• Gladiator
    1
    Bio sam uvjeren da cemo zabit taj gol..tuzno, ali sam i dalje veliki optimist. :up:
  • Sixthway
    563
    Da Jakiru nije nakon Bayerna došao Slaven ,još bi sad bio na klupi.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Da je klub povuko poteze koje je trebo (kompletni reset ekipe, provjetravanje pola svlačionice) bi srao da kako se to klub odnosi prema legendama. Aj molim te, proziran si.GaijiZG

Upravo zbog sentimentalnosti mi i imamo ovo sranje, kako se Real ponaša prema 'legendama', nađe se bolji i letiš van.
  • jp23
    2.8k
    Jakir je dobio otkaz puno prije Slavena. Ali prekasno za neke veće promjene svega.
  • GaijiZG
    2k

Dobro onda kaj se trebalo napravif?
  • rioda
    5.7k
    Da Jakiru nije nakon Bayerna došao Slaven ,još bi sad bio na klupi.Sixthway

Perković je vodio protiv Slavena
  • MarK
    812
    Raskid ugovora Rile, Ademi, Teo, Hoxha još ove zime. Momentalno. Oni nisu rotacija. Oni su tribina. Mogu na sjever ako baš hoće. Dosta je njihovog populizma, ozljeđivanja u 20. minuti, nabijačine lopte i drvenih nogu. Zbogom
  • Sixthway
    563
    da ,pardon. Isprika moja
  • veselko tenžera
    2.8k
    Nama treba hrabar i stručan čovjek koji će povući poteze koje treba. Moguće i bolne i nepopularne, ali vizionarske koji će stvoriti preduvjet za novi uzlet. Siguran sam da je ova uprava naslijedila financijske dubioze, ali nisam siguran da imaju takvog čovjeka.

Nije kasno ni za ovo prvenstvo, ali ne ovim smjerom nego popriličnim zaokretom.
  • Crni86
    6.4k
    Tko vodi brigu o spremi igraca? Tko je taj covjek? Koje su ovo ozlijede za redom? Hoce li itko u klubu vise poduzet koji k po pitamju sportske politike?

Rugalo se prosle sezone simicu, pricalo se da ne moze gore. Ocito moze.
  • Murtidzg
    35
    Prestanite srat više.
    Idemo glave skupa izvuc kaj se da do zime. Na zimu dovest pojačanja.

Do tada jebat mater igračima kad je potrebno.

Ako se poslije zime ne napravi dobar posao sportska sekcija Dinama hvala doviđenja.
  • cibona
    3.9k
    Vrhunac sramote bio je kada je dio navijača na zapadnom dijelu sjevera počeo vikati "hoćemo perića, hoćemo perića".

Ovo je otužno i ponižavajuće, ne znam što drugo da kažem, nemam energije, a bome niti strpljenja.
  • Paggini
    29k

Buraz daj prestani dolazit na tekme, zesce si nas jinxao
  • austrijanac
    4.6k

Slazem se brate, doduse nije islo u tom smjeru da sam tek sad krenuo.

Nego nisam vec dugo toliko zaredao tekme s obzirom da dosta cesto putujem iz Linza...
  • Noel
    7.4k
    U ovom trenutku imamo tri problema.
    Krizu rezultata.
    Krizu igre.
    KRIZU UPRAVLJANJA.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.