• Daliban
    2.6k
    Lik je po kvaliteti igrač za prvu brazilsku, s 22 ju je i igrao i to jako dobro. U međuvremenu par posudbi i 3000 minuta odrađeno, napredovao. Napreduje konstantno 4 sezone. Znam da se ne uklapa u tvoje Stromile Swift sheme.Omake

Koliko si ga puta gledao?
  • Hrc-Vg
    393
    Meni je ovo najdepresivnija tema na Zoni…Ekipa se potrudi i nađe hrpu igrača koji na papiru izgledaju kao rješenja na goruće probleme…A naš SD ode na TM i upali filter 2. Francuska i free transfer i ne miče se od toga…Nije mi jasno kak je opće došao do Cordobe, valjda se zajebal.
  • Efes Pilsen
    8.8k
    Ja sam uvjeren da Cordoba ima buducnost u Dinamu. Samo ga treba usmjerit, do kasnjenja je bio prvi izbor Bjelici i to nesto govori.
  • Omake
    3.7k
    teško je naći taj profil igrača. Npr Burnely je mladog reprezentativca kanade s 800 minuta u četvrtoj španjolskoj ligi, igrajući za B momčad Espanyola platio 3 mil eura. Kod Cordobe imaš sezonu u drugoj, sezonu i pol u prvoj i to u21 natjecanje u južnoj americi.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Slažem se. Možda baš u petak protiv Slavena asistira ili zabije. :cool:
    Naravno, ako dobije priliku, s obzirom da se tek vraća iz ozljede. Mbukua bih također volio vidjeti u prvih 11, da konačno vidimo "ima li kruha" od njega kad mu se da nešto veća minutaža nego prije.
  • Omake
    3.7k
    dva puta protiv Santosa ove godine i jednom prije godina
  • Daliban
    2.6k
    Zašto nije standardan u drugoj ligi?
  • Omake
    3.7k
    vjerojatno iz istog razloga zbog čega je RPG lijevi bek u Dinamu, senatori.
  • Facke
    4.1k

Kaj velis na ovog igraca?

https://www.transfermarkt.de/adriano-bertaccini/profil/spieler/364896

Zabil je 10 golova ovu sezonu u 15 tekmi. Brz, trazi dubinu, jake dober dribling, neugoden za obranu. Pomaze u brzoj izgradnji napada. Ono kaj sam videl se meni svida.
    Pa da cujem rec strucnjaka za scouting :)
  • Omake
    3.7k

Ovo je stvarno fascinantan igrač, kao belgijska verzija Dabre ili Brodica. Extra talent koji se traži i naglo eksplodira, preskače stepenicu za stepenicom. Treća sezona zaredom da je sve bolji. total football analysis ima extra report o njemu. Sviđa mi se ovakav tipa napadača, koji stalno traži kaos i puca od samopouzdanja. Nadam se da opet neće udariti neki zid i stagnirati. Vidim da ove sezone više igra kao lijevo krilni napadač u 343. Fascinanto bi bilo vidjeti njega i Petka u 352.
  • Orc123
    9k
    daj si mira frende, kaj se zamaras...opcenito su ti prijedlozi top, imas oko za igraca ....
    Kolega Ban ti samo prizna igrace koje si on zacrta i koje on prvi spomene....tak da....
    Samo jako dalje.....
  • Omake
    3.7k
    nije mi nikakav problem. Jedino me malo smeta ta njegova apsolutivacija fizičkih granica. Dugo pratim nba draft, nešto sam i za blog radio. Zbog takvih stvari ti Stromile Swift ili Tyus Thomas završe u top ten a Ben Wallace, Draymond Green i Raja Bell van drafta ili pred kraj druge runde. Druga stvar je ono Hobbsovo Who Watches The Watchers. Rafa Benitez je nedavno gostovao na It Was What It Was, podcast o nogometnoj povijesti. Tako je ispričao da je jednu sezonu imao jednu od sporijih obrana, a sljedeću jednu od bržih. Obje sezonu isti igrači, ali druga tvrtka koja dostavlja podatke. Tko je u pravu, prva ili druga, da li igrati visoku ili nisku obranu.
    bitno je holistički shvatiti što svaki igrač donosi u svakoj fazi igre, koliko je to produkt njegovih sposobnosti, a koliko sinergije s ostatkom ekipe.
  • Krizy
    47.5k
    https://www.transfermarkt.com/sondre-langas/profil/spieler/737837

Norveški stoper, koji je nedavno debitirao i za reprezentaciju, ima ugovor s Vikingom još tri godine.
    Ove sezone odigrao je svih 30 utakmica u ligi i propustio samo 78 minuta u cijeloj sezoni.

Dio je momčadi Vikinga koja je završila na trećem mjestu ove sezone i ostvarila najveći uspjeh kluba još od naslova 1990./91., iako su još par puta bili trećeplasirani, ali s manjim brojem bodova.

S njim su imali najbolju obranu u posljednjih deset godina te su u 18/30 utakmica primili jedan gol ili sačuvali mrežu čistom.

Nedavno je promijenio menadžera i izjavio da bi volio otići u jači klub koji igra europska natjecanja.
    Visok je 190cm, dešnjak, dosta je brz, često i pomalo prgav, čega nam fali u prvih 11.
    Super se postavlja i ima vrlo dobar pregled igre.

Deseti je po broju točnih dodavanja po utakmici (58 s 89% preciznosti) od svih obrambenih igrača u ligi.
    Po otklonjenim opasnostima je jedanaesti u ligi.

Iz istog kluba sam još prije spominjao slovenskog stopera Davida Brekala. U posljednje tri sezone su ostvarili pet transfera preko 2 milijuna €, od ukupno šest u povijesti.
  • Tranzicijski Napad
    221
    Zanimljiv je i napadac Vikinga

https://www.transfermarkt.com/lars-jorgen-salvesen/profil/spieler/336640

1.86m visok napadac, Viking uglavnom ide na dugacke lopte prema njemu u izgradnji napada, zna se naci u dobrim situacijama. xG: 11.3 golova: 12, 6 golova glavom, 2 asistencije, dobro pozicioniranje u 16m: 4.37 dodira p90 .

4aTROKc.png
  • Mihaljević
    10.5k
    Samo Skandinavce sa ozbiljnim mentalitetom i igrače sa naših prostora koji znaju da u Dinamu mora biti svaka tekma na pobjedu. Nemam više snage da gledam strance kojima se ni 2% ne jebe za Dinamo. Da svi stranci osim Thea i RPG-a sutra raskinu ugovor ne bi imao ništa protiv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.