• Laugreano
    2.6k
    Pa šestica je. I kad malo razmislim, mislim da bi nam itekako dobro legao.
  • Mr Anderson
    8.9k
    Selahija treba dovesti, ističe mu ugovor. Jurišić je potpisao novi ugovor i mislim da nije više realan. Tu smo zakasnili, umjesto na njega, bili smo fokusirani na strance s kojima ništa nismo dobili.
  • Sajla
    6.1k
    Pršir, ne znam ispravitiMaki17

ispravio sam ti ja.
    drugi put to možeš sam ako ideš na ove 3 točkice ispod posta (imaš 30 min za editiranje):
    Screenshot-2024-12-04-153552.png

pa onda na ikonu olovke:
    Screenshot-2024-12-04-153846.png
  • Daliban
    2.7k
    https://www.transfermarkt.com/clement-bischoff/profil/spieler/953893

Mladi danski reprezentativac, samo 18 godina igra jako dobro ove sezone za Brondby 2G i 4 A, može igrati sve 3 pozicije lijevo , brzina , kontrola lopte i odličan centaršut , djeluje mi čak i bolje od onog Dahla od lani
    CastAway1986

Bischoff je dobar potencijal, ali Dahl ulijeće u prvu ekipu i ne gleda nazad. Bischoff je usto i dešnjak na lijevom beku. Nije nužno problem, ima primjera dobrih igrača tog profila poput onog Turčina Kadioglua.
  • Krizy
    47.5k
    Nisam neki preveliki ljubitelj ove teme, tu i tamo stavim nekoga.
    Ali evo i četvrtog igrača u zadnja dva mjeseca, pošto je očito da nam trebaju pojačanja.

https://www.transfermarkt.de/rodrigo-guth/profil/spieler/492313

Screenshot-20241204-191639-Sofascore.png
    5cf99223-594f-4f98-a46e-ec4bae52baa7.jpg

Rodrigo Guth je 192cm visoko brazilski stoper, koji ima i njemačko državljanstvo. Nedavno je napunio 24 godine.
    Nastupa za Fortunu Sittard, s kojom ugovor ima još dvije i pol godine.

U europski nogomet je došao preko Atalante, što također govori o njegovom talentu, jer Atalanta ima jedan od najboljih scoutinga u svijetu.

Fortuna Sittard u povijesti ima samo sedam milijunskih izlaznih transfera, a rekordni od tri milijuna eura ostvaren je prošle sezone.
    Rekordna prodaja obrambenog igrača im je dva milijuna eura.

Nizozemci pišu da bi oko dva i pol milijuna eura trebalo biti dovoljno za dovođenje ovoga zanimljivog stopera.

Za Gutha su zainteresirani Panathinaikos, Ferencvaros i Stoke, a spominjao se i Fenerbahce.

Guth se smatra tehnički vještim braničem koji je posebno jak u duelima na zemlji, sa super pregledom igre, a uz to i dodavanjima.

U prošloj, debitanskoj sezoni za Fortunu, imao je:
    86.1% točnih dodavanja
    69% točnih napadačkih dodavanja
    68% dobivenih obrambenih duela
    7.3 presjecanja / 90'
    4.4 čišćenja / 90'
  • Daliban
    2.7k
    Gledao sam ga u Fortuni, dobar shout. Čini mi se da je Eredivisie promijenila službu koja im rješava GPS podatke, ugrubo svi igrači postižu za nekih 2 km/h slabije maksimalne brzine. Guth nije Šutalo, ali smješten je ravno između Mitrovića i Ercega po maksimalnoj postignutoj brzini. Neki grubi proxy za nas HNL-ovce. Oko 33 km/h (pretočeno u brojke koje vidimo za LP i službena UEFA natjecanja ala EURO).
  • Maxova dijagonala
    2k
    kad će tvoja lista za pod bor koju si najavljivao?
    Vrijeme je
  • Daliban
    2.7k
    Ne znam hoću li uopće stavit. Ovisi o rezultatu protiv Celtica. Totalni imperativ pobjede tamo, a s ta 3 boda i više-manje riješenim plasmanom u PO možemo ići all out na prijelazni rok. Bez toga će biti teško krpanje jer ozbiljni igrači neće doći bez mamca LP. Zapravo me samo kapitalci trenutno zanimaju, mislim da nije vrijeme za traženje skrivenih dragulja. Ubacio bih par mlađih i neafirmiranih igrača, ali već sam ih sve mislim i spomenuo kroz temu unazad par mjeseci.
  • Tranzicijski Napad
    223
    Kapitalac je jedna rijec koja me dosta zivcira, dovodenje igraca za preko 3mil cak i na ljeto je skoro pa nemoguca misija al ne reci nikad.

Za ovog gore Gutha se spominju ozbiljnije cifre od navedene, ako nista kvalitetno uvezena statistika sa twittera.

Sto se tice stopera, Dinamu treba stoper koji je solidan u duelima i citanju igra ali zna igrat pod protivnickim pritiskom s kvalitetnim progresivnim dodavanjima kako bih rasteretio vezni red.
  • Silvek1986
    31
    Tigran Barseghyan iz Slovana i Juninho iz Qarabaha jer volimo igrače iz klubova s kojima smo igrali mislim da bi obojica imali što za pokazati u Dinamu, najbolji su igrači u svojim klubovima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.