• Iskrenjak
    169
    A manje bi svakako brinuli, al bi svejedno reagirali, bar se nadam. Na takve se stvari mora reagirati, jer utjecu na regularnost u svakom pogledu.
    Znaci ono prosle godine kad je Banic briljirao skokom bez ruku... pa to je vjerojatno najocitije pustanje protivniku u hnl u zadnjih 20 godina.
    Mi smo tad koliko se sjecam imali vec bodovnu prednost, al svejedno smo morali reagirat i jace nego sto ustvari jesmo.
    Sezonu prije toga je bio Kalik i famozni korner protiv nas, tako da to ide sve gore i gore, ukoliko netko ne reagira.
  • IvanPerić1945
    50
    Hajduk 156 baklji, gađanje igrača, 22 topovska udara + grijesi bbb na jugu = 35.000€

Dinamo 43 baklje i gađanje igrača = 40.000€
  • Dendle71
    139
    Ajmo mi i dalje biti gospoda!
  • jedan u nizu
    9.6k
    Hajduk 156 baklji, gađanje igrača, 22 topovska udara + grijesi bbb na jugu = 35.000€

IvanPerić1945

a s druge strane imamo i ovakve spodobe kao B.J.
    "Kažnjava se i zato što su domaći navijači (Torcida) na sjevernoj tribini i domaći navijači na istočnoj tribini u 20. minuti skandirali 'Visoke peći potpaljujem ja, dva reda koksa, četiri purgera, purger se dere – aaa, bit će pečenja, radujem se jaaa' i u 50. minuti skandirali 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to', u 62. minuti domaći navijači na istočnoj tribini skandirali 'Cigani, Cigani', dok su u 63. minuti domaći navijači (Torcida) na sjevernoj tribini skandirali 'Ubij, ubij, ubij purgera', čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS."
    S druge strane, "Ubij, ubij, ubij Tovara", "Cigani, Cigani", "Tito partija Hajdukova armija", "Kolcem, lancem i bokserom u glavu" s jugozapadne tribine se nigdje ne spominju i nisu podložni kazni.
    Bravo pošteni i objektivni Disciplinski suče Alane Klakočeru.
    Bravo HRVATSKI nogometni saveze što smo pred zakonom svi isti.
  • Crni86
    5.3k
    tako je visoke peci = lancem, kolcem. Sta kad onda tovari pjevaju onu idiotariju kad pozivaju na prebijanje i purrgera i rijecana? Kad smo vec svi pred zakonom isti bernarde supcino jurisicu. Ti ces pricat objektivno i srat govna. Najveci klosar od svih klosara.
  • seljak86
    2.7k
    Teška glupost. Ništa od ovih povika ne bi trebalo biti kažnjivo. Sloboda navijačima!
  • jedan u nizu
    9.6k
    Ma najbolje je sto poziva na pravdu a kazne su ovakve:

Znaci, oni bace 3x vise baklji, bace 22 topovka udara i jos kao domacini snose dio odgovornosti za gostujuce navijace, a dobiju manju kaznu nego mi.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Svaki put kad te titove pudlice zapjevaju "mrzim Dinamo srpsko ime to" treba im zalijepit kaznu od milijun eura zbog širenja takvih gluposti i laži.
    Kao prvo,Hajduk također može bit srpsko ime(primjer je Hajduk iz Kule,srpski klub za koji je igrao bivši srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa).
    Također,dok su se Dinamo i BBB borili protiv Jugoslavije i trpili nepravdu oni su se grlili na centru sa igračima Zvezde.
    Meni je okej da nas podjebavaju sa tribina sa nečim što ima smisla ali ovo mijenjanje povijesti je tako odvratno čak i za tako ograničenu sortu ljudi.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Jedini smisao kaznjavanja klubova je punjenje proracuna HNSa. Ne trazite daljnju logiku u visinama kazni i usporedbama istih.

Taman da prestane koristenje baklji oni ce pocet kaznjavat za neprohodne stepenice ili koji ubacen upaljac na teren.
  • badjibadara
    4k
    Hajduk također može bit srpsko imeMaxova dijagonala

Na srpski bi bilo: srpski drumski kokošari iz turskog vakta. Na turski i istočnije je jednostavno haydut. Hajduk je neka tursko-srpska izvedenica.
  • NORTE
    12.6k
    Hajduk također može bit srpsko ime(primjer je Hajduk iz KuleMaxova dijagonala

Nema također, jedino srpsko ime tu i je Hajduk.

Samo što iz nekog razloga mi ne pjevamo tu pjesmu koju oni pjevaju nama.

U Srbiji ima preko 25 klubova s imenom Hajduk.

Hajduci su mahom bili iz Srbije i oni su njihovi narodni heroji, Srbi se ponose imenom Hajduk.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Mislim da bi trebali počet sa pjevanjem te pjesme ako već nitko iz saveza neće reagirat na ovo sve.
  • Kepec
    6.9k
    Pa nismo debili koji sjede doma i smišljaju kak vrijeđat tovare ili riječane, nego se smišljaju pjesme i skandiranja za Dinamo.
    Nek urliču kaj žele, dok je njima Dinama bit će im i uzavrele atmosfere. Ne sjećam se baš nedjelje i trenutka kada nisam mogao čut sam sebe jer je stadion vikao Hajduku, nego je to bilo u momentima Dinamo srpsko ime to, gazi purgere i visoke peći. I tak je svaku tekmu.
    Dok nama ludnica nastaje na Volim te Dinamo, njima nastaje na Mrzim Dinamo. I to je jedina realnost. Mi svoje volimo, oni tuđe mrze. Nema drugog. I zato mi nije jasno kak nemreš kao igrač izać tam i izmasakrirat ih.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Hajduci su mahom bili iz Srbije i oni su njihovi narodni heroji, Srbi se ponose imenom Hajduk.NORTE

• rioda
    5.5k
    Selahiju 1 utakmica kazne, igra protiv tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.