• Maxova dijagonala
    2.1k
    ako bude pameti igrat će protiv tovara i u 3 mjesecu na maksimiru
  • Pavinho
    101
    Rog 2 tekme
  • Simpatizer
    583
    e5f59dc0-f917-4a30-ac72-002ff3a49074.jpg
    free facebook fonts and symbols

Riječani bijesne na visoke cijene
  • jedan u nizu
    10k

Znaci imaju jos 10 tekmi do kraja, od toga su 2 velika derbija, sa nama i sa tovarima.

Ovim cijenama oni mogu za 118 eura gledati 10 tekmi sa istoka, a to je 11,8 eura po utakmici.
    Sa sjevera je ta cijena 7,5 eura po tekmi, a sa zapada od 19 do 24 eura po utakmici.

Ne vidim gdje je tu veliki problem?
    To je jeftinije nego kod nas. Nas zapad je malo preskup ali imamo samo dvije tribine, dok je njihov istok vjerovatno takodes najpopularnija tribina, a nas istok (da je u funkciji) bi ove godine vjerovatno kostao 15 eura po utakmici.
  • Simpatizer
    583
    Cijene još gore nego na početku sezone. Zar vam je cilj što manje ljudi na stadionu?

Na dan utakmice protiv Gorice I1 tribina 50€ za nekoga tko nema člansku. Ja ne znam tko je tu lud, al mi se čini da ste vi...

Što manje kmečanja, a što više djelovanja... Bojkotirajte odlaske na tekme i neke stvari će se možda i napraviti... Ovakvog pisanja je bilo i na početku sezone, velika većina sere i prigovara, ali je svejedno otrčala kupiti pretplatu...

To su im neki od komentara najpopularnijih na Facebooku, iskreno mislim da su cijene sjevera i istoka ok, zapad možda malo preskup
    a nas istok (da je u funkciji) bi ove godine vjerovatno kostao 15 eura po utakmici.jedan u nizu

Pa sad je zapad 15€ za manje HNL tekme a €25 za derbije, istok bi trebao bit malo više od sjevera malo manje od zapada
  • jedan u nizu
    10k

Vec sam mislio da meni prvo pises :lol:

Al pazi.
    Na dan utakmice. - ok, kupi je dan prije ako je jeftinije
    Ako nisi clan - dobro uclani se pa ce biti duplo jeftinija.

Prosle godine su imali skoro rasprodan stadion dobar dio sezone pa razumijem zasto tolika razlika za clanove/ne clanove. Ali ipak moraju razumjeti da su tada bili u ozbiljnoj situaciji da osvoje naslov.
    Da, pretjerali su malo i to se vidi po posjeti.

Ali ove cijene su mi cak i razumne.
    Eto, od 7,5 do 25 eura ako ces ici na sve utakmice.
    A njima je cilj da se poveca posjeta a ovo je definitvno jedan od nacina da povecas posjetu, da ljudi kupe karte, pa da dolaze na tekme jer im se 'isplati' kad su vec platili.
  • DrawTube
    5.7k
    Riječani isto seruckaju. I kod nas je ZD porasao u cijeni pa su ljudi emigrirali na SD

Riječani i njihove Zapadne i Istočne tribine su kao pušači i cigarete. Dosta njih bi dalo i 500 eura za polusezonsku za te tribine iz nekog razloga, ali da im se Sjever kod Armade nudi za 50 eura ne bi ga uzeli

Shvaćam da je užasna odluka kluba ali ako je skupo onda brate nemoj ic za 120 eura na centar Istoka nego odi za 75 eura na Sjever i uštedis 4,5 eura po tekmi, tko zna možda ti se i svidi ta tribina
  • bbb medimurje
    3.4k
    Cekaj, tovari nisu niti euro kazne dobili za lopte i pobirace?
    I jos kmecavac jurisic kmeci?
  • Dani Olmić
    588
    i bolje - nije to vise taj rog … stalno se trudi al nekako mu nista ne prolazi, vecinom lezi po terenu … a kad stoji pred praznim golom onda puca pored ili preko
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Tovarija prodaje Prpića.
    Na njega je navodno Rino mislio nakon utakmice a ne na Pukštasa ili Sigura kao što smo svi mislili.
  • Lihtmašinac
    295
    Svaki put kad te titove pudlice zapjevaju "mrzim Dinamo srpsko ime to" treba im zalijepit kaznu od milijun eura zbog širenja takvih gluposti i laži.Maxova dijagonala

Trebalo bi, da, ali glupost je često nekažnjiva, a na laži je utemeljena cijela filozofija današnjih glavnih struja Torcide pa ih vlasti neće dirati. Ajde onda još jednom da jasno naglasimo razliku između imena Dinama i Hajduka. Znam da to vjerojatno neće ništa pomoći idiotima da prestanu tvrditi svoje neke lažne „istine“ i teško će poremećenom puku s juga pomoći prihvatiti istinu, ali možda netko drugi, čiste pameti, no neinformiran, skuži koliko je maloumno to skandiranje imenu našeg kluba.

