• Jay
    75

Slažem se s ogromnim dijelom posta, ali je drama i tragedija izgubit naslov kraj očajne konkurencije koju se gura na sve strane.
    Počele su nam se slagati kockice i jako smo blizu tome da iduće sezone idemo direktno u LP, to me najviše boli. Nećemo propasti kao klub ni kao zajednica, igrat ćemo EL i daleko dogurati ako bude sreće, ali taj direktan plasman u LP je prekretnica. Više novca, puno bolja startna pozicija u pregovorima s novim igračima, rast kluba na svim razinama. Zato uopće ne želim prihvatiti opciju da možemo ostati bez naslova jer eto dominiralo se 19 od 20 godina pa je ok da sad netko drugi osvoji.
  • Do kraja2023
    239
    Napokon se izborimo za klub samo da bi poceli pljuvat po njemu!
  • Crle
    586
    Nije nikakav problem izgubiti naslov i to će se kad tad dogoditi. Ali ako smo već u nekom padu problem je da to ne iskoristimo za izgradnju momčadi i rotacije.

Ja bi osobno tražio novog SD i novog trenera pa krenuo u remont sa vizijom i planom.
  • Crni86
    5.8k
    tako je, slavit cemo ljude u klubu makar nas do druge lige odvedu. Dajmo maricu jos dva prijelazna roka pa cemo igrat play off ali ne za ligu prvaka vec za prvu/drugu ligu.
  • Sven
    47
    Isti takav narativ je i prosle godine bio, moramo biti prvi jer se reforfmira LP. Na kraju od LP vise stete nego koristi. Jedna godina bez LP ne znaci da i dalje necemo biti inferiorniji za hnl. hajduk nece u LP, bez brige
  • Do kraja2023
    239

Cekaj jel Maric danas stavio poluozlijedjenog Ademija u privih 11 a mali Pavic ga onda mjenja umjesto da pocinje, jel Maric stavio na desnog bek igraca koji nije igral nogomet 2 godine a najboljeg desnog beka drzi na lijevoj strani. Jel Maric izvadio nepotrebno iz igre danas naseg najboljeg igraca Mbukua? Jel Maric potom uveo poluozlijedjenog Baturinu? Ajmo malo realnosti.
  • BBBaranja
    2.7k

Prošle sezone sam rado jeo na tribini,dok sam se ove dva puta sjebao kao i ti..
  • Peškaman
    5.3k
    Pa prema zakonu velikih brojeva, normalno je i za očekivati je da će se jednog dana prekinuti gotovo dvadesetogodišnja dominacija Dinama. I vi u tom potencijalnom, nažalost ove godine, vrlo izglednom scenariju vidite neki veliki problem, tragediju i sl.?masacusec

U trenutnoj situaciji gdje Dinamo ima budžet od 60milE a protivnici pred bankrotom ili životare, tragedija je.
    NK Varaždin koji vrijedi 7mil E,ukoliko sutra pobjedi biti će ispred nas na tablici s jednakim brojem odigranih utakmica.

presretan sam jer smo se za vijeke vjekova riješili mamića i njegove kriminalne tiranije, jer je klub konačno počeo cijeniti svojega navijača, jer je klub konačno postao transparentan te više nije zanimljiv uskoku i dorh-u.masacusec

Sretno je 99% foruma, kriminalac je otišao,postao je povijest i nema potrebe da ga se vraća u sadašnjost/budućnost što ne znači da se ne smije kritizirati dio sadašnje uprave.
    Kriminalac i sadašnje stanje sportskog sektora uopće nemaju poveznice i ne vidim razlog zašto se on spominje u kontekstu trenutnog stanja.
  • Marquis Manners
    83
    Kakve su ovo demagogije.
    Znači poše se o širini rostera itd, a onda kad isti taj roster ne može dobiti Istru, belupa i Goricu onda se stvara albi u vidu povreda?
    Mi smo igrali bez Petkovića i Mišića - dva ( 2 ) igrača, o kakvim povredama se piše?
    U ekipi imamo bolje igrače od Ristovskog, Roga i Ademija, tako da to povrede je samo jedsn veliki alibi i demagogija.
    Ako mi ne možemo bez dva udarna igrača dobiti Istru, Goricu, Belupa...onda se zadovoljimo borbom protiv Varaždina i Osijeka ( što je sada stvarnost kada se pogleda tablica ), a ne borbom protiv Hajduka i Rijeke.
    Tužno je da mi uopće spominjemo definiciju " borba " u kontekstu HNL-a.
  • masacusec
    4.1k
    Kakva demagogijasebenico

