• Praskaton
    2.8k
    Nije do Slavena do nas je.Ovako izgubljeno bi djelovali i protiv Bjelovara.Ne znam mozda sam prekritican al ovo je bas lose.
    Svaka izgubljena lopta na njihovoj polovici je kontra,sa dva tri dodavanja izbace nas.

Imam dojam da su svi energetski pali jedva stoje na nogama.Pitanje je samo kad cemo ga primit s ovakvom igrom.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Šta se očekuje? Jebo ja sebe i nogomet koji pratim, ako je trenutno postava na terenu bolja od Belupove.

Molim “budget” komentare da zaobiđu odgovor, jer, žargonski rečeno, “Dinamov sportski sektor nije dao samo onome tko nije pitao.”

U prijevodu, to što smo mi polovnjacima nadavali bolesno dobre ugovore, ne znači da imamo ekipu za haranje. Ne, nemamo.
  • veselko tenžera
    2.8k
    O lošim stranama neću, nažalost, ne fali ih. Napokon desetka koja razigrava ekipu. Bravo Stojke, brzo i nesebično.
  • Orc123
    9.3k
    mbuku los danas? Jel se ti fakat zezas ili koji kurac?
  • DiddyGuela
    2.5k
    Stojkovic stvarno ima strasno dobar pregled igre. Igra jednostavno i sa manje dodira, steta sto nemamo niti jednu smislenu akciju u napadu pa da Stojko moze doci jos vise do izrazaja. Jedino mu fali malo misica, muda, iskustva, minutaze...Doci ce i to, samo neka je zdrav.
  • BlWfl
    41
    ok? Ne, nije jer gledamo Dinamo protiv Slavena koji je komotno mogao izjednačiti. Prestanite braniti nešto što se braniti neda. Ova momčad na terenu je skupa trenirala i vrijede više od Slavenove, a to se ne vidi.
  • Peškaman
    5.4k
    Ovo je način igre kakav Bjelica igra.
    Nakon gola za vodstvo u obrambeni blok i preko kontre pokušavaj nešto.
    Hitno treba zabiti gol za 2:0 jer ova postava neće moći izdržati trkački svih 90 minuta.
  • OsamŠest
    3.7k
    Meni je Moharrami jedan od najgorih na terenu. RPG izgubljen. Mbuku nit smrdi, nit miriše.. Stojković želi, al mora povezati par jednostavnih passeva, pa onda krenuti hrabrije.

Nedovoljno napadačkih ambicija nakon postignutog gola. Kulenović bezopasan.

Na poluvremenu Mikić umjesto Moharramija i Pjaca umjesto Kulenovića.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Fascinantno kako nasi igraci ne mogu posteno ispucat loptu u 3 pm iz vlastitih 16m. Nek ih Torrente poduci.
  • Dzgšb
    1.2k
    Dvije stvari , konačno vodimo nekog i nismo primili gol u prvom.. protiv odličnog Belupa
  • Izet Hajrović
    2.6k
    niti jedna ekipa kod Bjelice nije uigrana. Eh kad bi na pressici postojao novinar s mu*ima i pitao stručnjaka s UEFA PRO licencom je li izveo najspremniju momčad na travnjak kao što je jučer najavio bez da ga je itko pitao?
  • hardek
    3.4k
    Meni i RPG nekako izgleda kao da će se ozljedit svaki tren. Nadam se da griješim

Moramo mjenjat jednog igrača sad na poluvremenu jer imamo samo 1 prozor za promjene još u drugom poluvremenu.
  • Orc123
    9.3k
    ajd na grubo si pogledaj bar statistiku ako vec ne gledas utakmicu...prvih pola sata izdominirali pa pali sto i nije cudno kad imas nacetu ekipu ozljedama, mladost i igrace koji nikad nisu ni na treningu igrali skupa!
    Imas Mohu koji se vraca, na Kuletu se vidi da nije ni na 70%....
    Sta vi ocekujete? Da dominiramo 90min s momcadi koja nije nikad planirana uopce da igra u HNL?
  • Efes Pilsen
    9k
    Dojam je vec tjednima da se moramo dovuci do zimske stanke sa sto manjim zaostatkom za Hajdukom kako god mozemo.
    Vezni red drzi 18godisnji klinac, a sekundiraju mu tek malo iskusniji HNL igraci. Nek izvuku ovo kako god znaju plus od mene u tekici.
    Roga nema za rotaciju jos jedno kolo. Kulenovic nema zamjenu u zadnje 4 utakmice ove sezone.
    Realno, ocekivat neku dominaciju i uigranost danas je mogao samo neko ko je pao s Marsa.
  • Peškaman
    5.4k
    Mbuku u nekim situacijama izgleda okej ali ima nemoguće glupe odluke u nekim situacijama,možda je do neuigranosti.

Izvući 3 boda i nadat' se povratku bar nekih ozljeđenih za idući tjedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.