• Simpatizer
    583
    -12, ali mislim da smo imali 3 utakmice manje tad
  • Kruno
    514
    al si imao utakmice manje
  • Tongo Doumbia
    5k
    Koprivnica, točno godinu dana, u dan-dva. Bilo je -12, ali i tri utakmice manje. Gore smo slavili 0-2 nakon Astane.
  • javolimtebejako
    1.6k
    nek neko nade koji je rekord najveceg bodovnog zaostatka a da je klub na kraju osvojio titulu

ima li nade za nas...
  • Jaro
    8.3k
    nek neko nade koji je rekord najveceg bodovnog zaostatka a da je klub na kraju osvojio titulu

ima li nade za nas...
    javolimtebejako

Najveći bodovni zaostatak koji je klub u HNL-u nadoknadio da bi osvojio naslov prvaka dogodio se u sezoni 2004./05. Tada je Hajduk bio na zaostatku od čak 11 bodova iza vodećeg Intera iz Zaprešića nakon prvog dijela sezone. Splićani su na kraju uspjeli osvojiti prvenstvo, završivši sezonu s prednošću od tri boda ispred Intera.
  • MarK
    812
    ako pobijedimo sve utakmice do kraja sigurno osvajamo
  • superhik
    11.7k
    Nama treba Moneyball scenarij
  • Jaro
    8.3k
    pa i nije, moramo Hajduk dobit 2 put 2 razlike i jos oni moraju negdje jednu izgubiti da bi mi sa svim pobjedama osvojili naslov. Nista vise...
  • MarK
    812
    imamo mi još jednog opasnog rivala koji odmiče, pritom nemaju poraza. Treba i njih pobijediti koji put
  • Jaro
    8.3k
    pa racunamo ako sve pobjedimo do kraja koji su nam uvjeti... Sve pobjede ukljucuje i 2 protiv Rijeke...
  • MarK
    812
    nisam išao u projekcije, izbrojao sam 89 bodova koje mislim da oni ne mogu imati. Šampionska Rijeka je imala 88.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Zamišljam scenarij u kojem Gorica čudesno uzima bod ovima sutra, Rijeka ih dobiva na Poljudu, a mi dobijemo lokose i stižemo na prihvatljivih -4. U zadnjem kolu oni vjeorjatno dobivaju Šibenik, a mi nadam se Varaždin i odlazimo na pauzu s -4 što s obzirom na okolnosti uopće nije loše.
    Zasad je takav scenarij samo optimistično razmišljanje, ali nadam se da će postati stvarnost. Sa dobrim prijelaznom rokom (dovođenje igrača koji su pojačanje, a ne prinova) 4 ili 5 bodova zaostatka se stiže bez problema. Ajmo Dinamo :heart:
  • Iskrenjak
    186

Krenimo redom: Carević, Banić, Maloča, Mikanović…
    I to nije kukanje, nego činjenice, nikome u Gorici sutra nije interes pobjediti.
    Zanemarite to sto su zadnji, to nije problem nijednog od ove gore navedene ekipe. Carevic nije lud pa da misli bit tamo do kraja sezone, a ovi se ne misle prodavat pa ne moraju biti u izlogu. Nijedan od njih. To su sve propali tovari kojima je jedini motiv da pomognu gubi s juga.
    Znači nema teoretske šanse da sutra ne bude -9. Nikakve, nula, zero. To je jasno kao dan.
  • Markelo
    2.9k
    Izjednačila kladara kvotu na nas i tovare za osvajanje titule u Hnl-u. Kad se zadnji put to desilo?
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Još je 20 kola u igri to jest 60 bodova, za titulu će biti potrebno uzeti barem 50 bodova. Ispucat ćemo još barem jedan kiks protiv Lokomotive ili Varaždina i onda ćemo imat drugu polusezonu koja će morati biti čudesna.

Ne bih se baš kladio da Dinamo može imati nekakav skor 16-2-0 ili 15-2-1 u drugom dijelu a najmanje to će biti potrebno. Čak ni tada ne bi bili sigurni u titulu i imali bi nekih 75-80 bodova.

Moj je dojam da je titula popušena u listopadu, studenom i prosincu i da je to nemoguće nadoknaditi osim ako se u Hajduku ne dogodi teški raspad. Navijam za Rijeku svaku sljedeću utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.