• austrijanac
    4.6k
    Čovjek nema veze sa ovim kadrom,ne sviđa mu se i nije ga selektirao,vidjet ćemo kakve su njegove zamisli na zimu po pitanju pojačanja i otpisa igrača.Maxova dijagonala

Ovo ti je glavna rečenica koju treba pokazat upravi.

Kvalitetan SD i nikad trener nece birat igrače.
    Bjelkan na zimu dovede svoje igrače, dobije otkaz, onda trebamo još jedan period gdje ce novi trener mjenjat. Ne i ne.

Magarad je radila to cijelo proslo desetljece, necemo bit ko oni.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    kvalitetan SD a ne Marko Marić...
    Ja na zimu više vjerujem Bjelici nego Mariću koji bi nam opet doveo nekog iz Primavere ili druge francuske.
  • mali M
    6k
    Kovačević + nova zadnja linija i mi smo u stanju pregaziti drugi dio prvenstva bez poraza.Daliban

A jel vidiš kako su ljudi licemjerni? A Bjelica ne zaslužuje: Bjelica + nova zadnja linija i koji vezni i gazi drugi dio prvenstva?

Kužiš novom treneru bi ti dao nove igrače i priliku, a sadašnjeg bi ostavio u glibu u koji je bačen, a nije ga birao + ogromni broj ozljeđenih.
    Stalno se zanemaruje da Bjelica ima ozbiljno, ozbiljno ograničen kadar s kojim pokušava ganjati rezultat u Ligi prvaka i osvojiti HNL. I sami smo govorili da je loše odrađen prijelazni rok i da nisu dovedena pojačanja i sada bi smjenjivao trenera nakon par tekmi koji je naknadno ubačen u taj žrvanj.

To mi moj Dalibore samo govori da si ozbiljno zaglibio u football manager stilu razmišljanja i da zapravo imaš "glava" stil razmišljanja.
  • Crle
    605
    Još je najbolje da bi mi trebali znati kojeg trenera bi trebalo dovest. Neka znaju oni kojima je to posao i koji bi trebali znati što se sve nudi, pa prepoznati što nama treba. Sa par imena koja se stalno vrte mogu i ja biti SD pa dovest trenera, ili još gore slušati što javnost hoće pa tražit alibi.

Ako Bjelici uopće ne paše kadar zašto su ga dovodili? I baš kako je gore napisano što kada si Bjelica dovede nekog pa to ne bude to?
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Bjelica je mogao pogledati Dinamo, vidjeti kadar i zahvaliti se Zajecu i Mariću kad su ga zvali za trenera ako nije smatrao da je ovo kvalitetan kadar. Fino bi mu sjela uplata od Uniona na kraju mjeseca i dalje, odmarao bi doma i ne bi trebao pasivno-agresivno ubacivati Perića i Mohu da se inati Mariću.

Ako zaista misli da Dinamo ima kvalitetan kadar kako stalno govori, onda nek se primi posla jer ovo što Dinamo igra je smeće. Zadnje što nam treba je pustiti mu da dovodi igrače, pa ćemo onda provesti dvije sezone kao Osijek i pokušavati se riješiti ugovora nekih Bjeličinih Edina Višče i Tonija Teklića.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    a šta ako dovede neke nove Dilavere i Kadziore?
    Ma da poznavajući koliko Marić poštuje trenerove želje(čitaj Jakir) on će potpisat i zimski prijelazni rok.
    Iskreno se nadam da će se Bjelica malo više opirat po pitanju dolazaka njegovih prinova od Jakirovića.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Bjelica sam kaže da je gledao i pratio Dinamo, na početku je jako
    hvalio kadar. Njegov problem je što je egoist (svi su u jednu ruku) i ne može priznati da je on Sam pogriješio u nekim stvarima.
  • Crle
    605
    Totalni je egoist pa zato ni ne napreduje. Stvarno se nadam da će on nešto promijeniti kod sebe i što se tiče igre ili da će se njega promijeniti na vrijeme. Jer ovo što sada igramo je jako loše.
  • Daliban
    3k
    A jel vidiš kako su ljudi licemjerni? A Bjelica ne zaslužuje: Bjelica + nova zadnja linija i koji vezni i gazi drugi dio prvenstva?mali M

Kod Kovačevića vidim ideju i estetiku igre, kod Bjelice ne. Samim tim, kod Bjelice nemamo u što investirati. Bez puno filozofije.

Kužiš novom treneru bi ti dao nove igrače i priliku, a sadašnjeg bi ostavio u glibu u koji je bačen, a nije ga birao + ogromni broj ozljeđenih.
    Stalno se zanemaruje da Bjelica ima ozbiljno, ozbiljno ograničen kadar s kojim pokušava ganjati rezultat u Ligi prvaka i osvojiti HNL.
    mali M

Bjelica je rekao da je ovo najbolji kadar ikad. Misli li on to stvarno ili od početka laže i spletkari kontra sportskog sektora? Ako je kroz samo dva mjeseca uspio ući u nekakav sukob sa sportskim sektorom onda to nisu plodni temelji za građenje ičega.

