• Marley
    2.3k
    ma da me krivo ne shvatis, obozavam Erlica. Svaku utakmicu onog faking Sassuola sam prosle sezone odgledala. Top igrac i podcijenjen, i sjajna osoba .
    Ali ne vjerujem da je dostupan. Nije se nesto naigrao ove sezone, ali to nista ne znaci jer je bio ozlijedjen. Evo preksinoc se vratio. To cemo tek vidjeti kakav ce status dalje imati, ali mislim da njemu nije interes vracati se u HNL trenutno.

Pongracic mi je realniji da bi uopce htio doci. Ali cjenovno mislim da je nedostizan.
  • Juznjak
    3.9k
    5-C3-CB247-81-F9-4-D55-B2-A0-4-A4506-BDFB8-F.jpg
    :victory: :heart:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Tko nam je od dolazaka kriv sto Kulenovic i Spikic ne mogu sa 2 metra zabit gol???

Podhitno napadaca dovest, a Kulenovic svaku trecu tekmu nek ulazi po 15tak minuta.
  • Davieboy86
    274
    Ajmo ovako , ovo mi je u zivotu jedna od najnapetijih tekmi i bez obzira sto su nam 3 boda trebala pod muss , svaka cast nasima i Kovacevicem deckima. Ljepotica . Jbg. Nismo dobili ali ja sam ovdje vidio dosta , dosta dobroga. Ne moze stalno ici na dolje. Ovakvim zalaganjem ce se sve vratiti. Siguran sam. Welcome back Moharami. Dobrodosao Pavic. I sam pravom spicom od 01.01.205 raznosimo sve. Idemo jako dalje i druge nema! DZIS
  • sebenico
    1.1k
    Sad se tek vidi koliko je Jakir izvlačio maksimum iz limitiranog i beskarakternog kadra. Nakon dva poraza je postao Pedro, a to su trebali biti drugi koji i dalje drže mudre presice kako će sve biti dobro, a činjenica je da je ovo najgori dinamo u zadnjem desetljeću. Toliko sam vjere imao u ožujku da će klub krenuti ka svjetloj budućnosti, a ispada da sam i sam svojim glasom, pridonio ovom skrnjavljenju svetog kluba na ovako niske razine. U 6 mjeseci ekipa totalno razmontirana autodestruktvnim potezima nekompetentnih ljudi da se nekad pitam da li to rade namjerno ili su stvarno toliko nesposobni.
  • GaijiZG
    2k

Da je klub povuko poteze koje je trebo (kompletni reset ekipe, provjetravanje pola svlačionice) bi srao da kako se to klub odnosi prema legendama. Aj molim te, proziran si.
  • sebenico
    1.1k

Da ti imaš išta u glavi, ne bi pisao ovako glupe komentare.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Ali sram sve može bit da nas je jebeni Slaven Belupo praktički natjerao u bunker, nakon što smo dali gol, kaj je ono do kraja prvog poluvremena bilo? I Kulenović umjesto da ubije tekmu, s dva i pol metra mu golman skine. Kaj je ovo dečki moji
  • SAS1987
    15.3k
    Preživjeti jos tih par tekmi i docekati novo, epsko dinamovo proljece :cool:
  • austrijanac
    4.6k
    Od Kolovoza sam bio na Maksimiru na svim tekmama.

Svaka doslovno, samo Sjever.

Od 1.9., do sad, imamo jednu pobjedu.

Nek si igrači razmišljaju kako u 3 mjeseca imaš jednu pobjedu na domacem terenu.
    Nikad nisi imao jaču podršku nego sad.
  • Olmic
    3.8k
    Glavno da se ide na pripreme u tursku da se potpisu francuski, japanski drugoligaski kozojebi. Ovo nije sportska kriza ovo je najveca kriza u zadnjih 20 godina
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Pobjedili smo Lokomotivu 28.09. 5-1
  • NitkoBitan
    20.6k
    A ovi nasi kozojebi koji ne mogu zabit sa 2 metra gol?
  • austrijanac
    4.6k

To je ta jedna od 1.9.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Lokomotivu 28.09. 5-1Ijayi Atiemwen

Kad se sjetim suza krene... Eh da je netko rekao da će nam to biti zadnje radovanje u hnl-u do prosinca, rekao bih mu da je lud :sad:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.