• Marley
    2.3k
    Ej, jel bi mi mogao netko tko ima ispunjeno, uslikat HNL stranicu gdje su Dinamovi igraci? Nesto me zanima, a kasno palim
  • Marley
    2.3k
    Rijeseno, hvala kolegi jos jednom :blush:
  • serbus
    4.4k
    Evo malu mi u vrtiću navukli na vatreni put sličice ako tko ima za razmjenu, prodati dupliće uzimam ....

Taman sam mislio da sam nakon barbie izbjegao metak ali eto ništa od toga
  • Ljubs
    8
    zna li se za ovu sezonu kada stižu album i sličice?
  • Raul
    124

Navodno u prosincu ako sam dobro skužio.
  • Hrwoje
    5

Album i sličice dolaze najkasnije u prvoj polovici 12og mjeseca. Već je počela narudžba boxova
  • Majki2111
    3.5k
    Odkud vam to??
  • dodo992
    47
    clanovi udruge imam-imam-nemam imaju ekskluzivne informacije :D a i mislim da je javno izasla informacija da je panini potpisao ugovor na 5 godina.
    p.s. ici ce i album sa tvrdim koricama, doduse za sad samo u prednarudzbi za clanove udruge, a ako nesto ostane ce vjerojatno ic u daljnju prodaju
  • Hrwoje
    5

Točno .
    Počele su predbilježbe/ narudžbe boxova/albuma za članove udruge IIN .
    Album sa tvrdim koricama također će biti u ponudi ali kao neka ekskluziva . Mi u udruzi možemo naručiti samo 1 takav album po članu. Poslje možda bude tih albuma na webu od Promaxa ( uvoznika )
  • Droljo
    9.8k
    Opet kreće histerija. Kreće obilaženje trafika od strane odraslih osoba i kupovanje cijelih paketa sličica ako se ima sreće. Ako ne uvijek se može podviknuti na prodavačicu da sačuva robu kad stigne sljedeći tjedan..
    :lol:
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    to je radio moj frend :lol:
    Prodavačica mu je sačuvala sličice u vrijednosti 100e :rofl:
    Ja sam bio pametniji pa sam za te pare naručio Batijev dres
  • Hrwoje
    5
    @Droljo Sumnjam da će biti toga ( kupovanje svih boxova na kiosku od strane 1-2 osobe) jer većina ozbiljnih kolekcionara / skupljača koji kupuju cijele boxove su članovi udruge . Mi u udruzi imamo popust na boxove ako se ne varam na kiosku je box 50 eura a preko udruge 42 . Plus u prvoj turi je maksimalan broj boxova po osobi je bio 5 komada znači opet solidan popust pa ako ti u prvoj turi 5 boxova nije dosta ne znam šta je a s vremenom će ići i 2 i 3 tura koliko god bude zainteresiranih ljudi
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ono kad u 7:05 ne bude nijednog paketića, a kiosk otvoren u 7:00.

Nadam se da su u Paniniju tj. onoj firmi koja dila sličice dobro procijenili pomamu, za razliku od prvi put.
  • Guinness
    2.4k
    Nadam se da su u Paniniju tj. onoj firmi koja dila sličice dobro procijenili pomamu, za razliku od prvi put.Mali Zeus

Unaprijed već najavljuju da će biti ponovno na knap prva isporuka...
    Kraj je godine, svi su dostigli zacrtane prihode, kupujte u siječnju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.