Čovjek nema veze sa ovim kadrom,ne sviđa mu se i nije ga selektirao,vidjet ćemo kakve su njegove zamisli na zimu po pitanju pojačanja i otpisa igrača. — Maxova dijagonala
Kovačević + nova zadnja linija i mi smo u stanju pregaziti drugi dio prvenstva bez poraza. — Daliban
A jel vidiš kako su ljudi licemjerni? A Bjelica ne zaslužuje: Bjelica + nova zadnja linija i koji vezni i gazi drugi dio prvenstva? — mali M
Kužiš novom treneru bi ti dao nove igrače i priliku, a sadašnjeg bi ostavio u glibu u koji je bačen, a nije ga birao + ogromni broj ozljeđenih.
Stalno se zanemaruje da Bjelica ima ozbiljno, ozbiljno ograničen kadar s kojim pokušava ganjati rezultat u Ligi prvaka i osvojiti HNL. — mali M
I sami smo govorili da je loše odrađen prijelazni rok i da nisu dovedena pojačanja i sada bi smjenjivao trenera nakon par tekmi koji je naknadno ubačen u taj žrvanj. — mali M
To mi moj Dalibore samo govori da si ozbiljno zaglibio u football manager stilu razmišljanja i da zapravo imaš "glava" stil razmišljanja. — mali M
onda nemaš veze sa realnošću ako misliš da bi i jedan klub na planeti smjenio trenera na našem mistu. — don
Ali ako mislite da su Kovačevići, Sopići i sl. bolje riješenje to je smiješno. Dinamo nije klub kojega je jednostavno trenirat. — Plavi-9
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.