• Orc123
    9.3k
    samo ukoliko ga Agsburg pozeli otkupiti...ovako je nas igrac s vazecim ugovorom....
  • Haza
    6.9k
    samo ukoliko ga Agsburg pozeli otkupitiOrc123

Nije mi do kraja jasan transfer Mbukua, ali mislim da je fora da ga oni mogu zatražiti natrag, ako to naprave Dinamo mora platiti 2 mil eura da ga zadrži. Zato mi je realno da će ga Augsburg zbog toga zatražiti natrag, jer Mbuku nije igrač za lige petica, to se iz aviona vidi, njemu je domet Dinamo (kao zamjena), Ferencvaros i Ludogorets (kao starter).
  • Orc123
    9.3k
    koliko sam cuo oninga mogu otkupiti za manje od pola milje, a mi onda mozemo replicirati sa oko 2 milje.....domet cemo mu znat kad dobi 10 utakmica u kontinuitetu...
  • Dinaminjo
    1.1k
    Njegovi korneri su najbolji korneri u zadnje 3 sezone
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Tamnoputi Ante Tomić, sve zna, fino to izgleda, ali na kraju dana - nula bodova.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Mbuku je potpisao za Dinamo višegodišnji uz tzv. buyback opciju. To znači da je za njega Dinamo platio određen iznos (navodno oko 500 tisuća eura), ali Augsburg ga ima pravo otkupiti na kraju sezone. Kao i što Dinamo može 'kontrirati' tom iznosu... Ali, zapravo je Dinamov igrač, o čemu svjedoči i taj višegodišnji ugovor.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ma meni se on svidio jučer i ne smatram sad općenito da je spor, ali krilo je ipak pozicija gdje mora imat veću brzinu, više mi je jučer izgledao kao igrač za desetku ili polušpicu.
  • Haza
    6.9k
    Augsburg ga ima pravo otkupiti na kraju sezone. Kao i što Dinamo može 'kontrirati' tom iznosu...Ivdzo11

Po ovoj logici Augsburg može taktički odraditi ovo, čisto da dobiju dodatnu lovu od Dinama;)
  • Praskaton
    2.8k
    Daj Bože da se varam al od pocetka nisam vidio logiku u ovom transferu.Solidan igrač al kad imas Cordobu za kojeg se nadas da ce u roku godine dvije pokazat svoj potencijal i Špikica koji je rotacijski igrac ne vidim smisao dovođenja Mbukua.

Mislim da nece biti nista bolje pojacanje od Kaneka
  • Dudu9
    1.2k
    Mbuku I Cordoba su promašaja za sad jer u pola sezone zabili oba 3 gola u 20 utakmica, da u cijelom svijetu ne postoje igrač poput Soudani koji će bez problema imati 15 golova u sezoni plus asistencija pa ne igramo englesku ligu nego jebeni hnl
  • Omake
    4k
    3+3 u 700 minuta je jako dobro, praktički duplo više od prosjeka za prosječno krilo. Jedino krilo koje je ispod prosjeka po pitanju golova i asista ove sezone je Hoxha
  • Daliban
    3k
    Cordoba je dobar transfer. Mogao je imati i nekoliko golova više na kontu u to sitno što je odigrao da je bilo više sreće.
  • Dudu9
    1.2k
    Krila koja više sjede na klupi nisu ni malo dobra investicija, vidimo svi da ni blizu ne rade razliku na terenu a trebali bi, trebamo krila poput Oršića i Suldani a ne nove Špikiće
  • Orc123
    9.3k
    znaci Stojkovic nije dobra investicija? Bravo legendo...eto od 26igraca svi mogu igrati odjednom i konacni sud se inace moze dat na osnovu odigranih 200min..top
  • Dudu9
    1.2k
    Stojković tek se vraća nakon teške ozljede, a to kakve ćemo dati ocijene sve govori kako ih treneri ne koriste, malo igraju znaci promašeni ili treneri ili igrači jer u svijetu nogometa postoji barem 1000 krila a dinamo je doveo one koji ne igraju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.