• Daliban
    2.6k
    Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što popuši od Slavena? Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što uzme 4 boda iz zadnje 3 utakmice?

Ili mu nakon cijelog tog HNL debakla otkad je sjeo na klupu još treba dati i prijelazni rok da dovodi škart gori od Marićevog i ukopa nas do kraja u provaliju iz koje se nećemo izvući narednih 5 godina?

Čovjek je posvađan s nogometom, alibi je trener, nema nikakvu viziju i pregazilo ga je vrijeme. Došao je ovdje po otpremninu.

Na klupi je dva mjeseca, stalno javno hvali kadar i onda uvodi Perića i Mohu kao nekakve dimne signale klubu da mu odriješe ruke za prijelazni rok. Pa jebem ti svaki dan si tamo s njima, kaj se imaš glupirat i inatit sa zamjenama u presudnim utakmicama da bi šatro slao nekakve poruke?

Ovo vam je stvarni svijetKepec

E pa pod Bjeliom nas stvarni svijet pošteno guzi.
  • don
    7.8k
    Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što popuši od Slavena?Daliban

a šta ako ga pobjedi? šta?

Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što uzme 4 boda iz zadnje 3 utakmice?Daliban

šta ako pobjedi sve tri?

da dovodi škart gori od Marićevog i ukopa nas do kraja u provaliju iz koje se nećemo izvući narednih 5 godina?Daliban

šta ako dovede dobre igrače?

Došao je ovdje po otpremninuDaliban

stvarno, ali stvarno smo gori od tovara. Sljedeći put ću dobro razmislit kad napišem da tovarima nitko nije ravan po tom pitanju.

Football Manager 2024 Daliban edition.
  • Simpatizer
    488
    Hoće li mu trebati dati otkaz nakon što popuši od Slavena?Daliban

Nećemo spušit od Slavena, a i da spušimo, ne bismo mu trebali dat otkaz

Ili mu nakon cijelog tog HNL debakla otkad je sjeo na klupu još treba dati i prijelazni rok da dovodi škart gori od MarićevogDaliban

On je trener, a ne sportski direktor, u Dinamu igrače dovodi sportski direktor uz konzultacije sa zajecom i trenerom, uz zeleno svijetlo IO za veće transfere (koje ti želiš)

Na klupi je dva mjeseca, stalno javno hvali kadarDaliban

Najbolje bi bilo da sjedne na klupu i na prvoj press konferenciji popljuva igrače i kažu da nisu dovoljno dobri za Dinamo
  • Kepec
    6.9k
    oprosti molim te, ali nekoga tko zaziva Kovačevića i Šafarića u Dinamo ne mogu shvatiti ozbiljno. Ako misliš da njih dvojica zajedno imaju veće znanje od Bjelice onda u redu, ja sam dovoljno čuo.
  • Chempers
    250

Kredibilitet i Daliban?
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Danko
    1.2k
    Ja se slažem s kolegom dalibanom, bjelica mi djeluje totalno pogubljen , kao da nema veze s realnošću.
    Nestvarno mi zvuči da smo mi u zadnje 3 utakmice uputili valjda 1 udarac u okvir protivničkog gola , pa nemojte me zezat , nk gaj mače bi valjda napravio više.
    Daj bože da dobijemo preostale 4 utakmice do pauze ali to je znanstvena fantastika.
  • ZrnTSCHeZ
    410
    Imam frenda koji krajnje sporadično prati nogomet, zadnje desetljeće i kusur od kada ga znam bil je na jednoj (1) tekmi (Chelsea).

Al je doslovce rekel da je "Bjelicosexualac"...pa mi je baš palo na pamet kak bi se dobro uklopil na Zoni :grin:
  • Fabercaster
    12
    https://www.index.hr/sport/clanak/dinamu-se-ozlijedio-i-baturina-evo-kakva-je-situacija/2621028.aspx

Živi dokaz za ono što sam rekao ranije: Ozlijeđenima se priključili Baturina i Ogiwara, fina kvota se skupila. Izgleda da su Jakira vrtili kao ćevap na roštilju i treniralo se kako je kome pasalo...Digao se intenzitet treninga smjenom trenera +2 utakmice tjedno i eto rezultata...Eto krasan nam je (bio) izbornik, krasan!
  • ElDorado
    492
    Na presici rekli da Baturina trenira s momcadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.