• Daliban
    3k
    Kojeg je btw već isplatio pobjedama u ligi prvaka.Plavi-9

I ako izgubi prvenstvo svesti će nas na prosjački štap.
  • Dzgšb
    1.2k
    I ako izgubi prvenstvo svesti će nas na prosjački štapDaliban
    Po čemu to , jel to se razumiješ i u financije?
  • Simpatizer
    583
    I ako izgubi prvenstvo svesti će nas na prosjački štapDaliban

Klub je prije ulaska u LP platio 4 milijuna eura poreza na dobit
  • Chempers
    331

Upravo taj remont treba početi ove zime, nekako doći do naslova a onda završiti slaganje nove momčadi na ljeto. Onda to može postati taj Dinamo iz prvog mandata, naravno ukoliko pojačanja neće biti Ogiware i Cordobe kao do sada.
  • mali M
    6.1k
    :lol: ma daj mu više ne odgovarajte! :lol:
    skoro mi je kava izletjela na nos od smijeha kad sam vidio rečenicu da će nas svesti na prosjački štap :rofl:
  • Crle
    605
    Bjelica je nogometni Tomašević.

Da se razumijemo dao bog da me posere. :grin:
  • Krizy
    48.6k
    I ako izgubi prvenstvo svesti će nas na prosjački štap.Daliban

Ovo samo tovari puše.
  • Daliban
    3k
    Iskustvo zadnjih par godina valjda nije bilo dovoljno pa se mora ponovit da ljudi nešto nauče. Trebamo opet kiksat pa okrenut novu rundu dovođenja Bernauera, Kaneka, Ogiwara i Sosa.
  • Marley
    2.3k
    jesi stvarno strpao u isti kos Bernauera, pa cak i Ogiwaru i Kaneka... i tog Sosu kojeg nitko nikad nije ni vidio, koliko je bio los cak i na treninzima?

Ne kuzim kak se mogu usporedjivati igraci koji su, vise ili manje, pridonijeli izmedju ostalog osvajanju titule... s nekim likom koji je od starta bio promasaj.
  • Daliban
    3k
    Pa to je neki raspon kupovanja po žnj alternativnim tržištima kad si na prosjačkom štapu. Bernauer je ispao puno bolji od Sose, ali obojici je zajedničko da nisu kvaliteta za Dinamo.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Slazem se za "alternativna" trzista od kojih se trebamo maknut sad kad imamo dovoljno novaca.

Prvo od kojeg se trebamo maknut je japansko, a koliko tamo ima kvalitetnih igraca govori podatak koliko ih zanemariv broj igra u ligama petica. Mislim, nema Japan 10 milijuna stanovnika...

Drugo od kojeg se trebamo odmaknut je juznoamericko. Naravno da tamo ima dobrih igraca ali je to trziste prezasiceno i sve sta valja zavrsi u klubovima koji su spremni istrest kesu.

Jedino se ne bih slozio za francusku drugu ligu za koju vjerujem i da na nju aludiras. Recimo propustili smo Mensaha (lijevog beka) u trenutku kad je igrao u drugoj ligi. Danas je u istom klubu sredina tablice Ligue 1, standardan i solidno ocijenjen.
  • Daliban
    3k
    Ja imam totalno apstraktnu definiciju alternativnog tržišta. Ne referiram se na konkretna tržišta u nekom geografskom smislu nego na kvalitativne razrede. Ako nađeš dobrog igrača u Japanu ili negdje drugdje, to za mene nije alternativno. Alternativno je kad izvodiš nekakve hipsterske transfere u zrelim godinama za koje se nitko živ ne interesira.
  • Droljo
    9.7k
    Prvo od kojeg se trebamo maknut je japansko, a koliko tamo ima kvalitetnih igraca govori podatak koliko ih zanemariv broj igra u ligama petica. Mislim, nema Japan 10 milijuna stanovnika...NitkoBitan

Ima ih 125 mil :rofl:
    Bumo videli šta će nam radit japanci iz celtica pa možemo opet raspravit.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Japanska liga ima puno talentiranih igraca i kada na to dodas njihov karakter nije nikakvo cudo sto sve vise igraca iz J-Lige igra zapazeno u Europi.

Nadam se da mi kao klub necemo zatvoriti vrata tom trzistu ali moramo dovoditi klase iz njihovih top klubova a ne rubne prvotimce iz njihove Istre ili Slaven Belupa.

Uskoro cemo imati priliku gledati Celticove Japance, to je razina kakvu bi mi trebali dovoditi.

Kriva tema, sorry.
  • NKDZ86
    2.4k
    Treneru dragi, kakav moha ispred Mikića stari moj, ademi umjesto pavića ma nemoj me j...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.