• jedan u nizu
    10k

Morao bih pogledati snimku da dam bolji sud, ali ovako mi je izgledao bas neuklopljeno.
    Spikic kada je usao je barem imao autmatizme sa Baturinom i bio je okomitiji i konretniji.

Mbuku bi stao na loptu i okretao se okolo dok smisli sto hoce, a do tada bi se Slaven vec postavio u obranu.
  • Toni90d
    984
    On ima ono nešto, imao je dva jako zanimljiva ubačaja, gdje bi sigurno pao gol, da imamo vrhunskog napadača, čak bi možda Kule zabio, ali tu dolazimo do onoga minusa, nije uklopljen u momčad, fali automatizam u igri, ne samo kod njega, nego cijele momčadi.

Vjerujem da bi bio pun pogodak, da prođe cijele pripreme sa momčadi i da momčad dobije automatizme u igri. Za mene je definitivno bolji od Špikića.
  • Orc123
    9.3k
    Danas za mene jedan od boljih! Fina lijeva noga....njegovi ubacaji s kronera bili jedini opasni...jako lijep udarac, tehnicki savrsen s 20m par cm kraj gola...odlican proboj 1 na 1 par puta.....nezz kak se nekome cini spor ili da nema ubrzanje jer je prije nego izasao pre lako prosao beka i pucao u prvi kut kad je obranio Susak....tehnicki potkovan, zna igrati nogomet.....manjak mu je neuigranost i malo defanzivno pokrivanje!

Nije Soudani ali nije Boga mi ni Spikic!
    Mogao bi dogurati do razine Kadziora definitivno!
    Jako zanimljiv igrac koji treba dobiti kontinuitet!
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Mbuku je imao potpunu slobodu kretanja, on je više bio naš drugi napadač ili polušpica nego krilo. Mbuku se više uvlačio u sredinu i otvarao prostora za Mohu koji je puno ofenzivniji od Ristovskog i koji je često dolazio naprijed.

Mbuku djeluje kao dobar igrač za male HNL ekipe jer može na malom prostoru nešto iskreirati i tehnički je bolji od Cordobe. Nije stranac kakvog očekujem u Dinamu ali upotrebljiv je u određenim utakmicama.
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Bio mi je čak zanimljiv, ali mora se primijetiti da je u nekim situacijama njegova sporost baš došla do izražaja. Ima finu tehniku, vidi se da zna s loptom, a ima i dobar šut. Meni baš zbog tih mana ne izgleda kao neka opcija za desno krilo, više je neka desetka ili polušpica, a tamo smo dosta popunjeni kada nema ozljeda. Mislim da treba svakako dobit više prilika pa ćemo vidjeti.

U svakom slučaju izgledao mi je jučer nebrojivo puta bolje na terenu od Špikića.
  • Dudu9
    1.2k
    Kad neko kaže da je Mbuku dobar samo jedno ime El Arbi Hillel Soudani za 900k eura došao u dinamo
  • Droljo
    9.7k
    ali mora se primijetiti da je u nekim situacijama njegova sporost baš došla do izražajaTeofil Kateran

A? Lik ostavi stopera (ili beka) u dva metra 4 metra i ti veliš da je spor?
  • rioda
    5.7k
    A? Lik ostavi stopera (ili beka) u dva metra 4 metra i ti veliš da je spor?Droljo

Ima startnu brzinu jer je malen i vižljast, ali generalno u sprintu s loptom je spor (ili nije brz kako se misli, da budem blaži). Pokazalo se to jučer par puta na sredini igrališta kad su ga stizali igrali Belupa koje je već prošao
  • Silvek1986
    50
    Malo je čudno što Dinamovi igrači djeluju sporo. Za Ogiwaru su pričali da nikad tako brzog igrača nismo imali, a njega pretrči Janković koji nije poznat ko neki sprinter, a prolazili su uz njega i drugi. Vjerojatno je do katastrofalne pripreme igrača. Neki su prošli pripreme, neki su dovedeni zadnji dan prijeznog roka. Pojačanja trebaju biti na raspolaganju prvi dan priprema, sve ostalo je priprema u hodu i to se nikad nije dobrim pokazalo.
  • Droljo
    9.7k
    Ima startnu brzinu jer je malen i vižljastrioda

Što je za dinamo i jedino bitno. Pa ne trebaju nama kastratiji jer igramo na kontre protiv belupa, istre i varaždina! Igrač dinama mora u prva dva koraka biti ispred čuvara te tada dati loptu drugom igraču dinama koji isto bude ispred svog...
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Ima startnu brzinu, ali u par situacija gdje smo imali priliku za kontru bez problema su ga sustigli igrači Slavena i spriječili našu brzu tranziciju.
  • ElDorado
    717
    Nije prebrz ali nije ni spor. Ali kako očekivati od lika koji igra prvu pravu tekmu da ima sigurnost.
  • Droljo
    9.7k

Pa zato što se nije rešio lopte na vrijeme! Nama Rakitić sakrije loptu i pojede vezni red a ja sa 105 kila sam brži od njega i u startu i u maksimalnoj brzini (naravno da je to preko 34 kmh i napadam dubinu). Jebiga
  • Orc123
    9.3k
    On meni cak bi bolje mozda djelovao u sredini jer ima agresivnost, nije lijen trčati, krece se, jako je okretan s loptom, ima mekani dodir, fini pas...definitivno iakoristiv u srwdini ali i na krilu...imam osjecaj kad je izoliran 1 na 1 da bi u vecini slucaja prosao jer ima brzu promjenu pravca kretanja , a upgrade u odnosu na kaneka je definitivno udarac koji je tehnicki savrsen....udarac me podsjeca na Kadziorov tehnicki jedino je Kadzior imao jaci sut a Mbuku je bolji dribler.....
  • Haza
    6.9k
    Mbuku nije desno krilo, to se jučer iz aviona vidjelo. Njegove fizičke predispozicije sugeriraju da može najefikasnije igrati na poziciji polušpice.
    Prednosti: fina lopta, solidan udarac, razumije nogomet, kombinatoran je.
    Nedostaci: slab u duelu, slaba povratna trka, slab u defanzivnim zadacima, nema brzinu, posebice za krilne pozicije.
    Ovakav profil igrača nije za ovaj Dinamo. Jer Mbuku nam na desetki nema mjesta, a za krilo mi nema brzinu.
    Neke koristi ćemo od njega imati, ali ne vrijedi lovu koju ćemo morati dati za njega, spominje se 2 mil eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.