• Omake
    4k
    Bože ima li te?
  • Zg123
    678
    Jel ono Torrente u Spanjolskoj imao neku tezu ozljedu ako se ne varam? Jel zna neko sta je to bilo?
  • blue heart 72
    1.9k
    Ma koji je to q... više sa tim ozljedama?
  • Nogo
    4.2k
    Ja ne znam šta reći više. Ovo je za plakati.

Ps: Orša je na trininama :blush:
  • javolimtebejako
    1.6k
    Jel ono Torrente u Spanjolskoj imao neku tezu ozljedu ako se ne varam? Jel zna neko sta je to bilo?Zg123

"No, branič, kojega krasi snažna igra u zraku i koji uvijek ide 100 posto doživio je ozbiljnu traumu u travnju 2022. godine. Zaradio je rupturu prednjeg križnog ligamenta koljena, uz zahvaćanje vanjskog meniska. Jedna od najtežih ozljeda, koju nogometaš može doživjeti."
  • Captain America
    18.7k
    Jel zna neko sta je to bilo?Zg123

Koljeno oba puta.
  • Mihaljević
    10.7k
    Ova ekipa mi izgleda kao C ekipa na pripremama kada se šansa mora dati i igračima koje moraš nekom uvalit.
  • Chempers
    331
    Jebalo vas kmecanje oko sastava da vas jebalo.
  • IceMan
    2.4k

Voli nakon operacija prednjih križnih odlaziti loža.

Jedna je opcija da se uzimaju tetive iz zadnjih loža (bezpotrebnih) i njima se vežu ligamenti.

Ni prvi ni zadnji slučaj nažalost takav nakon te grozne ozlijede.
  • Ali
    2.3k
    Kaj dramimo oko ozljeda, pa to je sastavni dio sporta.
    Najjaci su "netko mora odgovarati...." tko da odgovara.
    Kaj bi rekli u Realu : Camavinga, Vini, Militao, Alaba, Carvajal, Ramon... sve redom reprezentativci... najvecih repki i graju u najvecem kkubu u europi.. nema krivca, zamor matwrijala, puno utakmica u sezoji i name vremena za rekuperaciju.... nije ni u MCI bolje a to su klubovi sa znatno vecim budgetima i znatno skupljim lijecnisckim kao i trenerinabza kondu..
  • Zg123
    678
    Bjelice koga ti zajebavas da igraju najspremniji???
  • Nogo
    4.2k
    Izašao i Ademi. Jbt šta je ovo?
  • Marc
    207
    Nezz koji klinac ili sam mutav ili sad ovaj napad u 17. Minuti svi stoje umorni ko da je 90a
  • wolfgang14
    1.7k
    majko mila......
  • Kruno
    514
    Pa sta si ga stavljao ako ne moze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.