• Keyser Soze
    11.1k
    Na prijedlog Komisije nogometnih sudaca i Zagrebačkog nogometnog saveza, Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o brisanju suca Tonija Dadića sa svih sudačkih lista.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Disciplinska komisija HNS-a izrekla je kaznu od 2.000 eura te pet mjeseci zabrane obavljanja funkcija kontroloru suđenja Bruni Mariću zbog objave neprimjerenog sadržaja na društvenoj mreži Instagram, a čime je povrijedio Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika.

Na prijedlog Komisije nogometnih sudaca i Zagrebačkog nogometnog saveza, Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o brisanju suca Tonija Dadića sa svih sudačkih lista.
  • Crni86
    6.4k
    Pitanje je koliko jos takvih ima u sudackoj organizaciji. I onda tovari uvijek kmece kak nama moze sudit sudac iz zeline, njima je sudio sudac iz zagreba koji je pripadnik njihove navijacke skupine. Zagreb je milijunski grad gdje se doselilo puno previse ljudi pa na kraju i iz dalmacije. Mislim da cemo to morat i insinuirati savezu u buducnosti jer pitanje je koliko sudaca ima zagrebacku adresu a drukaju za magarad.

Nego jel se zna kaj, jel ga se iselilo iz dubrave?
  • Droljo
    9.7k
    Sad nek toni fino ide na tekme i iz sveg glasa pjeva mrzin dinamo srpsko ime to. :lol:
  • Babangida
    51
    Meni je i dalje nevjerojatno da blitva nije dobila kaznu zbog nevraćanja lopti, na stranu naša igra ali to definitivno nisu bili uvjeti za igru. A oni se žale na loše napumpane lopte
  • Lihtmašinac
    298

Ah, nisi očito skužio upis jer on ide upravo protiv woke nekulture, ali i protiv fake newsa, debelog brata wokeovaca. Ako treba pojasniti: Vikanje određene ekipice da su kontra mraka jedino je i samo jadno i idiotsko, budući da (i) svojim skandiranjem o imenu Dinamo dokazuju da su sami dio žestokog mraka, a da ili toga nisu svjesni Ili su svjesno licemjerni. Slobodno mogu izostaviti ime Dinamo kad otvaraju usta jer kako god se okrene, nisu mu dorasli. Ako netko sa strane (tko ovdje čita, a nije baš upoznat s činjenicama koje sam gore naveo) to možda ne vidi ili ne kuži, evo, moj je upis skroman doprinos tome da se na to ukaže. I to ne po spiki "moj dojam, ovo-ono" nego s par činjenica. Često se priča kako smo u javnosti krivo percipirani i kako treba ovaj dopis, onaj dopis, pa evo pokušaja da u prolazu raskrinkamo (još) jedan od debilizama autonomaša s juga koji bi se šalili na naš račun, a s tim nisu ništa drugo nego jadni.

Što se pak filmića tiče, bar pola tih skandiranja meni su besmislena i luzerska, a pogotovo ne bi imala smisla na našoj tribini, jer bi se time spuštali na razine ovih odozdo. Ideja iza ostalih skandiranja mi je pak fora i kvalitetno podjebavanje je uvijek dobrodošlo. Poanta je po meni da pjevaš nešto s čim nisi licemjeran, loše smiješan i izazivaš susramlje, kao recimo wokeovce, glavne struje Torce trenutno i čitav Poljud protiv Dinama (minus kavez, naravski), nego da pjevanjem stojiš iznad suprotne strane. Kad se samo sjetim navijačke (ne)kulture krajem osamdesetih i naših fakat kvalitetnih vrijeđanja s Ciganima i Grobarima, ovo danas su većinom samo loši pokušaji...
  • Hnlovac
    1.3k
    Evo meni jedan od jačih engleskih, i to Unitedov

"Park, Park, wherever you may be,
    You eat dogs in your country,
    Could be worse,
    Could be Scouse,
    Eating rats in our council house."

Navijači UTD o juznokorejskom nogometasu Park - Ji - Sungu
    https://youtube.com/shorts/v7bxV9Ff4oE?si=9Su9J9I971xXmr7V
  • don
    8.2k
    well done BBB :clap:
  • Ivdzo11
    4.6k
    Hajduk će protiv Gorice biti bez Šimuna Hrgovića.

Mladi reprezentativac ima problema s ozljedom mišića zadnje lože te nije išao s momčadi na put. To znači da će na mjestu desnog beka starter vjerojatno biti Dario Melnjak.
  • Crni86
    6.4k
    Slaba medisjka popracenost da je jedan od sudaca navijac kluba kojem je sudio u vise navrata. Da je netko slucajno navijac dinama i da nam je sudio, ja sam uvjeren da bi danas bio vec odrzan prosvjed ispred hns-ove zgrade. Postavljala bi se pitanja kako da sad imamo vjeru u sudacku organizaciju nakon ovog i sl. Sjetimo se prosle godine lavine radi apsolutno nicega, osim belovog vrijedanja brodica. Sada imamo stvarno tesko sranje i situaciju za koju ne znam jesam ikad cuo da se dogodila u nogometu i sve je popraceno kao da je to nesto s cime se svakodnevno susrecemo.

Ne treba s nase strane, ali di su sad gorica, rijeka, slaven, osijek? Di su sad ti borci za pravdu? Inace su uvijek bili glasni.
  • Babangida
    51
    Ma kakav Osijek , pa oni ne laju kontra blitve, samo se lagano naguze
  • badjibadara
    4.1k
    Slaba medisjka popracenost da je jedan od sudaca navijac kluba kojem je sudio u vise navrata.Crni86

Krenula je zestoka medijska kampanja. Na kraju ce junak ispasti, jer izbacen je samo zato sto je navijao za odredjeni klub.
  • Simpatizer
    583
    Još uvijek osvajamo?
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Koliki nam je lani bio najveći zaostatak? -11?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.