prethodnik danasnjem treneru nije imao niz od 4 utakmice u hnl bez pobjede. A i mediji i zona su trazili smjenu.

Ja sam zelio pokrenuti temu pripreme za novog trenera, da vidimo kako navijacki puk razmislja ali je ista od strane moderatora odbijena.

I ti si se potrudio navesti cinjenice koje su potvrdile moj post. Rezultatski gledano ovo je najneuspjesniji trener po ovom parametru u zadnjih nekoliko godina. A dojam je nesto drugo, kao da ljudi gledaju njegov učinak kroz prizmu Atalante i Shakhtar a to je daleka proslost. I to je druga ekipa i drugi stozer.

Bura, teren, ozljede su alibiji, a vojnički gledano biste li išli u bitku sa zapovjednikom koji se opravdava vrhovnom poglavaru ovakvim argumentima , vjerovatno ne.
  • Crle
    605
    Bura, teren, ozljede su alibiji, a vojnički gledano biste li išli u bitku sa zapovjednikom koji se opravdava vrhovnom poglavaru ovakvim argumentima , vjerovatno ne.

Jesi li siguran? :grin:

Pa njega i gledaju kroz taj zadnji mandat i uvijek će se naći opravdanje zašto je to sada kako je. Naravno nije on kriv. Svaka sličnost sa stvarnim likom i opravdanjima je nenamjerna.
  • Jaro
    8.3k
    Treba prestati i jedno i drugo, pustiti da se odradi prijelazni rokKepec

Prokusani recept za katastrofu... Al ajmo ponoviti, zasto ne. Ako 100 puta probamo isto dobit cemo drugaciji rezultat...
    Imamo trenera s minimalnim postotkom osvojenih bodova ikad valjda, ali ga dio ljudi (al i oni u klubu nazalost) sude po mandatu od prije 5 godina...
  • Kepec
    7.1k
    sve jasno, činjenica stoji i 4 utakmice bez poraza nije nikome uspjelo nego Bjelici. Ja sam i dalje stava da će on biti onaj koji će izvući nešto, ti i Jaro mislite drugačije jer realno, vaše mišljenje je trenutno izglednije s obzirom kako stojimo na tablici i terenu.
    Kada je došao i pobjedio Lomotivu 5:1 reklo se "evo odmah se vidi kaj Bjelica znači", kada je ostvario europske rezultate isto ga se hvalilo na sva vrata kako je dobro taktički pripremio. Nažalost ovo ostalo nije bilo tako bajno, a sad je li to rezultat nedostatka određenih igrača ili jednostavno njegovo neznanje, ne znam iskreno, nisam niti sam pametan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.