• NKDZ86
    2.3k
    Kule za njega doktor nogometa
  • DiddyGuela
    2.5k

Da...ali u Osijeku gdje je on manager. Ovo sada nije one man show. Kako god, ocekujem vise Kadziora i Dilavera a manje Bakica i Teklica.
  • Paggini
    28.6k
    Kakav kurčevi Teklić i Barišić, vi ko da želite manifestirat da se dogode ta dva transfera da uživate u negativnosti.

Novinarske pizdarije, kao i svaki rok.
  • Crusades
    13.9k
    Do sad se pokazalo kako su svi novinarski natpisi točni i precizni pa nema razloga da tako ne bude i ovaj put.
  • mrgud
    214
    S obzirom na ljetni prijelazni rok moramo puhati i na hladno.Nadam se da je to sve naklapanje,ako bi stvarno njih dvoje došli već bi počeo sumnjati da se ništa nije promjenilo od mamićeve vladavine,jer i sam Manenica kaže da ima novaca i prema tome nema više izgovora da se ne dovedu stvarna pojačanja
  • Daliban
    2.8k
    Da...ali u Osijeku gdje je on manager. Ovo sada nije one man show. Kako god, ocekujem vise Kadziora i Dilavera a manje Bakica i Teklica.DiddyGuela

Očekujem igrače od 5+ milijuna eura, a ne neke dubiozne klošare. Vjerovat ću u svaku ovakvu vijest dok me klub ne razuvjeri, pogotovo jer su ovakva "pojačanja" točno Bjeličin MO. Neka se što više prašine podigne na Zoni i okolo, znamo da ekipa iz kluba sve ovo čita. Vidiš da se u intervjuima obračunavaju i s ekipom kaj kritizira prevelik fokus na marketing.
  • austrijanac
    4.4k
    Nacional od Pukanića nije pogodio transfer, a vi se upecali.

Ovakve transfere bi jedino gad iz Hercegovine mogao odradit radi provizije.

Malo mozgda, di će Teklić igrat, moze se s Filipovicem borit za treceg golmana.
  • Mr Anderson
    9k
    Kreće šizofrenija na temi, dugo nije.
  • Droljo
    9.6k
    Jesu rekli ljudi sa se bumo pojačali? Jesu! Sad treba pričekati i vidjeti šta bude. Ionako prošli rok (kakav bio) nismo niš znali dok igrač nije došao u zg skoro. Malo strpljenja, povjerenja i bude sve dobro. Živeli
  • Paggini
    28.6k
    S obzirom na ljetni prijelazni rok moramo puhati i na hladno.mrgud

Kojeg HNL preplaćenog klošara se dovelo na ljeto ili prošlu zimu da se puše i na hladno za plaćanje Teklića i Barišića?
  • ElDorado
    637
    Sjećate se ljetos pojačanja iz Australije, stanovitog Milanovića? Taj se već bio oprostio od svog kluba po pisanju novinara. I sad još žele uvesti novi prijelazni rok u lipnju. Pa jeote pola nas bi završilo na psihijatriji.
  • Daliban
    2.8k
    Ne treba ništa čekat nego treba stavljat konstantan i neumoljiv pritisak na klub dok ne pokažu da su sposobni odradit barem jedan prijelazni rok kako spada.
  • Droljo
    9.6k

Ti stavljaš konstantan i neumoljiv pritisak na zdrav razum.
  • MarK
    784
    Bilo novinarsko naklapanje ili ne, ovakve vijesti uvijek treba preventivno dobro popljuvati čisto da dođe do SDa. Mislim da predmetni više nema reputaciju "Vjerujte SDu sve će bit super" tako da osobno priželjkujem paljbu i šizofreniju kad nas se povezuje s panjevima.
  • Daliban
    2.8k
    Ti stavljaš konstantan i neumoljiv pritisak na zdrav razum.Droljo

Svaki prijelazni rok ponavljate da nema brige i svi koji brinu su shizofreni, a onda prijelazni rok bude ćorak.

Ja sam na strani zdravog razuma. Mislim da sam to i dokazao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions