• Do kraja2023
    239

Nije Maric sveti, niko nije iznad Dinama niti u upravi niti na terenu niti na klupi! Samo me smeta tolka pljuvacina u jednom smjeru. Kaj cemo sad ic sve spalit, ne kuzim?! Ajmo dat vremena ljudima.
  • sebenico
    1.1k

Moram priznati da si kreativan. Kad se upozori na bedastoće koje pišeš upotrijebiš joker mamić. Vjerojatno ćeš dobiti kolačić od svojih nalogodavaca za to.
  • Crni86
    5.8k
    Ne ispada da i tada imamo isti ovaj kadar koji nije dobro poslozen. Neke pozicije uopce nemamo popunjene. Imamo jednog napadaca koji igra sam vec dva mjeseca od cega mjesec i pol s nacetim ramenom i pitanje je kolko ce dugo tako izdrzati.

Ispada da nemamo uopce lijevog beka, ispada da nemamo uopce klasna krila i ispada da uopce nemamo motoricki jake vezne igrace, ispada da nam stoperi ne znaju dodat loptu dalje od 5 metara. To ispada. A sa ovakvim kadrom igrati paralelno na dva fronta ( trener je izjavio da igracim nakon lige prvaka treba 4 dana oporavka?!?!?!) je jako tesko. Pogotovo ako se uzme u obzir da imamo brojne povratnike koji su pauzirali godinu dana (rog, kacavenda, stojkovic) pa i one koji fizicki vise nisu u svojem najboljem izadnju (ademi, rile, pjaca, misic).

Bjelica ima svojih grijeha slazem se i neke stvari su se morale drugacije i bolje, ali sigurno nije kriv za to kaj nasi igraci nakon prvih 20 minuta tekme izgledaju kao da se igra 120 minuta.

pricas o vremenu a kritiziras trenera koji je ovdje krace od sportskog direktora?

Maric je dobio jedan prijelazni rok, tocnije 9 mjeseci je na ovoj funkciji. Nije meni samo problem transferni rok, mozemo krenut i od njegovog plana koji je predstavio na ljeto. Plana od kojeg nije nista jos ostvario. Puno se pricalo, a malo se radilo. Vrijeme mogu dat osobama koji imaju iskustva i neki cv iza sebe. Marko Maric nikada nije ni trebao postati SD dinama.
  • masacusec
    4.1k
    Naravno da ne valja zauzimati ekstremne stavove tipa, riješili smo se mamića i sada slijedi utopija, sve je idealno i ajmo "sve četiri u zrak".

Naravno, ovu "bajku" treba nadograđivati, iznalaziti najbolja rješenja, naročito u sportskom segmentu koji zakazuje. I to je apel onima u klubu ( za koje znam da ovo čitaju, što je još jedan pozitivni predznak ove nove ere Dinama) da akceptiraju mišljenja i stavove Dinamovog puka.
    Ne cvijetaju ruže trenutno zasigurno, no nekoć su vjerujte mi, ruže bile uvenulije što se Dinamovštine tiče.
    Tko želi shvatiti, shvatit će!
  • masacusec
    4.1k
    Vjerojatno ćeš dobiti kolačić od svojih nalogodavaca za to.
    6mReplyOptions
    sebenico

:lol: Ova ti je brado! Arrivederci!
  • Jurki
    13.2k
    Desi se kiks, desi se poraz.. desi se nesreca... ali ovo danas.. zurili smo mnogi na tekmu...
    danas ste svi VI gospodo nogometasi... igrali.. kao da imate sve, pare, cajke, kurvetine... a igrali ste ko picketine.

Gledam tekmu sa tribine i bojim se da nam Slaven ne zabije drugi gol.

Vi niste Dinamo, Vi ste preplaceni kurac od ljudi i nogometasa, jer mene bi bilo sram da uzmem tolku placu i da igram za kurac kak igrate Vi za kurac.
    Dinamo smo mi... 7.500 budala koji dojde navijati za vas.

Edit: ak za ovo popijem ban... nebu mi krivo.
  • Crle
    586
    Pa ako igračima treba odmor zašto ne rotira? To sve ispada jer nemamo igru niti automatizme. Da to sve igrači mogu sami napraviti i aplicirati na igru ne bi ni postojali treneri, pogotovo oni sa znanjem i skuplji. Također ne bi jedan Varaždin i Slaven sa puno lošijim kadrom od nas igrali lijepše od nas sa glavom i repom. Mi imamo jako puno tehničkih igrača koji nemaju opcije za dodati loptu čim je presing i onda ako ne prođu igrača ili dva ispadaju smiješni. Da ne kažem kako se dobar dio igrača nije ni uigrao jer ni ne igraju. Stojković je danas odigrao više minuta nego od dolaska Bjelice zajedno. A logično je da će kad tad trebat mijenjat Baturinu.

Istina je da nismo izbalansirani i da fali igrača no nismo ni blizu odron kako se čini po našoj igri. Ako nam treba pet puta skuplja momčad od svih u ligi i ne znam koliko poduplane pozicije onda nam ni ne treba skupi trener za hnl. Pošto ćemo očito pobjeđivati samo na individualnu kvalitetu a ne sa igrom.
  • Sven
    47
    Mislim da, greska
    Pa nisam rekao da je meni veca steta nego koristi nego vecini ovdje koji bi odmah sve rusili, a pravimo se da ne znamo zasto je sitaucija ovakva kakva je. Super bi bilo proci u 1/4 lige prvaka i paralelno osvojiti HNL, ali to bas ne ide samo tako. Htio sam reci da se nista dramaticno nece dogoditi bez jedne godine LP.
  • ElDorado
    643
    Svi zazivaju zimski prijelazni rok i očekuju puno. S pravom. Ali ako će ga Marić voditi onda nemamo kaj očekivati.
  • Crni86
    5.8k
    a sa kim da rotira? Rog,kaca, stojke, moha nisu igrali ozbiljni nogomet godinu dana. Vidlo se na svima njima i danas da jednostavno nisu jos na toj razini, jbga grde su to ozlijede i treba ti vremena da se vratis skroz. Stojke od svih njih je cini mi se najgore proso, najbrze se nekako umara i gasi.

Uz njih onda imas igrace koji jednostavno nisu vsie na svojem maksimumu i poceli su ozbiljno pasat u svojoj igrackoj i fizickoj formi (aki, rile, misic, pjaca i petko ai petko vise fizickoj nego igrackoj, jbga sve je stariji i stil igre mu bas i ne pomaze da se sto vise sacuva).

Lijevo nemas kog rotirat jer ogi nije te kvalitete, perkovic je ozlijeden i rpg je jedino trenutno logicno objasnjene, desno do sada je bio rile i nema ga ko mjenjat jer rpg mora igrat desno, a moha se vratio tek sad. Stoperi su se standardizirali, a i nema prostora za manevar jedino max da ude u prvih 11. Vezni red nam je pun oporavljenika ili onih koji su u fizickom padu (kaca, stojke, rog, ademi, misic) uz njih imamo dva dijamanta koja su za svoje godine jednostavno izraubana u klubu i repki ( dokaz su i ozlijede jednog i drugog). Desno krilo se mjenjaju spikic i mbuku dok cordoba je ozlijeden i lijevo su se izmjenjivali hoxha i pjacaa. U spici nam igra kule vec mjesec i pol s nacetim ramenom. Jednostavno ovaj roster nije bas toliko sirok koliko se cini na papiru.

Danas za igru i momcadsku igru moras trcat bolje i vise od protivnika. Ja imam dojam da nas svi nadtrce. Sam bjelica je reko da je dolazio da jako lose trcimo i da se taj sgemnent mora popravit. Vezni red koje je srce momcadi je nama trkacki najnemocnije.
  • Crle
    586
    Tovari se u sredini krpaju sa Kalikom koji je letva, rotiraju sa klincima, rotacija u napadu im je Trajkovski. Rijeka praktički ni nema napadača. Slaven i Varaždin igraju lijepo a tko zna tko bi uopće bio u rotaciji u dinamu. No ne, nama je problem jer nemamo tri napadača i za katastrofalnu momčad je kriv SD a cijela sredina sa rotacijama nam može igrati u bilo kojem hnl klubu, obrana nije ni blizu loša kako ispada i imamo igrače koji komotno mogu igrati i kao pomoĉ u napadu.

