• E46
    811
    E moj Kule, to je kao truli auto koji kupis greskom i pokusavas sad zaradit na njemu jer je trul.
  • dmil
    411
    majke mi da sam trener, poslije zadnjeg Kuletovog promasaja uveo bi Rimca, a Sportskog direktora se treba i pitati zasto je Koscevic poslan na posudbu ako nemamo treceg napadaca
  • don
    8.2k
    Kulenović je panjetina! (u nogometnom smislu)
  • Nogo
    4.2k
    Špikić vraća u sredinu a sam pred golom, a Kule šta više reći... :sad:
  • E46
    811
    "Sportski" direktor ala prevara se treba zapitati zašto je procijenio da je kule kvalitetan za drugog napadaca.
  • i more je plavo
    1.1k
    Da me netko krivo ne shvati, ja od Stojkovica i Kacavende puuuno ocekujem i mislim da ako ih ozljede zaobiđu mogu postati dobri igraci i vazni kotacici Dinama, ali sada puno zuje a malo meda daju, a od njih se sada ocekuje da odlucuju.
  • Zg123
    678
    Mi iz kornera mozemo zabiti jedino ako Susak uzme loptu i sam se usece s njom. Kakvi su ovo korneri??
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Mi ako smo spali da Belupo nemremo pobjedit, i da oni cak izgledaju i bolje na terenu, onda smo u zestokom k.. i nisko smo spali.. osjecamo inferiornost od potencijalnog drugoligaša i Lepinjice... sreća naša nema Nestrovskog.

Sad sto ce netko pricat o ozljedama, o stotinu drugih stvari koje nemaju veze sa terenom, goni to sve, kad su nam rezultati na terenu i igra lošija nego prošle godine kad smo imali dezertera Mihajličenka i onog panja Sosu, gori i sa ovakvim igracima ove moramo pobjedit, a i nismo ih imali i nakon Bayerna, pa su na razmontirali uvjerljivije nego taj jebeni Bayern u prvom susretu, Bayern iz Koprivnice.

Kuda plovi ovaj brod i ova vojska "generala" Bjelice.
  • Kruno
    514
    Uprava nije dorasla zadatku netko treba odgovarati
  • i more je plavo
    1.1k
    Ako je Celtic oznacen kao utakmica polusezonetelekineza

Ma ovaj sastav nemre dobiti Celtic sa ili bez Baturine, a danas moze biti prevaga.
  • Orc123
    9.3k
    Ovo je sramota sto se moze promasiti s 1m!
  • Filip 91
    1k
    Sa 2 metra ne mogu zabit, jbt
  • Nogo
    4.2k
    O milu ti majku srce će me strefit
  • Zg123
    678
    Ma mozemo mi laprdati o Bjelici, ozljedama, Maricu i Zajecu ali ovo sta su Spikic i Kulenovic promasili bi zabio i sljepac
  • Chempers
    331
    Bravo Špika :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.