I sami smo govorili da je loše odrađen prijelazni rok i da nisu dovedena pojačanja i sada bi smjenjivao trenera nakon par tekmi koji je naknadno ubačen u taj žrvanj.mali M

Ja sam prvi govorio da je prijelazni rok loše odrađen, a prvi sam i kritizirao Marića. Sjetit ćemo se da sam prijelazni rok opisao dobrim, ali nedovoljnim. Sada svi vidimo što znači ta naizgled proturječna konstrukcija. Međutim, prijelazni rok nije odrađen toliko loše da praktički kandidiramo za "ligu za bedaka".

Sada sam prvi koji će stati na stranu Marića kontra Bjelice jer je Bjelica trenutno veći problem. Nema ideju, podcijenio je HNL i precijenio Dinamo u odnosu na njega, a davanje prijalznog roka njemu u ruke nas kadrovski može samo dodatno unazaditi. Svi smo dobro upoznati s njegovim tendencijama kroz prijašnje klubove. Ako ja, od svih ljudi, stajem na stranu sportskog sektora, onda s Bjelicom očigledno nešto ozbiljno ne štima.

To mi moj Dalibore samo govori da si ozbiljno zaglibio u football manager stilu razmišljanja i da zapravo imaš "glava" stil razmišljanja.mali M

Ozbiljno ti kažem po n-ti put da nisam u životu igrao FM. Možda stvarno razmišljam na takav način, pojma nemam, ali onda je stvar slučajnosti. U svakom slučaju razmišljam glavom i vjerujem instinktu, a ne oslanjam se na urbanu mitologiju koja se izgradila o Bjelici u prvom mandatu.
  • OsamŠest
    3.7k
    - Postoje ponude i zanimanje, ne samo za Baturinu, nego i za druge igrače. Ali, nema prodaje prije ljeta, zadržat ćemo ovu momčad do kraja prvenstva. Vidjet ćemo hoće li u zimi biti još kakvih pojačanja, to je pitanje za sportski sektor i trenera Bjelicu – govorio je Skender, a doznali smo da je predsjednik Dinamove Uprave, Zvonimir Manenica, najavio da će se Dinamo ove zime pojačati.

Evo, čisto da se smirite vi koji ste sumnjali i koje hvata šiza.. Gazimo na proljeće, već viđeno.
  • emilperska
    7.3k

Zadnje pojačanje je RPG, prije njega Drmić u toj jednoj polusezoni prije nego je odustao od nogometa. Sve ostalo su od siječnja 2021. bile prinove i popune kadra.
    Dozvoljavam da plebs osjeća skepsu oko termina i definiranja "pojačanja".

Sučića ne računam. Iako je produkt Zrinjskog, on je de facto naše dijete jer je praćen i kaparen odavno. A i on nije bio momentalno pojačanje, trebalo ga je uvodit jer je bio maltene dijete.
  • OsamŠest
    3.7k

Bilo je komentara da ništa od pojačanja na zimu, pa sam se više referirao na to.

Vjerujem da je sada nešto drugačija situacija, pozicija i ljudi koji su naučili na svojim greškama. Optimizam kao i uvijek..
  • don
    8.2k
    Ozbiljno ti kažem po n-ti put da nisam u životu igrao FM.Daliban

onda nemaš veze sa realnošću ako misliš da bi i jedan klub na planeti smjenio trenera na našem mistu.
  • Plavi-9
    714
    trenirati Dinamo i Slaven Belupo je razlika kao nebo i zemlja. Nevjerojatno pojednostavljuješ priču uspoređujući neusporedivo. Jakir je bio sjajan u svim klubovima koji su par stepenica ispod Dinama pa u Dinamu nije uspio.

Ja neću skrivati da ću uvijek braniti Bjelicu zbog toga što je u prvom mandatu od kante za napucavanje u Europi napravio momčad s ludim mentalitetom koja je mogla pobijediti gotovo svakoga. Na tom valu smo jahali i poslije njega.

Ali ako mislite da su Kovačevići, Sopići i sl. bolje riješenje to je smiješno. Dinamo nije klub kojega je jednostavno trenirat.
  • Daliban
    3k
    onda nemaš veze sa realnošću ako misliš da bi i jedan klub na planeti smjenio trenera na našem mistu.don

Bayern ne bi smijenio trenera da osvaja 1,5 bod po utakmici?

Ali ako mislite da su Kovačevići, Sopići i sl. bolje riješenje to je smiješno. Dinamo nije klub kojega je jednostavno trenirat.Plavi-9

Rekoh već, Sopić ne. Sopić bi bio nastavak alibi nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.