• Ivdzo11
    4.5k
    Ekipa koja je uvjerena da je gotovo prvenstvo, odite na Supersport kvota 2.10 da tovari osvajaju i opleti :roll:
  • Jaro
    8.2k
    Ali stvarno zelim znati zasto NOVI NOVI NOVI travnjak od 2 mjeseca izgleda tako kako izgleda. Kao pašnjak kod Udbine..
    Tko je kriv?
    emilperska

Zato kaj je u ljetnoj pauzi "bilo prevruce" pa se postavilo pola hibridnog travnjaka (samo prirodni dio) na kojem se pocelo igrati "pa cemo kasnije usiti ove sinteticke dijelove" - za koje se ne zna jesu li i kada usiveni i jel to uopce ima smisla...
  • Noel
    7.3k

Imaju oni još dva put derbi sa nama. Sa Rijekom tri put. Osijek itd. Polako dobri brate po Nicku Praskatonu. Ajmo vidjet transfer rok tu je ključ.
  • M94
    1.4k
    Ona peciva za hotdog na sjeveru se komotno mogu koristiti za lupanje po bubnjevima.
    Drvo drvo.
  • Keyser Soze
    11k
    Svake sezone konkurentima dajemo sve veću šansu za titulu, svi su bili mišljenja da nakon prošle sezone to neće biti slučaj, a sad smo na dnu. Retardirane odluke sportske "struke" su nas dovelu tu di jesmo i sami su se doveli u situaciju gdje ljudi traže glave jer se 60 milijuna eura budžeta bacilo u vjetar. Sram vas bilo sve od reda, od predstojnika ureda predsjednika do predsjednika uprave, Dinamo nije igračka!
  • Hrc-Vg
    406
    Nakon ovakvih promašaja u ljetu Marko Marić ne može odlučivati o transferima koji nam moraju okrenuti sezonu, sutra otkaz i novi ISKUSNI sportski direktor.
  • emilperska
    7.3k
    Prvenstvo je gotovo isto kak je bilo za nas u rujnuNoel

-9 koje mi sad imamo odnosno ćemo imat sutra uz preostalih 20 kola nije isto kao -2 na preostalih 32 kola koje su oni imali. Nije usporedivo. Plus imamo još 3 europske utakmice koje će nas psihički i fizički izbit kako god one završile, a ovi će se luftat..
  • masacusec
    4.1k
    Pa prema zakonu velikih brojeva, normalno je i za očekivati je da će se jednog dana prekinuti gotovo dvadesetogodišnja dominacija Dinama. I vi u tom potencijalnom, nažalost ove godine, vrlo izglednom scenariju vidite neki veliki problem, tragediju i sl.?
    E pa ju je ne vidim, naprotiv, presretan sam jer smo se za vijeke vjekova riješili mamića i njegove kriminalne tiranije, jer je klub konačno počeo cijeniti svojega navijača, jer je klub konačno postao transparentan te više nije zanimljiv uskoku i dorh-u. Ako voliš svoj klub, nije sve uvijek samo u rezultatima i naslovima. Jer, jebeš nogomet, Dinamo je puno više od toga!
    A po čemu znaš da si opet dobar?- po tome jer te neprijatelji opet počinju mrziti, više te ne žale. A to znači da imamo opet onaj naš pravi, gospodski agramerski Dinamo koji je svima nabijao komplekse i stavljao ih u inferiorne položaje, kako nogometno, tako i vannogometno.

Nadalje, u ovom mileniju, iz rezultatsko-sportskog rakursa, Dinamo nikada nije tako dobro kotirao u Europi kao zadnjih 5 godina. Postali smo konkurentni i prepoznatljivi kao skupljači bodova po ligama prvaka i europskim ligama, a ne kao kante za napucavanje kada nismo ni pola boda u 6 utakmica mogli ostvariti.
    Malo ću ilustrirati i banalizirati...Tobože, Dinamo je bio pun ko brod. Ne, Dinamo je tonuo, a jahta zvana mamić family je plovila po st tropezu.

