• Carrasco
    4.6k
    Baturina dobio udarac u 35., vadi ga u 60. tek... Petković ozlijeđen, uvodi ga protiv Salzburga i Gorice... Ademi na terapijama do prije par dana, a danas u početnoj postavi... koji je tebi kurac, Nenade?
  • Praskaton
    3k
    Ne znam jel se covjek izgubio ili ovo namjerno radi
  • hardek
    3.6k
    Do kada?
  • Izet Hajrović
    3.2k
    Maksimalna podrška Bjelici, samo tako dalje...
  • Zg123
    806
    Bjelica mi ide na zivce s dosta odluka ali mislim da mu se danas ne treba zamjeriti nista. Ne moze on uci i zabiti gol umjesto Spikica i Kulenovica
  • Kruno
    550
    Ja sam ga branio ali danasnje odluke su me razocarale.
  • DiddyGuela
    2.7k
    I opet... podrska treneru. Radi s onim sto ima. Da ima Ronalda, siguran sam da bi mu igrao prije Kuleta. E sada to sto mi imamo daleko skuplji kadar od Slavena ne znaci da je taj isti kadar daleko bolji.

Ova momcad je preslika ekipice iz uprave.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Utakmica danas u skladu s kadrom, znaci puna amplituda. Stvorili smo 3 zicera koja je teze promasit nego zabit i sva 3 smo promasili, ne znam sta tu trener moze? Izvest napadaca? Ups..
  • Olmic
    3.9k
    Jakir je puno bolji trener, liga prvaka je mazanje ociju
  • BBB Baranja
    348
    Nema frke, senatori sutra idu kod Zajeca i daju punu podrsku sefu... zato i igraju toliko
  • Daliban
    3.9k
    1,44 ppg
  • Daliban
    3.9k
    ne znam sta tu trener moze?Efes Pilsen

Može počet s Pjacom, Pavićem i Bernauerom. Može počet i s Mikićem. Kužim da su Moha i Hoxha sudjelovali u našem golu, ali bolji igrači nam bezveze sjede na klupi.
  • don
    9.4k
    i šta je ovdje trener kriv molin vas?

da su igrači u stanju realizirati ono šta bi svaki pionir realizira, danas bi slavili visoku pobjedu od 5:1.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Dobro, nisu poceli, pa su usli u 20toj i imali prednost od 1:0. Jel ih sprijecio Bjelica da sacuvaju, podebljaju vodstvo? Pjaca ne moze.igrat dva puta tjedno, a mi igramo 2 puta tjedno. Kakav Mikic bez seniorske minute da vadi ovo?? Moha je odigrao odlicnu utakmicu, serviro 2 savrsene lopte.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Bjelici na dušu ide što smo danas ispucali valjda 20+ bespotrebnih dugih lopti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.