Kako komentiram deranje o navodnom srpskom porijeklu imena Dinamo u usporedbi s imenom Hajduka, svejedno mi je sad tko je nadjenuo koje ime kome, kada i zašto. Dakle, zanemarimo u ovoj prilici činjenicu da su komunističke vlasti 1945. iskoristile situaciju za svoju manipulaciju imenima javnih društava pa se tako tada, eto, javno više voljelo pojmove poput "dinama" ili "lokomotive", a manje je omiljen bio pridjev "građanski". Isto tako, ostavimo ovdje za tren po strani koliko je Srba, a koliko Hrvata bilo u hajdučkim bandama kroz sva stoljeća i zašto. Dakle, ajmo kratko samo o porijeklu pojmova „dinamo“ odnosno „hajduk“. Evo ovdje sadržaja iz dvije knjige i s jedne internetske stranice koje ubrajaju u najviše autoritete na području znanosti o jeziku.

U Klaićevom "Rječniku stranih riječi" iz 2002. tako piše
    > hàjdūk - tur.-mađ.
    > dȉnamo - v. dinamo-mašina
    > dȉnamo-mašína (-strôj) - grč. (dýnamis – sila, snaga, jakost).

"Veliki rječnik hrvatskoga jezika" Vladimira Anića iz 2004. to će potvrditi:
    > hàjdūk m (hajdùčica ž) - ◊ mađ.
    > dìnamo m - ◊ njem. ← grč.

Na to će "Hrvatski jezični portal", kontinuirano aktualiziran, dodati:
    > hàjdūk - ◊ mađ. ⟨mn⟩ hajdúk ← hajdú: pripadnik plaćeničke vojske u Mađarskoj (16. st.)
    > dìnamo - ◊ krat., njem. Dynamomaschine: dinamo-elektrostroj ← grč. dýnamis: sila, snaga

Dakle, istaknimo činjenice:
    - porijeklo pojma „hajduk“ u našem jeziku ozbiljna struka vidi u mađarskom i turskom jeziku
    - porijeklo pojma „dinamo“ u našem jeziku ozbiljna struka vidi u njemačkom i grčkom jeziku.

Kakva budala onda moraš biti da pjevaš o nekakvom "srpskom imenu" protivnika, ako ti priroda i društvo (i to zajednica koja se stoljećima bavi tim stvarima) jasno i složno kaže da je porijeklo tog imena grčko odnosno njemačko? Po meni, velika budala. E, a kakav idiot moraš biti da pogrešno (!) napadaš ime tuđeg kluba s nekakvom kvazinacionalističkom spikom, dok ime tvog kluba potječe iz jezika višestoljetnih neprijatelja Hrvata i hrvatstva? Po meni, veliki idiot.

Istina, našem narodu ni Nijemci nisu baš uvijek bili naklonjeni, a najkasnije od lani znamo koliko mržnje prema nama u sebi nose Grci. Ali sve to je neusporedivo s turskim opsadama, a onda i s konstantnim mađarskim pretenzijama na hrvatsko tlo i mađarskim nepoštovanjem hrvatstva kroz stoljeća. A ti su narodi rodili ime hajdučko.

Kad gnomi krenu drečati o "srpskom imenu Dinamu" samo im se treba nasmijati u facu i odgovoriti kako nemaju pojma šta pjevaju, pa neka se - sa svojim mađarsko-turskim imenom - pokriju ušima. Ali čini mi se da to poremećenoj žgadiji dolje ništa ne bi značilo. Takvi se ni u očiglednijim stvarima ne zanimaju za činjenice, a kamoli da kuže kontekst otpora Ugarima ili pjevanja "Ustani bane", za što su njihovi preci nekad glavom plaćali. Uglavnom, i na polju jezičnog karaktera imena klubova nadmoćniji smo suparnik. Još samo da se na terenu vratimo na staze u skladu s našim sposobnostima i mogućnostima.
  • Jaro
    8.3k
    Bogme ste jako optereceni time kaj pjeva navijacka skupina rivala. Koje tratincice jbt. Nije ni cudo da PC i woke kultura osvaja sve pore drustva... Inace su tribine mjesto gdje Pahuljice i Zagrebacki malisani uvjezbavaju repertoar za Bozicni koncert u Lisinskom...

• Kepec
    7.1k
    Još samo fali "If you hate the royal family clap your hands".
  • Jaro
    8.3k
    Još samo fali "If you hate the royal family clap your hands".Kepec

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.