Sorry zbog digresije, i meni se srce para radi ovakvih rezultata i gubljenja bodova, no trenutno, iako je igrački kadar kumulativno siromašan, imamo realni alibi, a to su ozljede najboljih igrača koje traju neko vrijeme.
    Napušta me optimizam kaj se naslova tiče ove godine, no opet apostrofiram....kada bacaš kockicu, ne može vječito padati šestica!
  • Ivan0302
    601
    Što najgore po meni više se niti ne živciram, kao da sam navikao na x poraz ove sezone. Ne nadam se pobjedama velikim jer bih me i najmanja danas zadovoljila.
    Ne znam šta je najbolje u ovom trenutku, niti tko je kriv manje niti više.
    Ne mogu biti danas ne zadovoljan prilikama, ali opet nismo pobijedili. Koliko smo sreće imali u nekim utakmicama prošle sezone, ove nemamo nimalo.
    Nadam se da će se i sreća okrenuti i vjerujem u naslov i proslavu titule na trgu sljedeće godine.
    Nije lako nikome od nas, ali moramo zajedno stati i pružati podršku jer to mi jedino i možemo I to nam jedino i ostaje.
    Ja zbog žena nisam pio, ali zbog Dinama sam pio kad je gubio..
  • Guinness
    2.4k
    Bit će zanimljivo u Branimir centrumiro

Neće, treba se i ustati iz fotelje
    A i nije samo tako postaviti pitanje pred više ljudi, lakše je lajati po forumu i srati po svima i svemu
  • Ivanmtk
    1.1k
    Nije problem izgubiti naslov. Nitko vječno nije prvak. Problem je kad taj naslov izgubiš zato što ti nisi optimizirao svoje kvalitete, nisi izvukao niti pola svojih mogućnosti, nisi odradio pošten prijelazni rok, bez imalo hrabrosti, taktizirajući na sve strane. Problem je kad ne pokriješ pozicije koje vidi svaki prosječni pratitelj Dinama da su ti tanke , lijevi bek, šestica, a riješiš se nepotrebno trećeg napadača i suzavaš roster ne popunjavajći ga adekvatno iako znaš da ti je prvi napadač sklon ozljedama. Problem je, skraćeno rečeno, kad ti bježe klubovi koji izgledaju očajno na terenu. A i takvi te rutinski dobivaju. E to je problem. Nek izgubimo naslov, ali nek nam ga uzme ona Kekova Rijeka koja prodrma ligu i osvoji 80+ bodova,a ne očajni klubovi, sa očajnim rosterima pred financijskim kolapsom.
  • Maksim Maksimirski
    6.6k
    Nemojte molim vas samo ići sa tim narativom da je normalno da Dinamo ne osvoji naslov. Dinamo je od 20 sezona osvojio njih 19 i nije normalna situacija da se ne osvajaju naslovi nego je to teški debakl. Nemojte privikavati navijače Dinama na drvene medalje, fritule i na niže standarde.
  • Neron53
    1.1k

Bolje da su otisli na kladu dok je bilo preko 3 za tovare :)
    Salu na stranu iako ziher nije nikome od nas do sale.
    Osobno, nije mi zao toliko da popusimo prvenstvo jer i to jednim mora doci.
    Zao mi je sto bi se to moglo dogoditi u prvoj godini nove garniture .
    Zao mi je sto ce izgmizati gamad koja ce zazivati lopove koji su otisli, samo zato sto su novi zaredali sa kardinalnim greskama, i oko izbora trenera i igraca.
    Prave BBB, vjerujem, kao i mene osobno vise veseli gostovanje u Pristini u KL nego Londonu u LP
    Zivjeli.
  • Paggini
    28.7k
    Zakon velikih brojeva ne funkcionira kad jedna ekipa ima budzet od 60 milijuna eura, silu pojačanja, igra Ligu prvaka, a druge dvije ekipe krpaju kraj s krajem sa jednim ili nijednim pojačanjem.

Da prvenstvo osvoji hajduk ili rijeka koji su nekom magijom al pari Dinamu po parama, pojacanjima ili necem trecem, onda da. Jebiga.

Ali da prvenstvo osvoji OVAKAV hajduk ili OVAKVA rijeka, to je potpuna sramota uprave i od toga ne treba bježati.
  • sebenico
    1.1k

Kakva demagogija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.