Pajdo, neću biti sarkastičan i reći ti da mi je žao što nećeš više vidjeti svoju bivšu upravu, ali navikni se na jedan drugi, novi Dinamo!
    A tko zna, možda vam međugorski svetac u međuvremenu osnuje neki novi klub pa ćeš moći ponovno navijati
  • Crni86
    5.8k
    ne Maric samo nije doveo lijevog beka pa rpg igra lijevog beka, ne maric samo nije doveo sesticu pa nema ko igrat sesticu kad se misic ozlijedio, ne maric je samo slucajno dovukao mbukua pred kraj prijelaznog roka pa se nema kad uigrat sa ekipom, a vidi cuda nemamo prvog densog krila jer eto opet nije dovedeno od naseg dragog sportskog direktora, ne maric samo nije doveo treceg napadaca pa kule igra ko zna koju utakmicu sa sjebanim ramenom, ne maric samo nije doveo ni jedno krilo koje radi razliku (o pjaci da i ne pricam jer to sta je nas dragi sd dogovorio je mogo dogovorit svako sa ovog foruma), ne maric je samo doveo bob marleya koji nemre igrat za goricu pa nam svaku utakmkcu mora igrat 35togodinsji veteran teofil, ne Maric je jadan za lijevog beka doveo klinca cijem je agentu nas predsjednik dobar frend, a taj mali nece upisat vjerojatno ni minute. SD nije imao muda rec na ljeto da jakir treba bit bivsi, bez obzira na pritiske u medijima.

Tako je nije Maric kriv, kriv je trener koji je tu 2 mjeseca nije proso pripreme s ekipom, ekipu nije slagao on i uz to jos ima 7 ozlijedenih iz prvih 11. Zivio govornik.

Sveti Marko Maric ostani uz nas, nikada ne odlazi. Druga ligo stizemo.
  • Crle
    586
    Pa baš jesi govornik. Ispada da je 7 igrača ozljeđeno cijelo vrijeme a da smo do tada imali igru i skupljali bodove. Još si samo trebao dodati i da je vjetar puhao. Za ovo da se Mbuku nije stigao uigrati ni ne znam što da kažem, jel shvaćaš što si napisao?
  • Jay
    75

Misliš superiorniji? :)

Od LP više štete nego koristi? :lol:
    Zadržavanje Baturine i Sučića, 7 bodova koji nam pružaju nadu, novci koje je klub dobio (ne jedna osoba nego klub). Da, odvratno štetno.
  • Praskaton
    2.7k
    U trenutnoj situaciji gdje Dinamo ima budžet od 60milE a protivnici pred bankrotom ili životare, tragedija je.
    NK Varaždin koji vrijedi 7mil E,ukoliko sutra pobjedi biti će ispred nas na tablici s jednakim brojem odigranih utakmica.
    Peškaman

Ne igraju novci nego momci.Zato se ne uzdam kao mnogi u prijelazni rok,kao dovest cemo nove kvalitetnije igrace i to je to.

Trener je taj koji mora napravit homogenu ekipu koja ce ginut na terenu a istodobno imat plan i program igre.
    Za sad ne vidim nista od toga,izgledamo kao razbijena i preplasena vojska koja kad izađe na teren ne zna sta joj je činiti.Čast iznimkama,vecini koja minute dobiva na kapaljku,mlađa ekipa koja je željna golova,pobjeda,titula

Marić je taj koji je napravio previše pogrešaka da bi se ucio na jednoj od ključnih funkcija u klubu.Mora ostat u sustavu al na poziciji SD treba doći netko sa 5+ godina na velikoj sceni u tom poslu.

Ipak veća odgovornost i krivica je na Bjelici i Jakiru prije njega.
    Čovjek svaku utakmicu donese krive odluke,igra je nepostojeća al je zato njegova tvrdoglavost i kontradiktornost prisutna u svakoj izjavi.
    Očito je da će trener ostati nevezano za rezultat do kraja polusezone i ok je da dobije transfer rok i pripreme al da sam optimist,nisam
  • Ivanmtk
    1.1k
    Nemoj da postanemo sekta. 99% nas tu je glasovalo za DP i baš zato što sam ih JA i ovakvi ko JA svojim glasovima doveli u klub, baš zato ćemo ih i kritizirati. Oni su tu zbog nas, a ne mi zbog njih. Osuđenog kriminalca, hvala Bogu, nema, a s njim bi trebalo nestati i jednoumlje. Ili ćemo bit sekta ko ovi dole?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.