Sigurno je da nismo toliko dobri da sada imamo ne znam kakvu prednost, no smiješno je prozivati sd-a jer ne možemo odigrati ništa smisleno i pokazati bar neke automatizme protiv bilo koga u ligi.

Stojković uopće nije igrao. Nitko ne kaže da je trebao stalno igrati no on je skupio mizernu minutažu.

Što se tiče trčanja možeš ti trčati koliko hoćeš no nema koristi ni od toga puno ako i to nije smisleno i ekipno. Nama tovari rade presing na igrača sa loptom sa dva igrača i nema nikoga za dodati loptu. Na treneru je da ih posloži i da se smisleno otvaraju jedan drugome kao ekipa.
  • Crni86
    5.8k
    tovari i rijeka igraju jednu utakmicu na tjedan. Stavi rakitica i korvinovica u ritam od svaka 3 dana pa bi vidjeli kako bi funkcionirali. Na kraju krajeva ni ti tovari ili rijeka ne igraju nesto bajno ali na silinu probijaju protivnike.

Da problem je da nemas treceg napadaca jer kulenovic igra vec mjesec i pol svaka 3 dana sa ozlijedenim ramenom. Pitanje je dokle ce tako moc i da ozlijeda ne bi postala takva da uopce nece moc igrat pa ce nam napdaca igrat Peric.

Stojkovic nije skupio minuta jer je najgore proso nakon operacije, najduzi oporavak i nakon oporavka brojne sitne ozlijede. Sasvim logicno je da ga se polako dozira. Svi ostali veznjaci su dobivali priliku i izmjenjivali su se. Na kraju najveci dobitnik dolaskom nene ce postat kaca. Za njega vjerujem da ce dodatno eksplodirat na proljece kada se fizicki vrati do kraja na svoj maksimum.

Trka, volja i agresija su kljucni u igranju obrane. Mi primamo puno previse. Sve utakmice koje smo i kiksali smo ugl zabili golove, ali smo primili vise. Istra, gorica, osijek, danas. Tu da si bio pokretan, odigrao obranu kako spada mi bi danas imali 9 bodova vise i bili bi izjednaceni sa tovarima ako oni tuki goricu. Obrana nam je svicarski sir. Kada smo igrali europu, prema naprijed je uvijek malo stekalo ali bi uvijek nekako nasli put do barem jednog gola i uspjeli se uspjesno obraniti. Dok ove, a i prosle sezone obrana prima kao na traci.
  • Crle
    586
    Da smo nekako uzeli i tih 9 bodova viŝe to i dalje ne bi promijenilo činjenicu da nam je igra loša i da nemamo nikakvih automatizma. Isto kao što smo prošle godine uzeli naslov uglavnom na mišiće i individualnu kvalitetu. U Rijeci nas do gola nije bilo na terenu, u Splitu smo visili drugo poluvrijeme. Praktički smo jedino dobro odigrali prvo poluvrijeme u kupu. Tada je već bilo jasno da ako se tako nastavi da mora puknuti.

Nama treba trener koji zna ubaciti automatizme i napraviti igru. Naravno da nam trebaju i pojačanja, no ako mi Bjelici moramo dovesti pet puta skuplju momčad od konkurencije onda nam ni ne treba trener takvog tipa jer onda ni on ne igra ne znam kakvu ulogu.
  • Crni86
    5.8k
    a kad da covjek slozi automatizme? Jel tebi jasno da su igraci ili na regeneraciji ili da odu na reprezentativna okupljanja. Znaci mi doslovce vec 3 mjeseca skoro uopce ne treniramo.

Dajte covjeku jedne pripreme pa cemo pricat o automatizmima.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Mene najviše muči to što nemamo nikakvu igru prema naprijed, a iza smo mrtvo mekani. Sve što odigramo je sporo i predvidljivo, nema nikakve povezanosti i kombinatorike.

Neki dan sam gledao Newcastle - Liverpool i nisam se mogao zasititi te sulude agresije od obadvije ekipe i onda, naravno, se zapitam pa zakaj Dinamo ne može barem se probati približiti tom tempu. Ipak igramo Ligu prvaka, pa valjda nismo takva truba od ekipe.

I onda pimpek, jebeni Slaven Belupo nas pritisne pol čuke ne mremo izać sa svoje polovice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.