• Jaro
    8.3k
    Ja sam čuo priče da Sopić odbija ponude jer čeka DinamoThe Undertaker

Ako je tako, nadam se da vise nebu nikad radio....

Treba odmah ostavit Kovačevića na Maksimiru nakon utakmice.Daliban

Ne postoji HR trener za Dinamo...
  • Daliban
    3k
    Ne postoji HR trener za Dinamo...Jaro

Postoje samo hrvatski treneri za Dinamo.
  • The Undertaker
    6.2k
    Ako je tako, nadam se da vise nebu nikad radio....Jaro

Poanta je da on ne bi čekao bez da ima neki hint iz Dinama.
  • rioda
    5.7k
    Ja sam čuo priče da Sopić odbija ponude jer čeka Dinamo.The Undertaker

Takva je priča bila i nakon smjene Jakira. Recimo, da je odbio Schalke zbog Dinama. Nekako ne vjerujem da je s nadom u brzi otkaz Bjelici i dalje ostao čekati
  • Daliban
    3k
    Sopić je pogrešan izbor. Njegova Rijeka je bila jako mlaka prema naprijed. Kovačević i Šafa su najbolji treneri u HNL-u, a Kovačević je onaj koji nije pragmatik i sposoban je nemilo gaziti ligu napadačkim nogometom.

Kovačević + nova zadnja linija i mi smo u stanju pregaziti drugi dio prvenstva bez poraza.

Uzeli smo pragmatika u Bjelici pa smo sada tu gdje jesmo, ne treba nam još jedan u vidu Sopića. To je ringišpil na kvadrat.
  • Ivan0302
    607
    Stvarno si naporan lik nekad, de napiši još jednom koga bih trebali dovesti nismo možda svu pročitali 20 post za koga bih ti doveo.
  • Daliban
    3k
    Stvarno si naporan lik nekad, de napiši još jednom koga bih trebali dovesti nismo možda svu pročitali 20 post za koga bih ti doveo.Ivan0302

Napisat ću još 700 puta ako treba, bmk.
  • jedan u nizu
    10k

Pošto znamo koji je nick Jakira na forumu, mislim da znamo tko je Kovacevic na forumu :)
  • Ivan0302
    607
    Pa napiši nije jasno svima ja mislim koga bi želio na klupi.
  • Crni86
    6.4k
    Ovo je tema Neand Bjelica - trener dinama, nije tema novi trener dinama jer se oni ni ne trazi. Tako da ste fulali temu sa sopicima, kovacevicima i svima.
  • Daliban
    3k
    Ovo je tema Neand Bjelica - trener dinama, nije tema novi trener dinama jer se oni ni ne trazi. Tako da ste fulali temu sa sopicima, kovacevicima i svima.Crni86

Klub je službeno stao iza Bjelice, to znači da su dobro pozicionirani i sada čekaju da ga gurnu pod vlak.
  • Crni86
    6.4k
    ajde neka ti citas misli clanovima IO-a.

Najbolje od svega to su sami rekli, nitko nije pitao ni nista. Pa onda kad ga vec misle gurnut pod vlak, mislis da bi ispadali smjesni i davali podrsku?
  • don
    8.2k
    ajde više, nitko nikoga ne čeka da ga se gurne pod vlak. Ovo nije jebena igrica da se treneri otpuštaju svakih misec dana. Bjelica će hvala Bogu dobit pripreme sve i da izgubi prekosutra, šta se prije pomiriš sa time, bit će ti lakše.

zazivaš neke kapitalce u zimskom prijelaznom roku a očekuješ da ti trener bude jebeni Kovačević koji ima valjda 2 sezone treniranja ozbiljnog seniorskog nogometa (hnl). Još smišnije šta očekuješ da bi ima autoritet u svlačionici koji je Dinamu prijeko potreban.
  • Krizy
    48.6k
    Napisat ću još 700 puta ako treba, bmk.Daliban

Nećeš. Danas si napisao valjda 10 puta da trebamo Kovačevića. Shvatili smo, daljnje spominjanje će se smatrati spamanjem.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Mislim da bi bilo fer Bjelici sudit tek na kraju sezone,nećemo ga smijenit zbog 2 poraza u prvenstvu di je naš najbolji igrač prodo lopte protivnicima.
    Čovjek nema veze sa ovim kadrom,ne sviđa mu se i nije ga selektirao,vidjet ćemo kakve su njegove zamisli na zimu po pitanju pojačanja i otpisa igrača.
    Možda ne igra atraktivan nogomet ali trenutno nema boljeg trenera od njega za ovu situaciju .
    Šta bi trebali navijači Uniteda? Već danas tražit glavu Amorima jer je izgubio od Arsenala?
    Ne ide to baš tako,Neno će tu ostat najmanje do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.