• Marley
    6k
    Ej, jel bi mi mogao netko tko ima ispunjeno, uslikat HNL stranicu gdje su Dinamovi igraci? Nesto me zanima, a kasno palim
  • Marley
    6k
    Rijeseno, hvala kolegi jos jednom :blush:
  • serbus
    6.2k
    Evo malu mi u vrtiću navukli na vatreni put sličice ako tko ima za razmjenu, prodati dupliće uzimam ....

Taman sam mislio da sam nakon barbie izbjegao metak ali eto ništa od toga
  • Ljubs
    30
    zna li se za ovu sezonu kada stižu album i sličice?
  • Raul
    477

Navodno u prosincu ako sam dobro skužio.
  • Hrwoje
    10

Album i sličice dolaze najkasnije u prvoj polovici 12og mjeseca. Već je počela narudžba boxova
  • Majki2111
    4.3k
    Odkud vam to??
  • dodo992
    87
    clanovi udruge imam-imam-nemam imaju ekskluzivne informacije :D a i mislim da je javno izasla informacija da je panini potpisao ugovor na 5 godina.
    p.s. ici ce i album sa tvrdim koricama, doduse za sad samo u prednarudzbi za clanove udruge, a ako nesto ostane ce vjerojatno ic u daljnju prodaju
  • Hrwoje
    10

Točno .
    Počele su predbilježbe/ narudžbe boxova/albuma za članove udruge IIN .
    Album sa tvrdim koricama također će biti u ponudi ali kao neka ekskluziva . Mi u udruzi možemo naručiti samo 1 takav album po članu. Poslje možda bude tih albuma na webu od Promaxa ( uvoznika )
  • Droljo
    32.4k
    Opet kreće histerija. Kreće obilaženje trafika od strane odraslih osoba i kupovanje cijelih paketa sličica ako se ima sreće. Ako ne uvijek se može podviknuti na prodavačicu da sačuva robu kad stigne sljedeći tjedan..
    :lol:
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    to je radio moj frend :lol:
    Prodavačica mu je sačuvala sličice u vrijednosti 100e :rofl:
    Ja sam bio pametniji pa sam za te pare naručio Batijev dres
  • Hrwoje
    10
    @Droljo Sumnjam da će biti toga ( kupovanje svih boxova na kiosku od strane 1-2 osobe) jer većina ozbiljnih kolekcionara / skupljača koji kupuju cijele boxove su članovi udruge . Mi u udruzi imamo popust na boxove ako se ne varam na kiosku je box 50 eura a preko udruge 42 . Plus u prvoj turi je maksimalan broj boxova po osobi je bio 5 komada znači opet solidan popust pa ako ti u prvoj turi 5 boxova nije dosta ne znam šta je a s vremenom će ići i 2 i 3 tura koliko god bude zainteresiranih ljudi
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ono kad u 7:05 ne bude nijednog paketića, a kiosk otvoren u 7:00.

Nadam se da su u Paniniju tj. onoj firmi koja dila sličice dobro procijenili pomamu, za razliku od prvi put.
  • Guinness
    3.5k
    Nadam se da su u Paniniju tj. onoj firmi koja dila sličice dobro procijenili pomamu, za razliku od prvi put. — Mali Zeus

Unaprijed već najavljuju da će biti ponovno na knap prva isporuka...
    Kraj je godine, svi su dostigli zacrtane prihode, kupujte u siječnju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.