• San Lorenzo
    17.7k
    Bjelici na dušu ide što smo danas ispucali valjda 20+ bespotrebnih dugih lopti.
  • Daliban
    3k
    i šta je ovdje trener kriv molin vas?don

Nikad trener ništa nije kriv. Krivi su napadači kad fulaju, krivi su braniči kad skuhaju gol. Bjelica to odlično hendla, ima više bodova od odigranih utakmica.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Nisu tu problem ni senatori (zapitajte se koliko ih je večeras igralo), po meni ni trener. Ponavljam, sustavno preplaćujemo igrače pa onda “pušemo” budget. Da, budget od 60 milijuna, neš ti mudrolije. Ali ako jednu sezonu nisi prvak onda je teška banana. Čista utopija.

Trener? S nekim se odlukama možeš slagati više, s nekima manje. U principu je to to i dokazano je da nije bilo ni do prethodnog čovjeka na klupi. Koji je, informacije radi, bodovno bio uspješniji. Čisto fakt.

Smjena? Ne. Što nakon? Drugi je problem, odnosno još jedna utopija, Bjelicin prvi mandat kod nas. Jebi ga, nisu to iste mjerne jedinice. Tad je uza se imao ZM koji je radio na daljinu i vukao poteze koji su “Legi” pasali i bili nužni, uz povratak navijača i strašnu sinergiju terena s tribinama nakon gotovo desetljeća muka. I uz dobrano slabiju Rijeku i Hajduk, automatski s većim manevarskim prostorom u HNL.

Treba tu puno rada i sreće da se dođe do titule. Iste one “sreće” kojoj su se brojni rugali.
  • dbut
    50
    Sve vise i vise mi izgleda da je bjelica dosao igrat ligu prvaka i da većinu vremena provodi slagat taktiku za te tekme jer ne kuzim kako ovo objasniti, pa cak i ova osakaćena ekipa bi morala lagano pobjediti Belupo... Očito je dečkima neka gadna voda u usima i prevelika panika, golmana ni krivog ni suznog naprave najboljim igračem utakmice. Cak ga i dok je na podu kule gada...
    Cuva Pjacu za kaj? Ademi ozljeden u prvoj postavi? Stvarno ne znam kaj tu reci i pravit se pametan...

Nisam za smjene trenera ali ovo stvarno nema smisla vise!

Realno ovako tekme pripremit može bilo tko sa foruma za puno manju placu...
  • austrijanac
    4.6k
    Iznimno mi je žao što sam govorio da se ne slažem s izborom trenera i Bjelkanom (kao što i govorio da Jakir nije za Dinamo), no eto.

Jebote nogomet.
  • Daliban
    3k
    Nema bodove.

Nema igru.

Ne daje priliku klincima.

Forsira senatore i to Ademija od svih.

Već se krenuo nadjebavati s klubom.

Eto, ja bih volio da meni netko objasni što to Bjelica nama daje. Nešto konkretno, osim te LP.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Bio sam za Bjelicu, neću bit licemjeran. Samo par opservacija: Igramo za kurac; nema apsolutno nikakve ideje, tempa, agresije, kolektivne igre. Svi smo znali da s njim nam ne dolazi Chapmagne nogomet, ali ovo je show. Izgledamo ko ekipa od 40+ zadnjih deset minuta na nekom terminu u četvrtak od 21h
  • emilperska
    7.3k
    Ma da..
    Ajmo smjenit NB-a i dat 2 mil otpremnine njemu nakon onog što smo dali Jakiru.
    A ostavit u Dinamu SD-a koji je to zahuktato sve, MMAe da prima 850k i trči s juniorima i onog koji je Mariću omogućio ove pizdarije.
    Zvuči logično..

Ali u ovoj sezoni s ovom Upravom ništa nije logično. Pa me ne bi ni čudilo da su cijeli prijelazni rok potrošili 6 mil EUR i onda na otpremnine u prosincu dali 4 mil EUR.

Btw. NOVI NOVI NOVI travnjak izgleda kao pašnjak. Tko je jebeno odgovoran??
  • dinamo vitez
    445
    Podrška Nenadu! Jedna od najtežih utakmica koje sam odavno gledao, imali smo i igru i prilike ali takav dan. Moramo naći načina da izguramo polusezonu a dalje šta bude.

7 prvotimaca van stroja i igra bez najboljeg igrača skoro cijelu sezonu je nešto što nijedna ekipa na svijetu ne može podnijeti a nas je fortuna ove godine dobro napustila.
  • Marquis Manners
    83
    Kasno je sada za otkaz. Uništio je prvenstvo, uništiti će i ligu prvaka. U redu sam ju je stvorio nekako.
    Ako se želi klubu dobro, zahvaliti će se još večeras i dati mu otpremninu.
  • Crle
    605
    Ovdje kao da slušaš Bjelicu, nikad nije on kriv.
  • Efes Pilsen
    9k
    Je unistit ce kao sto je u necijim glavama Cacic unistio LP protiv Salzburga.
  • plavi72
    1.1k
    Uništio...?! Što Kulenović i Špikić s 5 m ne mogu dati gol !
  • hardek
    3.4k
    Za vas koji govorite da smo trebali pobjedit 5:1. Jesmo mi gledali istu utakmicu? Mi od našeg gola do njihovog gola nismo mogli ništa. Imali smo priliku Kuleta na početku 2. poluvremena i to je to.

Mi smo svoje prilike stvorili od 70. minute nadalje kad su se oni povukli. A da smo kojim čudom zabili gol, opet bi se povukli i visili kao luster jer ne možemo držat posjed i izbaciti se u prilike dok je protivnik u presingu protiv nas.

Nama jedan Slaven u 93. minuti na 1:1 izlazi iz svoje polovice pod presingom a mi ne možemo kad vodimo.

Slobodno nek netko stavi momentum utakmice koji bude u prijenosu Maxsporta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.