• Crle
    605
    I da je zabio Kulenović i da smo dobili, gdje je igra? Gdje je ideja u igri? Rotacije koje su morale biti prije da se bar malo uigra momčad?

Argument vam je da liku treba pet puta skuplja momčad da osvoji hnl jer mu onda ne treba igra pošto može na individualnu kvalitetu.
  • Efes Pilsen
    9k
    Gdje je tecna igra ekipe koja prvo puta igra skupa? Gdje je tecna igra bez kicme ekipe i najboljeg igraca? Ozbiljno?
  • Crle
    605
    A zašto igra tek prvi puta skupa? I koliko smo bodova skupili u hnl-u i kakva nam je igra prije ozljeda? Koliko igrača je falilo Slavenu danas?
  • dinamo vitez
    445
    Neki misle da se igra stvori u dva mjeseca, za oba fronta, sa dvije utakmice i valjda pet treninga tjedno, bez 5 glavnih igrača i sa stalnim promjenama u momčadi ponukanim ozljedama.

Svi kritiziraju neke Nenadove poteze, a kad ih pitaš koji su to konkretni potezi i što bi oni drukčije napravili sa ovim ostacima ostataka momčadi onda sliježu ramenima.
  • quizzy86
    66
    Nenade, stvarno si nas počeo zajebavati, istina da nije kriv za kadar, al brate mili ovo stvarno više nema smisla.. pa naša igra nema nikakve automatizme, nema pobjedničkog mentaliteta, nema ničega! Nisam siguran da mu Celtic neće biti oproštajka jer ne vidim kako mi s Nenadom možemo naprijed..
  • ElDorado
    716
    Ono što je zabrinjavajuće je njegova izjava. Treneri koji su u kurcu obicno vide i zive u paralelnoj stvarnosti. Očito se to desava i njemu. Ne vidi sto svi mi vidimo: da nema igre, da je obrana u potpunom kaosu, da smo prema naprijed spori i neefikasni. Ne znam sta dalje uopce ocekivati
  • Crle
    605
    Prvo on nije ni trener koji ima igru, pogotovo ne kakvu bi mi trebali igrati. Jer čim nema Petka onda nema ni igre jer se temelji na Petku. To sam pisao i prije nego je došao. Kada je došao sam se iskreno nadao da sam u krivu. Drugo ne da nema igre nego se ništa ne vidi. Rotacije praktički nije ni bilo.

I te fore da bi ja trebao znati što treba. Pa jesam li ja trener sa 1+ mil plaćom? On je, tako da on treba znati a vidljivo je da sve više nazadujemo. Jedmo je gradit ekipu pa ne ide no vidi se napredak u igri, automatizmi i trenerov potpis. E oa ovdje se vidi nazadovanje.
  • Dudu 9
    393
    Poprilično zabrinjavajuća količina deluzija u jednom intervju. https://www.index.hr/sport/clanak/bjelica-apsolutno-vjerujem-u-naslov-prvaka-napunjen-sam-nemogucim-optimizmom/2622045.aspx
    Znam da ne smije javno paničariti, ali volio bih znati što on to pozitivno vidi u trenutnoj situaciji.
  • Noel
    7.4k

Otpremninu.
  • Marquis Manners
    83
    Njegov je problem ego. Zato i kažem da bi za nas najbolje bilo da ga nismo ni doveli.
    Pogledajte što čovjek izjavljuje.
    Što prije ode iz Dinama, to ćemo prije izaći iz krize.
  • MarK
    812
    Nije kriv za kadar ali je kriv što koristi 13 igrača u ritmu srijeda-nedjelja pa sad ima hrpetinu ozlijeđenih. Kad imaš kompletnu ekipu zašto ne zarotiraš 2 ili 3 mlada igrača? Ništa lošije neće izgledati, a njima će značiti puno za razvoj. Pavić je morao igrati kad je ekipa bila kompletna, tako i Stojković, Kačavenda... Ne možeš ih odjednom ubaciti 5-6 s klupe, iz ambulante i juniora i očekivati nešto.
  • emilperska
    7.3k
    Sve im uzmi Nenade. Centa im nemoj oprostit. Nek se uče na NK Maksimiru, a ne GNK Dinamu osnovanom 1911..
  • dinamo vitez
    445
    Svi koji ovdje zazivaju neke Kopiće/Sopiće i ostale analfabete od trenera, niste mi jasni ni sekunde.

Jašemo na valu igre koju je Bjelica stvorio već šest godina i kad se to počelo urušavat, zovi Nenada da gasi vatru u 10om mjesecu.

Kako itko može htjet za trenera čovjeka koji ni Rijeci nije bio dobar, kojem je uspjeh karijere Gorica i kojeg je Rijeka potjerala za manje od godinu, brže nego mi Jakirovića. Očekivat od ljudi koji su do jučer vodili osmu ekipu u HNLu da vode Dinamo na dva fronta?

Imamo jednog napadača cijelu sezonu, frajera koji je bio Indritu Tuciju zamjena do prije godinu dana. I onda Bjelica kriv, Bjelica ne valja.
  • Zg123
    678
    ovo je njegov najveci krimen. Znaci morali su se ozljediti Ademi, Baturina, Misic i Rog(suspenzija) da bi Stojkovic i Pavic dobili neku minutazu. Ne bi me cudilo da je Torrente ostao u igri da bi Max na kraju zamijenio polomljenog Ademija.
  • Crle
    605
    Kojoj igri, gdje ovisimo o Petkoviću koji je ozljeđen već par godina? O spuštanju na brza krila koja nemamo i koja nije lako nać za normalmu cijenu?

Nismo naravno bili ni za Sopiće ni takve. Kao ni za recikliranje samo na temelju prošlog mandata.

I daj shvatite da nije problem u tome da možemo shvatiti da netko fali, nego u nizu grešaka koje su na neki način i uzrok ove situacije. A pogotovo je problem da se uopće ne vidi nikakav napredak. Ni igra ni ništa. Totalna bezidejnost.

Ja ne kužim čemu opravdavanje ovoga sada na temelju dobre prošlosti?

Pa da, i onda daju argument da ovi danas nikada nisu igrali zajedno. A upravo to je razlog. Stojkoviĉ i Mbuku su više minuta odigrali danas nego ukupno do sada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.