• PlavacZRima
    324
    Na Bet356 cu igrat da Adrmi izlazi u 58 min radi ozljede, iako kofa nije nes prevelika na to jer su ocito i oni skuzili da se stalno isto ponavlja iz tekme u tekmu.
  • NKDZ86
    2.4k
    slava Ocu i Sinu i Duhu Svetome, kako bijaše na početku tako i sada i vazda i u vjekove, Amen.
  • Paggini
    29k
    Znači ono što nama Bjelica želi reći jest da Ademi koji je prije tjedan dana išao na one injekcije u Beograd i koji ne može izdržati 60 minuta nogometa kad je ful zdrav treba biti prije Pavića, kao i da Moha koji eto je unakažen bio godinu dana, a i prije toga je bio grozan treba igrati prije Mikića.

I to protiv jebenog Slaven Belupa, na Maksimiru.

Pa jebemti mater, fakat mi je više pun kurac.

I onda kad Mikić ode iz kluba jer nema smisla više da čeka prilike jer su ti superstarovi kao Moha i Ristovski ispred njega, onda ćemo lajati na klinca kako bira pare prije odanosti.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ja sam veliki odvjetnik Bjelice ovdje na forumu ali ovo stavljanje Moharamija je žalosno.
  • austrijanac
    4.6k

Zagrlio bi te danas za ovaj komentar, ali pitanje je hocu stic do Maksimira kroz ovaj mrtvi kaos u gradu.
  • Crusades
    14.2k
    Taktički sam se odlučio za bus i tramvaj, a ne za auto, izgleda dobra odluka.
  • Praskaton
    2.8k
    Stvarno ne razumijem.Posaljes ove klince na njemackog velikana i prvih 45 min izgledaju solidno al ne vjerujes im protiv Belupa nego stavljas poluozljeđenog Ademija.
    Razumijem da ne zeli odmah riskirat sa Mikicem al brate Pavic je pokazao da zna i moze.

Bas mi se ne sviđaju odluke Bjelice od kad je došao.

Kakogod nadam se da cemo nekako izborit 3 boda
    Edit:Nadam se da ce netko od vrlih dnovinara postavit pitanje Bjelici zasto govori da ce igrat najspremniji a onda ubacuje Ademija ispred Pavica.
  • blue heart 72
    1.9k
    Ajmo konačno uzeti tri boda i odigrati nekaj.

Kakva je točno situacija sa Cordobom i njegovom ozljedom, koliko bu on još van pogona?
    Je stvarno povreda u pitanju ili ga jednostavno Bjelkan "ne šmeka"?
  • Sixthway
    563
    Bišćan vrati se.
  • Marley
    2.3k
    Lijepo je vidjeti Nevu makar na klupi, znaci ziv je :strong:
    Sve ostalo potpisujem, sto reci.
  • Mentalni Gimnastičar
    1k
    3 boda danas ništa drugo me ne zanima
  • tigric
    437
    Majko mila kakav sastav, tri boda danas teško čudo
  • Progressive overload
    138
    Ja se ne sjećam kad smo mi nekog izdominirali u vezi kad je Ademi bio u sastavu. To muči i naše izbornike, stare zasluge. Nadam se da će Ademi me opovrgnuti i da ćemo lagano do 3 boda.
  • maksimirski istok
    267
    Za zapad ne treba printat kartu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.